Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
Przypomnę, że jest jeszcze Arbaal, bądź Haargroth.
Moim zdaniem pierwszy pasuje do Chaos Warriorsów - jest w pełni zakuty w blachy, drugi z wyglądu średnio pasuje do Norski moim zdaniem, lecz już prędzej by się nadał

Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
Co do LL Fimira. Problem w tym, że Fimiry ogółem LL'a nie mają żadnego...
Wiem, że nie ma - ale gdyby CA zaczęło tworzyć swoich LL to taki Fimir byłby z pewnością unikalny A to, że mogą zacząć ich tworzyć do mniejszych ras wydaje się coraz bardziej realne, zważywszy na fakt że skleili Norskę z paru okruszków - taki Kislev ma tylko Borysa i Katerinę - a jeżeli założą, że Borys już gryzie glebę to zostaje tylko lodowa caryca. W przypadku Arabii (jeżeli dojdzie), tutaj już muszą kogoś sami zrobić bo jedyna znana mi postać - Sułtan Jaffar - pochodzi z czasów krucjat bretońskich.

Cytat Zamieszczone przez Gobbla Zobacz posta
Szkoda, że Norska nie ma nikogo bardziej pasującego na przywódcę frakcyjnego niż Wulfryk. Nie zrozumcie mnie źle, Wulfryk to kozak, kojarzy się z Norską, ale to obieżyświat, tułacz i jakoś średnio go widzę jako lidera Norsmenów. Szkoda, że Norska nie ma jakiegoś króla, wyróżniającego się jarla, który idealnie spełniałby tę rolę. (...) Brak tu jakiegoś czempiona, jarla, w typie nordyckiego Ulryka.
Tutaj się w pełni z Tobą zgodzę

Cytat Zamieszczone przez ares354 Zobacz posta
Ja myślę że jeśli Norska ma dostać jeszcze kogoś to Crom Zdobywca by pasował. Pochodzi z tego samego klanu związanego z Norską co poprzedni "Everchosen" i robił za pachołka Archaona ale to End times.
Ale czy Crom (i wspomniany przez Ciebie Asavar Kul) na pewno pochodził z Norski? Bo jednak na północy żyje jeszcze parę innych ludów jak Kurganowie na stepach.