Tam jest napisane czarno na białym. Nie obchodzi Mnie że masz awersję do tego, Ja nie mam.

To jest oficjalny książka zasad do 8 edycji. Jeśli masz z tym problem to cóż poradzić. Gdyby Kislev się opłacał to pewnie w edycji 8 dodali by takie jednostki. Ba, nawet w Warmasterze masz niedźwiedzie w armii Kislevu.

Jeśli mają wprowadzać te jednostki co mają figurki to czekam na usunięcie od Skavenów Stromvermin z tarczami i mieczami bo w 8 edycji ich nie używają. Jeśli mamy grać w rytm takiej muzyki to walczmy z latającymi jednostkami Bretonni, należy im zostawić tylko Jeźdźców Pegazów, dwie pozostałe należy usunąć.

Kiselv bez jednostek z lore które nie mają figurek nie zostaje wprowadzony do gry. Ma za mało jednostek i wiesz to doskonale. Skoro Bretonnia potrzebowała nowych to Kislev będzie też potrzebował, nawet Jaszczury dostały nowe jednostki lub ze starszych AB mimo że mają 8 edycję.

Każdy ma swoją ulubioną edycję, i ok. Ale to że Ci się coś nie podoba nie znaczy że to co nie ma uzasadnienia w istnieniu w Lore. Jazda na niedźwiedziach ma, a że to tobie się nie podoba, to nie znaczy że nie może się ukazać. Mi się nie podoba jednostka Stromvermin z mieczami i tarczą, ale ma uzasadnienie w Lore i nic z tym nie zrobię.