ale na jakich ustawieniach extremalnych? lubie grać na full detalach![]()
ale na jakich ustawieniach extremalnych? lubie grać na full detalach![]()
Tutaj masz zrzut ekranu z wymaganiami ze strony gry-online.pl. Twój komputer klasyfikuje się w ustawieniach "Rekomendowanych". Więc myślę, że na ultra odpali, ale bez cieni i jakiś dodatkowych pierdółek. Na większych bitwach może troszkę być odczuwalny spadek klatek na sekundę.
Coś się kończy, coś się zaczyna.
Na płynne Ultra w full hd raczej nie masz co liczyć z tym sprzętem(no chyba że w bardzo małych bitwach), ale wysokie+ już powinno spokojnie działać. Jsatrzab ma 960 i gra na wysokich o ile pamiętam. Pamiętaj też że od premiery Rome'a, trochę minęło a grafika w Warhammerze jest o niebo lepsza.
a teraz lepsze pytankolubię sobie czasem coś poczytać jakie książki polecacie do Warhamera ?
Orku, niewłaściwe pytanie w tym temacie i dziale. O książkach do Młotka możesz poczytać i podyskutować tutaj - http://forum.totalwar.org.pl/showthr...rhammer-40-000
Witam! Ja chciałbym się dowiedzieć od bardziej doświadczonych graczy jak najszybciej i najlepiej dorobić się kasy grając Wampirami? Pytam bo mam nimi ponad 40 godzin za sobą i zawsze mało kasyDyplomacji praktycznie z nikim, z budynków za mało...
Tak samo jak innymi rasami. Czyli w miastach małych mury miejskie i stosy czaszek, można zastanowić się tez na d budynkiem surowcowym, ale kasy z handlu bym sie nie spodziewał. A w dużych biblioteki ii grobowce wampirów.
Co do armii to nie trzeba trzymać ich tak dużo, bo jak masz mury w każdej osadzie to si jakoś mocno nie atakuje. Po walkach zawsze zbierać mroczna energię.
Ja jak gram wampirami to mam wrażenie że si jest zbugowane i że nie potrafi przeciwko truposzom walczyć, ani zwalczać wampirycznej korupcji.
W sumie to możesz zajrzeć do poradnika, bo tam jest to samo (i trochę więcej) co napisałem tu.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
jest szansa grając orkami na pokonanie elfów czy elfy to tylko dlc?
W zasadzie raczej bez walk z elfami nie zrobisz kampanii orkami. Co prawda sama kampania zalicza się jak upadnie imperium i krasnoludy i odparty (zniszczony będzie chaos) Archaon, tak że nawet jak nie zasiedlisz wszystkich gór.
Natomiast elfy to najlepiej radząca sobie nacja SI. Jeszcze nie widziałem by zostali zniszczeni przez inną nację. To raczej elfy niszczą wszystkich w koło nich, nawet wybierają się czasami do czarnej grani.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.