Strona 228 z 368 PierwszyPierwszy ... 128178218226227228229230238278328 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 271 do 2 280 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Cytat Zamieszczone przez ares354 Zobacz posta
    Jak zobaczę to uwierzę. Na razie wiem że będzie Norska i Krell, bo to się pojawiło oficjalnie. Jeśli Zwierzaki coś dostaną Mi pasuje, oraz inni. A co myślę o Borysie poczytaj w moim poście edytowanym z którego cytowałeś. Inaczej sobie tego nie wyobrażam, nie wiem jak Ty.
    Ależ to proste - Borys jako LL Middenlandu, dodanie Emila Valgeira jako drugiego LL, ich eq, questów i powiększenie rosteru Middenlandu oraz zamianę paru jednostek. Uwaga, wypisuję:
    Synowie Ulryka (szermierze)
    Wolf Kin
    Rycerze Białego Wilka
    Rycerze Panter
    Gwardia Teutogenów
    Kapłan i Arcykapłan Ulryka - podmiana odpowiedników Sigmarytów.
    Dodatkowo dodanie do kampanii grywalnego Czerwonego Diuka z eq i questami.
    Ewentualnie dodatkowo stworzenie grywalnej frakcji Hochlandu, danie grywalnych: Aldebranda Ludenhofa i Markusa Wulfharta, a do tego parę jednostek nowych dla wszystkich frakcji rasy Imperium.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Cześnik Awatar ares354
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 13 podziękowań w 11 postach
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    Ależ to proste - Borys jako LL Middenlandu, dodanie Emila Valgeira jako drugiego LL, ich eq, questów i powiększenie rosteru Middenlandu oraz zamianę paru jednostek. Uwaga, wypisuję:
    Synowie Ulryka (szermierze)
    Wolf Kin
    Rycerze Białego Wilka
    Rycerze Panter
    Gwardia Teutogenów
    Kapłan i Arcykapłan Ulryka - podmiana odpowiedników Sigmarytów.
    Dodatkowo dodanie do kampanii grywalnego Czerwonego Diuka z eq i questami.
    Ewentualnie dodatkowo stworzenie grywalnej frakcji Hochlandu, danie grywalnych: Aldebranda Ludenhofa i Markusa Wulfharta, a do tego parę jednostek nowych dla wszystkich frakcji rasy Imperium.
    Mniej więcej tak sobie to wyobrażałem i mam nadzieje że CA też to tak widzi.

Szambelan Awatar Turek
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    323
    Otrzymał 525 podziękowań w 321 postach
    Jest trailer Krella na fb Total War.
    Coś się kończy, coś się zaczyna.

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    I można już zassać patch z Krellem. Czyli kolejne FLC to prawdopodobnie ten patch z jednostkami Tylko... ktoś mi wyjaśni, dlaczego Krell waży 130 MB?

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Wojski
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 9 podziękowań w 8 postach
    Ciekawe czy ta Norsca to już ostatni ,,Race Pack" do jedynki. Skoro tworzą Dlc do Atylli/Rome 2 to może jeszcze jakaś frakcja się pojawi.

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Raczej nie. Zwróć uwagę na to, że z braków są jeszcze Tilea, Estalia i Kislev (na Księstwa Graniczne nie macie co liczyć, nic tam nie ma z AB, ani z WD). Poza tym jeszcze paczki z jednostkami będą.

EDIT: Najnowsze wsparcie ze strony CA wywołało we mnie jednak mieszane uczucia. Z jednej strony dostajemy przekozackiego Krella, który przy przywołaniu przez Kemmlera i jego wsparciu jest potężny, tak okazało się, że nie dostaliśmy jeszcze ścieżki rozwoju Krella w pasku Kemmlera.

The skill chain is actually coming with the Norsca update as part of some larger changes, and I accidentally used outdated copy. My bad, guys pls forgive

Podczaszy Awatar SaperHeart
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    Otrzymał 140 podziękowań w 92 postach
    Teraz to dopiero odwalili. Nie dość, że człowiek czekał pół roku na An Old Friend to jeszcze dają takiego Legendarnego Bohatera jako zwykłą umiejętność do przyzwania go podczas bitwy. Super, tego mi brakowało ;d najlepsze jest to, że hp mu z czasem spada...żałosne...
    Mogli go chociaż zrobić jak Green Knighta ;d

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Cytat Zamieszczone przez SaperHeart Zobacz posta
    Teraz to dopiero odwalili. Nie dość, że człowiek czekał pół roku na An Old Friend to jeszcze dają takiego Legendarnego Bohatera jako zwykłą umiejętność do przyzwania go podczas bitwy. Super, tego mi brakowało ;d najlepsze jest to, że hp mu z czasem spada...żałosne...
    Mogli go chociaż zrobić jak Green Knighta ;d
    Jeśli ciągle go uzupełniasz zaklęciem Inwokacji to akurat jest dość mocny.

Podczaszy Awatar SaperHeart
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    Otrzymał 140 podziękowań w 92 postach
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    Jeśli ciągle go uzupełniasz zaklęciem Inwokacji to akurat jest dość mocny.
    Nie wiem Arroyo ale go teraz wypróbowałem podczas bitwy i żal patrzeć. To ma być ten legendarny kosiarz bohaterów ? On nie mógł pokonać zwykłego Lorda w solo teraz to jestem naprawdę rozczarowany...
    staty: Krell / W. King / Tan
    Pancerz: 100 / 90 / 120
    Dyscyplina: 70 / 70 / 70
    Prędkość: 33 / 33 / 32
    Atak w zwarciu: 50 / 34 / 45
    Obrona w zwarciu: 32 / 48 / 50
    Siła broni: 470 / 410 / 375
    Premia do szarży: 35 / 15 / 25

jego dodatkowe cechy to: Pancerz, Przebicie Pancerza, Duże Obrażenia, Wywołuje Terror.

Osobiście uważam, że wypada bardzo słabo. Dodatkowo nikt nie będzie marnował pkt. magii na ciągłe leczenie Krella.

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    6
    Otrzymał 12 podziękowań w 11 postach
    Najgorsza rzecz jaką mogli zrobić. Nie będzie takiego powiązania z tą postaci. Taki trochę lepszy czar. A jak bylby to jakiś bohater to jakos tak bardziej materialniej by rozgrywka wygladala namacalnie

Strona 228 z 368 PierwszyPierwszy ... 128178218226227228229230238278328 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów