Strona 227 z 368 PierwszyPierwszy ... 127177217225226227228229237277327 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 261 do 2 270 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Podczaszy Awatar SaperHeart
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    Otrzymał 140 podziękowań w 92 postach
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    To świetna wiadomość. Pytanie, co dadzą. Tuskgory, Dżaberslyty, Gorgony, Wódz Gorów, Lord Szaman, a może Byk Zagłady?
    Czego by nie dali to i tak będzie to bardzo dużym dodatkiem dla Beastmenów. Dodatkowo gość pisze, że Boris dostanie pozycję startową, a Imperium subfrakcje. Jestem tylko ciekaw czy podobna sytuacja czeka Red Diuka.

Co do Krella to uważam, że to bardzo dobry ruch ze strony CA, ponieważ mamy aż nad to Lordów Wampirów, szczególnie z rodziny von Carsteinów.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    A gdzie dokładnie pisze to o tym Borysku?

Bo niestety Redit jest dla mnie strasznie nie czytelny?

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Sprzed miesiąca info:
    "On the New Content Team we are always looking for ways to expand and improve your experience with Total War:WARHAMMER and the next major update will be no different.It has been duly noted that many of you are very interested in more Empire content, in particular Middenland. I myself find their lore and army roster extremely interesting. The Ar-Ulric and Knights of the White Wolf, sure would look good on the field of battle.
    So as a small starting point for Call of the Beastmen we added Boris and the Middenland faction for custom battles and multiplayer. Then followed up with adding his Runefang and extra mount in Realm of the Wood Elves to give him a little more love and a make him a more viable lord choice. It was really great to see your reaction to him and your desire for more content.
    But as you can imagine creating any DLC takes a hefty amount of time and having the right people and resources available to work on the content. Till now we have mainly focused on bringing the core races such as the Beastmen, Wood Elves and Bretonnia to life and have enjoyed reading and listening to your comments on them.
    But what you will see in our next Race Pack is us expanding into some new and exciting areas not touched on by the core IP, but still with Games Workshops approval and in keeping with the core of the Warhammer universe.
    So as you will see with the next Race Pack if the right opportunity comes along, we may be able to look at creating more new and diverse content for other areas of the Warhammer world in the future.
    With Total War: WARHAMMER being a trilogy of titles building upon one another and with the support you guys have shown thus far, we aim to make this the best and most expansive depiction of Warhammer Fantasy Battles there has ever been.
    Enjoy E3 and stay posted for more exciting Total War: WARHAMMER 1&2 news."

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

4. Użytkownicy którzy uznali post Arroyo za przydatny:

Podczaszy Awatar SaperHeart
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    Otrzymał 140 podziękowań w 92 postach
    Dodatkowo na oficjalny Forum CA też są informacje na ten temat, tylko przegrzebać się przez stertę głupich wpisów to nie lada wyczyn...

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Trochę mi się nie chce wierzyć w tak korzystny obrót rzeczy. Znaczy z Boryskiem.
    Bo pamiętam podobny wpis od kogoś z CA, z tym że dolna cześć miała inny wydźwięk (że nie są jeszcze gotowi i zastawiają się co dalej).

- - - - - - - -

Ja kopię się z tamtym forum i udzielam się głownie w tematach gdzie jest mowa o przeniesieniu Ungrima do Karak Kadrin.
    A najbardziej bawi mnie w tym wszystkim to że nie lubię brodaczy, a ich sposób gry uważam za jeden z najnudniejszych...

Brodacze i ludzie to najbardziej znienawidzone rasy prze zemnie w fantastyce.
    Ostatnio edytowane przez Ituriel32 ; 20-07-2017 o 14:20

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Na razie nic o tym nie ma, ale warto założyć konto na reddit i zapytać, czy w planach jest przeniesienie Ungrima do Karak Kadrin. Choć prędzej przy Ograch do tego dojdzie

EDIT: Widzę, że nie ma chętnych, sam napisałem do CA. Mam nadzieję na odpowiedź
    https://www.reddit.com/r/totalwar/co...iging_to_your/ - tutaj daję link, jeśli kogoś to ciekawi.
    Ostatnio edytowane przez Arroyo ; 20-07-2017 o 14:37

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Cześnik Awatar ares354
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 13 podziękowań w 11 postach
    Uważasz zatem, że żenadą jest załatanie kolejnego braku w postaci kolejnego imiennego bohatera? Moim zdaniem, im więcej załatają braków, tym lepiej. Jasne, sam oczekiwałem później czegoś innego, ale na początku to Krell był pewniakiem, choćby ze względu na jego historię - wpierw Lord Khorna, potem władca trupów walczący dla Nagasha, teraz ziomek Kemmlera. Nie mogło zatem być inaczej.
    Uważam że na ten moment to Wampiry są ostatnią rasą która coś powinna dostawać. Ja wiem że Krell jest super jako postać, ale w Lutym dostaliśmy Izabele. Nie wydaje Mi się to w porządku że znowu oni coś dostają. Z punktu lore, ważna dziura została zalatana. Tylko chodzi raczej o to że znowu to VC coś dostają.

Grałem kampanię Kemmlerem i wiem że jest on mało interesujący w Multi i Krell może być jego unikalnym Bohaterem. Może będzie miał mechanikę podobną do Vlada i Izabeli. Może Krell zwiększy popularność Kammlera w multi, zobaczymy jak CA to rozwiąże.

Czas pokaże co się ukaże wraz z Norską. Krążą poloty że mają to być ROR jednostki dla nacji z DLC.

Ps. Technicznie to Konrad świetnie by pasował jako typowy LL nastawiony na walkę do hybryd jakimi są Izabela i Vlad we frakcji Von Carstein. Nie ma magicznej mocy, ale był by bestią w walce wręcz z bardzo szybką regeneracją oraz szałem w walce. Mógł by mieć nawet dwa miecze do walki co czyniło by go unikalnym na swój sposób.

P.S 2: Naprawdę nie chciałbym jeśli okaże się to prawdą że Borys będzie LL dla Imperium i jedyne co CA zrobi to przeniesie punkt startowy jego armii do Middenheimu i to będzie na tyle. Nie wiem czy to zgodne z Lore ale wolałbym by Borys dostał frakcję i jakieś unikalne jednostki oraz bohaterów związanych z kultem Ulrica. Na pewno Rycerze Wilka, Pantery, czy nawet jakieś sławne regimenty. Granie identyczną armią jaką mamy w tym momencie brzmi mało klimatycznie. Na pewno Borys raczej nie ma dostępu do Gwardii Cesarskiej. Więc ciekawe czy to prawda że Imperium dostanie go jako LL lorda, ale tak samego to będzie słabe.

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Cytat Zamieszczone przez ares354 Zobacz posta

Czas pokaże co się ukaże wraz z Norską. Krążą poloty że mają to być ROR jednostki dla nacji z DLC.
    A czytał waść ostatnie parę postów? To tym FLC ma być poza Kemmlerem paczka jednostek dla każdej z ras + być może Borys na single... I z góry mówię, nie wyskakuj mi z informacjami z forum CA, na to forum nie wchodzę od czasu, gdy zachowali się dziecinnie, usuwając słowa krytyki z choćby mojej strony, które były co najmniej słuszne.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Konrad może mieć mega warunki dodatkowe. Jakby przymus posiadania nekromantów w swojej armii. No i na tle pozostałych pół magów byłby całkiem interesujący, ale najpierw niech inni dostaną coś ciekawego.

Jak sobie pomyśle że w 2 też będzie nacja mega rozpieszczana, a reszta traktowana jak biedni kuzyni...

Cześnik Awatar ares354
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 13 podziękowań w 11 postach
    A czytał waść ostatnie parę postów? To tym FLC ma być poza Kemmlerem paczka jednostek dla każdej z ras + być może Borys na single... I z góry mówię, nie wyskakuj mi z informacjami z forum CA, na to forum nie wchodzę od czasu, gdy zachowali się dziecinnie, usuwając słowa krytyki z choćby mojej strony, które były co najmniej słuszne.
    Jak zobaczę to uwierzę. Na razie wiem że będzie Norska i Krell, bo to się pojawiło oficjalnie. Jeśli Zwierzaki coś dostaną Mi pasuje, oraz inni. A co myślę o Borysie poczytaj w moim poście edytowanym z którego cytowałeś. Inaczej sobie tego nie wyobrażam, nie wiem jak Ty.

Strona 227 z 368 PierwszyPierwszy ... 127177217225226227228229237277327 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów