Cytat Zamieszczone przez SaperHeart Zobacz posta
@Arroyo
W sumie masz racje, nie ma to jak mieć ślepego generała za dowódce ^^ Mi bardziej chodziło o to, że Tyrion i Eltharion są bardzo podobni do siebie, ponieważ są świetnymi wojownikami i ich mechanika za bardzo by się nie różniła od siebie. Możliwe, że w późniejszym czasie dostaniemy również i jego na co liczę ale wiadomo jak jest z wydawaniem nowych Lordów.

Co do uzupełnienia rosterów już bieżącym armią to zgadzam się całkowicie z Tobą, że w końcu by mogli załatać te dziury. Tak jak w przypadku VC, Imperium i OnG te braki są niewielkie to tak w sytuacji Beastmenów i Wochu piszczy bida aż szok. Dodatkowo, przed wprowadzeniem jednostek unikalnych dla tych dwóch ostatnich mogliby rozwiązać w końcu problem ich werbunku, ponieważ teraz sobie uświadomiłem, że zostalibyśmy postawieni w sytuacji w której co turę nasza armia musiałaby walczyć ze spamem jednostek unikalnych, które zostały pokonane podczas poprzedniej bitwy. Byłoby to niesamowicie irytujące.
Mam nadzieje tylko, że CA nie zapomni też o miastach/twierdzach HE na ziemiach Norski. Wydaje mi się, że jeszcze jakieś przetrwały próbę czasu i się opierają najazdom dzikich plemion.

W przypadku południowych ziemi mamy spam Nieumarłych w postaci VC i TK oraz hord OnG. Dodatkowo, z tego co pamięć mnie nie myli, na dalekich terach południowych tego obszaru znajdują się również piramidy Lizardmenów. Jeszcze dodamy do tego Arabie w postaci Ludzi i Skaveny oraz najazd Chaosu z południowych pustkowi chaosu (może będziemy mieli możliwość zagrania Be'lakorem) to otrzymamy całkiem "żywy" i ciekawy skrawek mapy.
Co jak co, ale ta "ślepota" nie przeszkodziła Eltharionowi zabić Groma i jego armii Goblinów pod To Yvresse. Więc stąd uważam, że dojdzie do gry w DLC.
Co do rosterów to chodzi mi o uzupełnienie wszystkich rosterów, nawet tych, gdzie tych potrzebnych łatek jest mało. Może nie wszystkim tak na tym zależy, ale osobiście uważam, że skoro robią coś na podstawie danych AB to winni przenieść wszystko, co z tego jest tj. jednostki, Legendarnych Lordów, Lordów, Bohaterów itd. bez głupich gadek, że "ale to kopia bohatera", tak jak niektórzy na forum od CA się popisali... Co uważam za zachęcanie do tworzenia po minimum...
Na Południowych Ziemiach Wampiry? Gdzie konkretnie? Bo poza TK, Dzikimi Orkami, Skavenami z klanu Pestilens, Arabią, Lizakami (odizolowanymi od Lustrii) i może placówką HE to nie widziałem nigdzie tam miejsca na Wampiry.
Co do Południowych Pustkowi to tam są tylko demony, a nie Wojacy Chaosu.