Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i zadaj sobie pytanie, czy w taki sposób zamierzasz prowadzić dyskusje? Pojawiłeś się znikąd, wypiąłeś się na naszą społeczność, a teraz stroisz się w piórka organizatora sceny multi. Na szczęście to nie Ty decydujesz o tym i będę nalegał, aby do tej sprawy odnieśli się bardziej doświadczeni moderatorzy. Dla mnie jesteś osobą nieodpowiedzialną, która jak na razie "zasłynęła" tylko z tego niechlubnego wybryku, więc nie licz na jakiś szacunek czy choćby szczyptę zaufania z mojej strony. Przykro mi to stwierdzić, ale to właśnie tacy userzy(dla mnie ciągle jesteś tylko szarym użytkownikiem) niszczą tę małą społeczność. Buta która przez Ciebie przemawia tylko potwierdza moją opinię, iż ta nominacja była błędnym ruchem.

PS Z tego co wiem moderatorzy mają wgląd w kasowane posty. Niech więc sami ocenią, kto kogo sprowokował i kto szukał personalnych zaczepek. Nie jest to istotą sporu, ale nie życzę sobie takich insynuacji, gdyż całkowicie mijają sie z prawdą.

PS2 Nie życzę sobie również, żebyś się do mnie zwracał w tak protekcjonalny sposób. Nie jesteśmy kolegami z piaskownicy, więc zachowaj trochę kultury, a bluzgi zastąp merytoryką.