Zobacz wyniki ankiety: Jak powinniśmy tolerować związki homoseksualne?

Głosujących
228. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Homoseksualizm jest zboczeniem podobnym do pedofilii więc powinien być karany.

56 24.56%
  • Homoseksualizm nie jest przestępstwem, ale związki tego typu nie powinny być rejestrowane przez państwo.

96 42.11%
  • Związki homoseksualne powinny mieć prawo to rejestracji i części prawi które mają Heteroseksualiści.

16 7.02%
  • Związki homoseksualne powinny mieć takie same prawa co związki heteroseksualne, lecz nie mogą adoptować dzieci.

34 14.91%
  • Związki homoseksualne powinny mieć nie tylko takie same prawa co heteroseksualne ale również prawa do adopcji.

26 11.40%
Strona 136 z 141 PierwszyPierwszy ... 3686126134135136137138 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 351 do 1 360 z 1409

Wątek: Homoseksualiści i ich tolerancja.

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 19 podziękowań w 15 postach
    Jak zrobić żeby nie widzieć postów jakiegoś użytkownika , np. w tym przypadku miłośnika sodomitów Volomira? Chodzi mi o opcję podobną do fejsbukowego dodania do blokowanych?

2. Użytkownicy którzy uznali post romanrozynski za przydatny:

Podkomorzy Awatar Wonsz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    237
    Otrzymał 88 podziękowań w 64 postach

sry ale to chyba jedyne właściwe zachowanie na takie cuś
    "Liczko ma gładkie i mowę kwiecistą
    Czarci ten pomiot z naturą nieczystą
    Życzenia Twe spełni zawsze z ochotą
    Da Ci brylanty i srebro i złoto
    Lecz kiedy przyjdzie odebrać swe długi
    Skończą się śmiechy, serdeczność, przysługi
    W pęta Cię weźmie zabierze bogactwo
    Byś cierpiał katusze, aż gwiazdy zgasną"

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Cytat Zamieszczone przez romanrozynski Zobacz posta
    Jak zrobić żeby nie widzieć postów jakiegoś użytkownika , np. w tym przypadku miłośnika sodomitów Volomira? Chodzi mi o opcję podobną do fejsbukowego dodania do blokowanych?
    Po prostu zamknij oczy.

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Stolnik Awatar Piner
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    316
    Otrzymał 124 podziękowań w 97 postach
    Nie no spoko homoseksualiści, zaraz po Żydach to największe zło na świecie, a dla biednej Polski to już najbardziej. W sumie nie rozumiem jednej rzeczy: co kogo obchodzi kto z kim sypia, lub układa sobie życie? Czy kiedy związki homoseksualne zostały zalegalizowane w USA to co nagle nie ma tam osób heteroseksualnych? Są prześladowania? Bardzo moralnie działo się na prawicy kiedy ISIS dokonywało egzekucji homoseksualisty. Na samym fejsie wiele było złośliwości wobec orientacji ofiary, aniżeli oburzenia z faktu pozbawienia człowieka życia.
    Nie Talleyrand,napatrz się pan,nasłuchaj i nawąchaj aż do mdłości.Żeby pertraktować o pokoju,trzeba znać jego cenę.- Napoleon ( film z 2002 roku)

- Czy to wystarczy?
    - Nie. Ale widok jest wspaniały
    .- (Napoleon 2002) Napoleon obserwujący początek wielkiej szarzy pod Eylau.

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Cytat Zamieszczone przez Piner Zobacz posta
    W sumie nie rozumiem jednej rzeczy: co kogo obchodzi kto z kim sypia, lub układa sobie życie?
    Dokładnie i dlatego nie widzę żadnych powodów żeby się ze swoimi upodobaniami afiszować na ulicy jak to mają robić w swoim zwyczaju pederaści.Chcą równych praw z jednej strony a z drugiej specjalnego traktowania.Reasumując tak długo jak żyją swoim życiem bez próby ingerowania w czyjeś nie mam nic przeciwko tym osobom.Jednakże dążenie do nazwania związków homoseksualnych małżeństwami traktuję już jako próbę wypaczenia tej definicji.Identycznie sprawa się przedstawia w przypadku pojęcia rodziny tak usilnie niszczonego przez ruch LGBT.
    Podobnie zresztą rzeczy się mają w kwestii możliwości adopcji przez gejów i lesbijki.

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Holy Father Awatar Volomir
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    173
    Otrzymał 265 podziękowań w 166 postach
    Rozumiem co masz na myśli ale mam inny punkt widzenia na te sprawy.

Dokładnie i dlatego nie widzę żadnych powodów żeby się ze swoimi upodobaniami afiszować na ulicy jak to mają robić w swoim zwyczaju pederaści
    No dobra, ale jak mają walczyć o swoje prawa? Po cichu? To oczywiste, że wychodzą na ulice, jakby tego nie robili to w świadomości większości ludzi homo by poprostu nie istnieli. A czy robią to w jakiś nachalny sposób? Nie wydaje mi się. Zupełnie tego nie widzę. ONR ma prawo sobie pomaszerować, fani sera mogą sobie maszerować i homo też mogą sobie maszerować.
    Mam wrażenie że dużo więcej homo tracą przez jednostki pokroju Piróga, Jacykowa i innych homocelebrytów... ale to tak zawsze jest, że grupę ocenia się przez pryzmat wyróżniających się jednostek.

Chcą równych praw z jednej strony a z drugiej specjalnego traktowania.
    Możesz wymienić to specjalne traktowanie?

Jednakże dążenie do nazwania związków homoseksualnych małżeństwami traktuję już jako próbę wypaczenia tej definicji.
    To fakt, uparli się na te małżeństwa jakby to było takie ważne. Wprawdzie ta cała "lingwistyczna" batalia bawi mnie z obu stron, to mogliby se spasować i walczyć o związki partnerskie.

.Identycznie sprawa się przedstawia w przypadku pojęcia rodziny tak usilnie niszczonego przez ruch LGBT
    Również nic złego nie widzę w ruchach LGBT. Rodzina to może być ojciec, matka i dzieci. Może być samotna matka z dziecmi. Może być babcia z wnukiem. No i może być dwóch ojców z dziecmi.

Podobnie zresztą rzeczy się mają w kwestii możliwości adopcji przez gejów i lesbijki.
    Kogo obchodzą przepełnione i złe domy dziecka. Ja popieram możliwość adopcji. Jedyna przeszkoda to nasze społeczeństwo, no ale nie można się nim zbytnio przejmować

Niby rządy mamy tragiczne, ale cieszy mnie że coraz więcej ludzi patrzy w naszym kraju przyjaznym okiem na homo.

Bardzo moralnie działo się na prawicy kiedy ISIS dokonywało egzekucji homoseksualisty. Na samym fejsie wiele było złośliwości wobec orientacji ofiary, aniżeli oburzenia z faktu pozbawienia człowieka życia.
    W ogóle to jest bardzo "pocieszny" temat. Bo z drugiej strony mamy feministki krzyczące jaki islam jest dobry. FEMINISTKI, kobiety walczące o prawa kobiet - a przecież takie w islamie nie istnieją ;P

Podczaszy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    6
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Cytat Zamieszczone przez romanrozynski Zobacz posta
    Ustawienia : Edytuj listę ignorowanych.

Myślę, że to nie jest miejsce na tego typu sprawy. Upominam. Pampa
    Ostatnio edytowane przez Pampa ; 01-07-2017 o 13:22
    Ad.1. Jestem biały,wierzący,hetero - przepraszam.
    Ad.2."Przemoc jest usprawiedliwiona jeżeli służy dobru ludzkości" - Atylla
    Ad.3."Najważniejsza jest dyscyplina,najważniejsza jest dyscyplina !" Udai Hussein -syn Sadamma

Pysiaczek Samicka Awatar Presidente
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    206
    Otrzymał 230 podziękowań w 152 postach
    No dobra, ale jak mają walczyć o swoje prawa? Po cichu? To oczywiste, że wychodzą na ulice, jakby tego nie robili to w świadomości większości ludzi homo by poprostu nie istnieli. A czy robią to w jakiś nachalny sposób? Nie wydaje mi się. Zupełnie tego nie widzę. ONR ma prawo sobie pomaszerować, fani sera mogą sobie maszerować i homo też mogą sobie maszerować.
    Mam wrażenie że dużo więcej homo tracą przez jednostki pokroju Piróga, Jacykowa i innych homocelebrytów... ale to tak zawsze jest, że grupę ocenia się przez pryzmat wyróżniających się jednostek.
    Pamiętaj o debilach co sobie przyczepiają plastikowego kutasana głowę i idą na paradę.

W ogóle to jest bardzo "pocieszny" temat. Bo z drugiej strony mamy feministki krzyczące jaki islam jest dobry. FEMINISTKI, kobiety walczące o prawa kobiet - a przecież takie w islamie nie istnieją ;P
    No wiesz, skoro udawanie konia to dla feministek walka z patriarchatem...
    Ostatnio edytowane przez Asuryan ; 01-07-2017 o 14:57

Stary nick:kujon333

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 19 podziękowań w 15 postach
    W sumie nie rozumiem jednej rzeczy: co kogo obchodzi kto z kim sypia, lub układa sobie życie?
    Gdybyś był katolikiem to byś to rozumiał.
    W Starym Testamencie jest postulat karania sodomii karą śmierci, potwierdzony przez apostoła Pawła w Nowym Testamencie, choć bardzo skrótowo. Kiedyś może i miałem pewne wątpliwości czy to było zasadne ale jak widzę co się obecnie wyrabia to widać wyraźnie że ta kara śmierci wciąż zresztą obowiązująca za to przestępstwo w polskim prawie (nie mówię o jakichś popłuczynach bezprawnych wprowadzonych tu przez zaborców, reżim Piłsudskiego czy inne komunistyczne reżimy) jest nie tylko zasadna ale wręcz konieczna.
    Reasumując tak długo jak żyją swoim życiem bez próby ingerowania w czyjeś nie mam nic przeciwko tym osobom.
    To postawa liberalna, słusznie potępiona przez Kościół Chrystusowy alias katolicki.
    Ostatnio edytowane przez romanrozynski ; 02-07-2017 o 01:22

Holy Father Awatar Volomir
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    173
    Otrzymał 265 podziękowań w 166 postach
    Cytat Zamieszczone przez Presidente Zobacz posta
    Pamiętaj o debilach co sobie przyczepiają plastikowego kutasana głowę i idą na paradę.

No wiesz, skoro udawanie konia to dla feministek walka z patriarchatem...
    No niby jakieś foty po necie krążą, i takie zachowania są dla mnie kiepskie. Dlatego, poniekąd, rozumiem zgorszenie części społeczeństwa ale nie można zapominać że to jest margines. Pijane "samce alfa" nie takie rzeczy robią na imprezach

Strona 136 z 141 PierwszyPierwszy ... 3686126134135136137138 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów