Strona 13 z 28 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 273

Wątek: Star Wars - Gwiezdne Wojny

Cześnik
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 6 podziękowań w 4 postach
    Dokładnie, podobno ilość dokrętek znacznie przekroczyła przeciętne wartości. Wiele scen z trailerów nie zostało wyciętych z filmu, tylko zmienionych, więc nawet w wersji reżyserskiej raczej ich nie zobaczymy (np. widać po trailerach, że przebieg bitwy na Scarif został dosyć poważnie przemodelowany względem pierwotnych zamierzeń twórców).

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Spoiler: 
    Trochę szkoda by było nie zobaczyć większej zadymy na plaży z Jyn i Cassian w rolach głównych oraz ucieczki wewnątrz Archiwum (z dyskiem w ręku) lub spotkania z TIE fighter na szczycie anteny.Również mnie intryguje do kogo była kierowana przemowa łysego Saw Gerrera oraz rozmowa Krennica z Vaderem na Death Star.No i skąd się wzięli piloci Rebeli w NiJedha?
    Ostatecznie zawsze to jakieś dwadzieścia więcej minut dobrego widowiska.

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Woody Harrelson podpisał współpracę z twórcami kolejnej części kosmicznej sagi

http://www.starwars.com/news/woody-h...-han-solo-film

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    Dobry aktor ale akurat do tej części jestem bardzo sceptyczny. Nie dość,że sam temat nie wydaje się szczególnie interesujący,to i obsada budzi wątpliwości. Alden do Harrisona zbyt podobny nie jest (chyba,że charakteryzacja zdziała cuda)
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    I mamy tytuł Star Wars VIII: The Last Jedi. Znając naszych tłumaczy równie co mogą nazwać "Ostatniego Jedi" jakoś inaczej
    Premiera 15 grudnia.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Holy Father Awatar Volomir
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    173
    Otrzymał 265 podziękowań w 166 postach
    Gwiezdne Wojny: Trwający Jedi

A tak na marginesie, to ja czekam na jakieś trailery bo tytuł to najmniej istotny jest

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    "Łotr jeden" a teraz "Ostatni Jedi" no coś się im werwa twórcza obraca wokół liczebników.Co do zwiastunów to myslę że coś zobaczymy (oficjalnego) w drugiej połowie bieżącego roku.
    Co bardziej istotne ostatnią część SW wypuszczą na DVD i Blu-ray w kwietniu.

A odnośnie polskiego tłumaczenia to będzie coś kompletnie nie mającego wspólnego z oryginałem czyli np."Gwiezdne Wojny:Ostatni Rycerz Zakonu Jasnej Strony Mocy".

Holy Father Awatar Volomir
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    173
    Otrzymał 265 podziękowań w 166 postach
    W drugiej połowie tego roku? Przypominam, że premiera będzie w grudniu. Łotr1 i Przebudzenie miały teasery na początku pierwszej połowy roku. Trailery też pojawiły się w okolicach marca/kwietnia o ile pamiętam. W każdym bądź razie sporo przed połową roku. Dlatego tak o nich wspomniałem.

Tak sobie myślę, że sukces Łotra1 otwiera wiele fajnych bramek dla SW. Mam nadzieje, że na tych znanych filmach się nie skończy. Bo w sumie wszystkie obejrze ale ani przygody Hana Solo ani Boba Fetta mnie zbytnio nie interesują. Wolałbym coś bardziej tajemniczego i związanego z mocą.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Cytat Zamieszczone przez Volomir Zobacz posta
    W drugiej połowie tego roku? Przypominam, że premiera będzie w grudniu. Łotr1 i Przebudzenie miały teasery na początku pierwszej połowy roku. Trailery też pojawiły się w okolicach marca/kwietnia o ile pamiętam. W każdym bądź razie sporo przed połową roku. Dlatego tak o nich wspomniałem.
    Masz rację całkowicie zapomniałem o pierwszym trailerze "Rogue One" bodajże z kwietnia.

Cytat Zamieszczone przez Volomir Zobacz posta
    Tak sobie myślę, że sukces Łotra1 otwiera wiele fajnych bramek dla SW. Mam nadzieje, że na tych znanych filmach się nie skończy. Bo w sumie wszystkie obejrze ale ani przygody Hana Solo ani Boba Fetta mnie zbytnio nie interesują. Wolałbym coś bardziej tajemniczego i związanego z mocą.
    Mogliby coś nakręcić o Generale Grievousie.Byłby fajny klimat gdyby ze złego charakteru zrobili oś wydarzeń kolejnej odsłony SW.

Podstoli Awatar GRUHA
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    15
    Otrzymał 6 podziękowań w 6 postach
    wgl mogli by sie mocno zaglebic w Sithow, wojny miedzy nimi czy cos. Ciemna Strona jest o wiele ciekawsza i imo daje wiecej drog rozwoju oraz mozliwosci
    - Jesteś.. - Tak szaleńcem -Więc.. -Nie, nie zabije cie, tylko bede się tobą bawił jak dziecko zabawką odrywając każdą cześć i czerpał z tego wielką przyjemność

Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius
    Arnaud Amaury

Strona 13 z 28 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów