Polecam :
- Life is Strange - gra typu point&click,chyba najlepsza w tym gatunku w jaką miałem okazję zagrać,wrażenia psuje tylko końcówka ale i tak warto
- The Walking Dead sezon 2,oraz The Walking Dead Michonne,podobnie jak wyżej - point&click,obie bardzo mi się podobały,choć żeby czerpać pełną przyjemność z drugiego sezonu przydałoby się moim zdaniem ograć też pierwszy a tam sterujemy tylko mężczyzną
- Tales from the Borderlands,wybitny point&click,przez mniej więcej połowę czasu gry sterujemy bardzo fajną bohaterką
- Grim Dawn,mój ulubiony hack'n slash,wybitny mroczny klimat i arcy ciekawe uniwersum
- Titan Quest - hack'n slash mojego dzieciństwa,świetny,satysfakcjonujący i moim zdaniem lepszy od legendarnego diablo 2 o trójce nie wspominając
- seria Borderlands,każda część oferuje do wyboru co najmniej jedną kobiecą bohaterkę
- wspominane już w innym temacie Kings'Bounty Wojownicza Księżniczka
- seria Age of Wonders również już wspomniana w innym wątku
- Fallout New Vegas - najlepszy fallout "nowej ery",świetna fabuła,wybory,świat i klimat
- Oxenfree - gra indie typu point&click,bardzo przyjemna
- seria Portal - świetna gra logiczna
- Dead Island oraz Dead Island Riptide - po dwie kobiece bohaterki do wyboru,całkiem przyjemna siekanka zombie
- Dawn of War : Soulstorm - zawiera frakcję składającą się z niemal samych kobiet,poza tym wybitny rts
- seria Mount & Blade(poza beznadziejnym ogniem i mieczem),średniowieczne sandboxy ze świetnymi modami i możliwością kreacji kobiecej bohaterki
- Dragon Age,całkiem dobre RPG
Jak o czymś więcej sobie przypomnę to dam jeszcze znać![]()

Odpowiedz z cytatem