Jak zrobić żeby nie widzieć postów jakiegoś użytkownika , np. w tym przypadku miłośnika sodomitów Volomira? Chodzi mi o opcję podobną do fejsbukowego dodania do blokowanych?
Homoseksualizm jest zboczeniem podobnym do pedofilii więc powinien być karany.
Homoseksualizm nie jest przestępstwem, ale związki tego typu nie powinny być rejestrowane przez państwo.
Związki homoseksualne powinny mieć prawo to rejestracji i części prawi które mają Heteroseksualiści.
Związki homoseksualne powinny mieć takie same prawa co związki heteroseksualne, lecz nie mogą adoptować dzieci.
Związki homoseksualne powinny mieć nie tylko takie same prawa co heteroseksualne ale również prawa do adopcji.
Jak zrobić żeby nie widzieć postów jakiegoś użytkownika , np. w tym przypadku miłośnika sodomitów Volomira? Chodzi mi o opcję podobną do fejsbukowego dodania do blokowanych?
sry ale to chyba jedyne właściwe zachowanie na takie cuś
"Liczko ma gładkie i mowę kwiecistą
Czarci ten pomiot z naturą nieczystą
Życzenia Twe spełni zawsze z ochotą
Da Ci brylanty i srebro i złoto
Lecz kiedy przyjdzie odebrać swe długi
Skończą się śmiechy, serdeczność, przysługi
W pęta Cię weźmie zabierze bogactwo
Byś cierpiał katusze, aż gwiazdy zgasną"
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
Nie no spoko homoseksualiści, zaraz po Żydach to największe zło na świecie, a dla biednej Polski to już najbardziej.W sumie nie rozumiem jednej rzeczy: co kogo obchodzi kto z kim sypia, lub układa sobie życie? Czy kiedy związki homoseksualne zostały zalegalizowane w USA to co nagle nie ma tam osób heteroseksualnych? Są prześladowania? Bardzo moralnie działo się na prawicy kiedy ISIS dokonywało egzekucji homoseksualisty. Na samym fejsie wiele było złośliwości wobec orientacji ofiary, aniżeli oburzenia z faktu pozbawienia człowieka życia.
Nie Talleyrand,napatrz się pan,nasłuchaj i nawąchaj aż do mdłości.Żeby pertraktować o pokoju,trzeba znać jego cenę.- Napoleon ( film z 2002 roku)
- Czy to wystarczy?
- Nie. Ale widok jest wspaniały.- (Napoleon 2002) Napoleon obserwujący początek wielkiej szarzy pod Eylau.
Dokładnie i dlatego nie widzę żadnych powodów żeby się ze swoimi upodobaniami afiszować na ulicy jak to mają robić w swoim zwyczaju pederaści.Chcą równych praw z jednej strony a z drugiej specjalnego traktowania.Reasumując tak długo jak żyją swoim życiem bez próby ingerowania w czyjeś nie mam nic przeciwko tym osobom.Jednakże dążenie do nazwania związków homoseksualnych małżeństwami traktuję już jako próbę wypaczenia tej definicji.Identycznie sprawa się przedstawia w przypadku pojęcia rodziny tak usilnie niszczonego przez ruch LGBT.
Podobnie zresztą rzeczy się mają w kwestii możliwości adopcji przez gejów i lesbijki.
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
Rozumiem co masz na myśli ale mam inny punkt widzenia na te sprawy.
No dobra, ale jak mają walczyć o swoje prawa? Po cichu? To oczywiste, że wychodzą na ulice, jakby tego nie robili to w świadomości większości ludzi homo by poprostu nie istnieli. A czy robią to w jakiś nachalny sposób? Nie wydaje mi się. Zupełnie tego nie widzę. ONR ma prawo sobie pomaszerować, fani sera mogą sobie maszerować i homo też mogą sobie maszerować.Dokładnie i dlatego nie widzę żadnych powodów żeby się ze swoimi upodobaniami afiszować na ulicy jak to mają robić w swoim zwyczaju pederaści
Mam wrażenie że dużo więcej homo tracą przez jednostki pokroju Piróga, Jacykowa i innych homocelebrytów... ale to tak zawsze jest, że grupę ocenia się przez pryzmat wyróżniających się jednostek.
Możesz wymienić to specjalne traktowanie?Chcą równych praw z jednej strony a z drugiej specjalnego traktowania.
To fakt, uparli się na te małżeństwa jakby to było takie ważne. Wprawdzie ta cała "lingwistyczna" batalia bawi mnie z obu stron, to mogliby se spasować i walczyć o związki partnerskie.Jednakże dążenie do nazwania związków homoseksualnych małżeństwami traktuję już jako próbę wypaczenia tej definicji.
Również nic złego nie widzę w ruchach LGBT. Rodzina to może być ojciec, matka i dzieci. Może być samotna matka z dziecmi. Może być babcia z wnukiem. No i może być dwóch ojców z dziecmi..Identycznie sprawa się przedstawia w przypadku pojęcia rodziny tak usilnie niszczonego przez ruch LGBT
Kogo obchodzą przepełnione i złe domy dziecka. Ja popieram możliwość adopcji. Jedyna przeszkoda to nasze społeczeństwo, no ale nie można się nim zbytnio przejmowaćPodobnie zresztą rzeczy się mają w kwestii możliwości adopcji przez gejów i lesbijki.![]()
Niby rządy mamy tragiczne, ale cieszy mnie że coraz więcej ludzi patrzy w naszym kraju przyjaznym okiem na homo.
W ogóle to jest bardzo "pocieszny" temat. Bo z drugiej strony mamy feministki krzyczące jaki islam jest dobry. FEMINISTKI, kobiety walczące o prawa kobiet - a przecież takie w islamie nie istnieją ;PBardzo moralnie działo się na prawicy kiedy ISIS dokonywało egzekucji homoseksualisty. Na samym fejsie wiele było złośliwości wobec orientacji ofiary, aniżeli oburzenia z faktu pozbawienia człowieka życia.
Ostatnio edytowane przez Pampa ; 01-07-2017 o 13:22
Ad.1. Jestem biały,wierzący,hetero - przepraszam.
Ad.2."Przemoc jest usprawiedliwiona jeżeli służy dobru ludzkości" - Atylla
Ad.3."Najważniejsza jest dyscyplina,najważniejsza jest dyscyplina !" Udai Hussein -syn Sadamma
Pamiętaj o debilach co sobie przyczepiają plastikowego kutasana głowę i idą na paradę.No dobra, ale jak mają walczyć o swoje prawa? Po cichu? To oczywiste, że wychodzą na ulice, jakby tego nie robili to w świadomości większości ludzi homo by poprostu nie istnieli. A czy robią to w jakiś nachalny sposób? Nie wydaje mi się. Zupełnie tego nie widzę. ONR ma prawo sobie pomaszerować, fani sera mogą sobie maszerować i homo też mogą sobie maszerować.
Mam wrażenie że dużo więcej homo tracą przez jednostki pokroju Piróga, Jacykowa i innych homocelebrytów... ale to tak zawsze jest, że grupę ocenia się przez pryzmat wyróżniających się jednostek.
No wiesz, skoro udawanie konia to dla feministek walka z patriarchatem...W ogóle to jest bardzo "pocieszny" temat. Bo z drugiej strony mamy feministki krzyczące jaki islam jest dobry. FEMINISTKI, kobiety walczące o prawa kobiet - a przecież takie w islamie nie istnieją ;P
Ostatnio edytowane przez Asuryan ; 01-07-2017 o 14:57
Stary nick:kujon333
Gdybyś był katolikiem to byś to rozumiał.W sumie nie rozumiem jednej rzeczy: co kogo obchodzi kto z kim sypia, lub układa sobie życie?
W Starym Testamencie jest postulat karania sodomii karą śmierci, potwierdzony przez apostoła Pawła w Nowym Testamencie, choć bardzo skrótowo. Kiedyś może i miałem pewne wątpliwości czy to było zasadne ale jak widzę co się obecnie wyrabia to widać wyraźnie że ta kara śmierci wciąż zresztą obowiązująca za to przestępstwo w polskim prawie (nie mówię o jakichś popłuczynach bezprawnych wprowadzonych tu przez zaborców, reżim Piłsudskiego czy inne komunistyczne reżimy) jest nie tylko zasadna ale wręcz konieczna.
To postawa liberalna, słusznie potępiona przez Kościół Chrystusowy alias katolicki.Reasumując tak długo jak żyją swoim życiem bez próby ingerowania w czyjeś nie mam nic przeciwko tym osobom.
Ostatnio edytowane przez romanrozynski ; 02-07-2017 o 01:22