Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Cześnik Awatar ares354
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 13 podziękowań w 11 postach
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta

Nie przesadzasz aby? Nie zapowiedzą Ci na siłę DLC bezpośrednio po zapowiedzi - raczej bliżej premiery coś dadzą. A co do balansu LL'ów - no jak ktoś nie potrafi grać danym typem LL'a (tj. magiem) to nie ma się co dziwić - magowie i tak mają swój sposób na grę A to, że nimi jest już dużo ciężej to już wina CA. Na multi osobiście gra się nimi nieźle (przynajmniej mi).
    Wybacz ale to nie moja opinia że Gelt i Kemmler są bezużyteczni, a tych co grają turnieje w TW Warhammer. Tobie może się nimi gra dobrze, ale oni są słabi. Po co brać Kemmlera skoro Manfred jest bardziej użyteczny. Magami się nie gra gorzej, oni są po prostu nie warci kasy w multi. Po co brać w Multi Gelta, skoro bierzesz Czarodzieja z magią życia lub innego, i masz do wyboru Lordów jak Volkmar albo Borys jeśli skończyłeś kampanię Zwierzaków, którzy mogą sporo więcej. Ale to off top, nie miejsce na taką dyskusję.

Widzisz, problem z tym dlc polega na tym że ktoś w CA obiecał informacje w dniu 31 marca. Nie było jej. Ja nie żądam daty premiery, ale przynajmniej mogli by ujawnić cześć informacji co może zawierać. Ja tylko uważam że skoro ta gra naprawdę sporo nas kosztowała, to chociaż gdy nie dostajemy dlc, to balans multi powinien pracować pełną parą.

Swoją drogą wszyscy myślą że dostaniemy Kislev. Ja nie widzę takich przesłanek. W takim razie trójka będziesz skupiona na zły frakcjach Warhammera ? Bo jeśli TK i Skaveni znajdą się w dwójce, to z dużych na 3 zostaną Ogry, Krasnale Chaosu, Wojownicy Chaosu i Demony. Kislev by wtedy idealne pasował jako bufor między Imperium z Chaosem.
    Ostatnio edytowane przez ares354 ; 17-04-2017 o 15:39

Uprawnienia umieszczania postów