Cytat Zamieszczone przez Pyrrus89 Zobacz posta
Szczerze powiedziawszy, to nie mam pojęcia co Autor miał na myśli. No widzisz, inni poświęcili swój czas, żeby przekopać się przez te "bezsensowne" wątki oraz podjęli dyskusję w stosownym czasie, aby turniej był w miarę możliwości sprawiedliwy dla wszystkich graczy. Ty natomiast wpadasz w dniu losowania, mówisz nam, że musiałeś przebić się przez stertę głupot(dość aroganckie swoją drogą), ale łaskawie w dniu rozpoczęcia turnieju podzielisz się z nami swoją koncepcją. Wszystko fajnie, tylko że już startujemy, a każda nowa myśl powinna zostać poddana dyskusji, nawet tej "bezsensownej".
Autor miał na myśli to, że w systemie z pulą frakcji, którą wykorzystujesz w trakcie całego turnieju, dużo zależy od tego na jaką ścieżkę w drzewku trafisz. Możesz trafić na takie losowanie, że do samego pół-finału będziesz miał same łatwe mecze, i mogłeś sobie pozwolić na oszczędzanie mocnych frakcji, natomiast twój przeciwnik trafił na ścieżkę z samymi dobrymi zawodnikami i zostaną mu tylko odpadki. Moja propozycja kompletnie wyklucza taką możliwość i sprawia że każdy mecz jest równy dla wszystkich, liczą się tylko twoje umiejętności, przygotowanie do meczu i znajomość swojego przeciwnika.

Z tym startem to przegiąłeś bo dzisiaj jest dopiero losowanie i to za kilka godzin, a z 23 osób zapisanych, zasady turnieju zna może ze 20%. Także ewentualna ich zmiana, nawet na 10 minut przed pierwszym meczem nie zrobi żadnej różnicy. Zresztą wystarczy spojrzeć na dzisiejszą zmianę zasad bitewnych a te mają dużo większe znaczenie, bo nawet tak drobna zmiana mogła zepsuć komuś tygodnie przygotowań. Swoją drogą daty startu turnieju nie znalazłem nigdzie.

Prosiłbym o niedopisywania mi słów, których nie napisałem, oraz podawania swoich ich interpretacji jako moich intencji.
Za organizacje działu, oraz czytelność i łatwy dostęp do kluczowych informacji odpowiadają organizatorzy i moje zarzuty są kierowane pod ich adresem (głównie Turka bo to on jest głównym siewcą spamu i dezinformacji).

Moja propozycja jest jedynie propozycją i jako taką proszę ją traktować, niczego nie zrobiłem "z łaski" a że w dniu losowania to tak jak pisałem wcześniej tylko i wyłącznie dlatego że zasady są nadal płynne, bo jeszcze dzisiaj były zmieniane...