Zamieszczone przez
SaperHeart
@Arroyo
W sumie masz racje, nie ma to jak mieć ślepego generała za dowódce ^^ Mi bardziej chodziło o to, że Tyrion i Eltharion są bardzo podobni do siebie, ponieważ są świetnymi wojownikami i ich mechanika za bardzo by się nie różniła od siebie. Możliwe, że w późniejszym czasie dostaniemy również i jego na co liczę ale wiadomo jak jest z wydawaniem nowych Lordów.
Co do uzupełnienia rosterów już bieżącym armią to zgadzam się całkowicie z Tobą, że w końcu by mogli załatać te dziury. Tak jak w przypadku VC, Imperium i OnG te braki są niewielkie to tak w sytuacji Beastmenów i Wochu piszczy bida aż szok. Dodatkowo, przed wprowadzeniem jednostek unikalnych dla tych dwóch ostatnich mogliby rozwiązać w końcu problem ich werbunku, ponieważ teraz sobie uświadomiłem, że zostalibyśmy postawieni w sytuacji w której co turę nasza armia musiałaby walczyć ze spamem jednostek unikalnych, które zostały pokonane podczas poprzedniej bitwy. Byłoby to niesamowicie irytujące.
Mam nadzieje tylko, że CA nie zapomni też o miastach/twierdzach HE na ziemiach Norski. Wydaje mi się, że jeszcze jakieś przetrwały próbę czasu i się opierają najazdom dzikich plemion.
W przypadku południowych ziemi mamy spam Nieumarłych w postaci VC i TK oraz hord OnG. Dodatkowo, z tego co pamięć mnie nie myli, na dalekich terach południowych tego obszaru znajdują się również piramidy Lizardmenów. Jeszcze dodamy do tego Arabie w postaci Ludzi i Skaveny oraz najazd Chaosu z południowych pustkowi chaosu (może będziemy mieli możliwość zagrania Be'lakorem) to otrzymamy całkiem "żywy" i ciekawy skrawek mapy.