1. Zobaczymy, jak to będzie z Skavenami - mam nadzieję, że poza rasą do jedynki (oby Tilea/Norska) Skaveni z klanów Skryre i Moulder dojdą do OW.
2. Norska... o ile wiem (przynajmniej w Storm of Chaos <3) to tam mógłby być Surtha Lenk i Wulfrik (ten drugi swoją drogą ciekawy LL). W sumie byłoby fajnie. Choć Tilea to byłaby rewolucja tutaj, bo nie dość, że system najemników to i ciekawych Lordów i Bohaterów mają, a i LL nie kuleją.
3. Co do minikampanii - no nie wiem, czy TK jako minikampania (nie wiem, z kim mieliby się bić), ale jako race pack na pewno. W końcu minicampaign pack to tylko rozszerzenie race packa (przynajmniej dla mnie). Wtedy mam nadzieję, że również Arabia zagości w Warhu 2.
4. Skaveni sądzę, że w formie 3 klanów: Klan Skryre z Eshin w Skavenblight - dla samego Eshin musieliby dać Cathay lub Nippon. A problem w tym, że część klanu Eshin przybyła do Skavenblight i tam siedzi. Drugi to Klan Moulder z miejscówką w górach nad Kislevem (Piekielna Otchłań i jej monstra + Szczurogry i Wielkie Szczury), a trzeci to Klan Mors z Miastem Filarów, którego los nie jest przesądzony. Już wyjaśniam, dlaczego - przed dojściem Skarsnika i Belegara w miejscu tamtym był klan Skarsnika. Po tym się zmieniło, nic nie stoi na przeszkodzie zatem, by to znów zmienić
Il, ale to akurat nie problem, zwłaszcza jeśli pod uwagę weźmiesz patcha darmowego. Mimo wszystko zobaczymy, jak to wyjdzie. Broń Boże, oby jednak w formie tego bonusa do Warha 2 była Norska/Tilea.
Zresztą jak już mówiłem, mam dość tego, jak CA traktuje swoje gry, a zwłaszcza tą trylogię. Dla mnie to są lenie, którym przydałby się porządny kopniak w... wiadomo co, by w końcu zrobili tak, że podstawa zawiera wszystkie jednostki od 4 do 8 edycji dla ras podstawowych, bez potrzeby kupowania DLC i swoich udziwnień jak te rydwany z ithilmaru. To chore, jaką politykę prowadzi CA wspólnie z SEGĄ i mam wrażenie, że odejście CA od SEGI nic nie da.