Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Dobre gry single player z kobiecymi bohaterkami.

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    Polecam :
    - Life is Strange - gra typu point&click,chyba najlepsza w tym gatunku w jaką miałem okazję zagrać,wrażenia psuje tylko końcówka ale i tak warto
    - The Walking Dead sezon 2,oraz The Walking Dead Michonne,podobnie jak wyżej - point&click,obie bardzo mi się podobały,choć żeby czerpać pełną przyjemność z drugiego sezonu przydałoby się moim zdaniem ograć też pierwszy a tam sterujemy tylko mężczyzną
    - Tales from the Borderlands,wybitny point&click,przez mniej więcej połowę czasu gry sterujemy bardzo fajną bohaterką
    - Grim Dawn,mój ulubiony hack'n slash,wybitny mroczny klimat i arcy ciekawe uniwersum
    - Titan Quest - hack'n slash mojego dzieciństwa,świetny,satysfakcjonujący i moim zdaniem lepszy od legendarnego diablo 2 o trójce nie wspominając
    - seria Borderlands,każda część oferuje do wyboru co najmniej jedną kobiecą bohaterkę
    - wspominane już w innym temacie Kings'Bounty Wojownicza Księżniczka
    - seria Age of Wonders również już wspomniana w innym wątku
    - Fallout New Vegas - najlepszy fallout "nowej ery",świetna fabuła,wybory,świat i klimat
    - Oxenfree - gra indie typu point&click,bardzo przyjemna
    - seria Portal - świetna gra logiczna
    - Dead Island oraz Dead Island Riptide - po dwie kobiece bohaterki do wyboru,całkiem przyjemna siekanka zombie
    - Dawn of War : Soulstorm - zawiera frakcję składającą się z niemal samych kobiet,poza tym wybitny rts
    - seria Mount & Blade(poza beznadziejnym ogniem i mieczem),średniowieczne sandboxy ze świetnymi modami i możliwością kreacji kobiecej bohaterki
    - Dragon Age,całkiem dobre RPG

Jak o czymś więcej sobie przypomnę to dam jeszcze znać
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

2. Użytkownicy którzy uznali post Il Duce za przydatny:

Uprawnienia umieszczania postów