Trailer Norski.
Trailer Norski.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Taki sobie. Jakoś mi się w ogóle nie podobał.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Z trailera wyczaiłem: Lodowy Gigant, Wojenny Mamut i Wulfryk Wędrowiec.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Na wypasie!Ten klimat... <3
Coś się kończy, coś się zaczyna.
Wulfrik kozacki. Ogólnie dobrze zrobiny trailer. Mi się podoba.
Mi też. Trzyma klimat.
Premiera 10,08,2017
Czyli za 3 tygodnie.
I obrazek z jakimś trollem.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Czyli 2 LL: Throgg i Wulfryk, fajnie zrobili z przerobieniem LL z WoCh. Mnie się to podoba. Zobaczymy, jak z rosterem.
A dla mnie to pimpuś lub ciapuś i będzie to mój główny lord Norski.
Wychodzi na to że będzie to raso-pack zwykły, z 2 LL. A w późniejszym czasie perspektywą flc z 3-cim.
Ten smok ma 2 głowy?