Strona 34 z 65 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 641

Wątek: Dyskusja ogólne

Stolnik Awatar Pyrrus89
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    308
    Otrzymał 284 podziękowań w 184 postach
    Tylko w takim razie prawdopodobnie będą wybierali Mroczne Elfy albo Jaszczuroludzi, którzy nie mają praktycznie słabych stron. Szczerze bym się zdziwił, gdyby ktoś sobie Bretonnię wyznaczył.

Podczaszy Awatar SaperHeart
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    Otrzymał 140 podziękowań w 92 postach
    No dobrze, a jezeli nie bedzie remisu w tym ostatnim meczu to idziemy wedlug starego kryterium czy nadal cos kombinujecie?

Moderatorzy Lokalni Awatar DonVega
    Tournaments Joined
    4
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    2
    Otrzymał 57 podziękowań w 45 postach
    Jeśli będzie rozstrzygniecie w dzisiejszym meczu - i dwie osoby z tej grupy zajmą drugie miejsce - dogrywka do dwóch wygranych przy użyciu wylosowanej nacji i koniec dyskusji.

Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi.
    Albert Einstein

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    Cytat Zamieszczone przez DonVega Zobacz posta
    Jeśli będzie rozstrzygniecie w dzisiejszym meczu - i dwie osoby z tej grupy zajmą drugie miejsce - dogrywka do dwóch wygranych przy użyciu wylosowanej nacji i koniec dyskusji.
    Czyli Ja muszę zagrać ponownie mecz z Czeremisem, ponieważ u nas w grupie będziemy mieli po 7 pkt, a mecz między nami był 1:1 ?

Podstoli Awatar Jsatrzab
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    39
    Otrzymał 89 podziękowań w 59 postach
    Cytat Zamieszczone przez SaperHeart Zobacz posta
    Czyli Ja muszę zagrać ponownie mecz z Czeremisem, ponieważ u nas w grupie będziemy mieli po 7 pkt, a mecz między nami był 1:1 ?
    Na to wygląda, ale przynajmniej obaj jesteście pewni awansu :]

Swoją drogą to moglibyście zrobić normalne tabelki w tematach grup, a pod nimi liste poszczególnych meczy z zaznaczonymi wynikami poszczególnych bitew. Dzięki temu szybko można by zobaczyć jak kto trafił na dane miejsce, i którymi frakcjami zwyciężał, co może się przydać w dalszej części turnieju.

Przykład:

Punkty W R P Wb
    Gracz1 3 1 0 0 2
    Gracz2 1 0 1 0 1
    Gracz3 1 0 1 0 1
    Gracz4 0 0 0 1 0

Gracz1 2 - 0 Gracz4
    - Imperium* vs Wampiry
    - Bretonia* vs Zielonoskórzy

Gracz2 1 - 1 Gracz3
    - Jaszczurki* vs Chaos
    - Zwierzoludzie vs Mroczne Elfy*
    Si vis pacem, para bellum

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    W mojej grupie jest porządek w tej kwestii. Powoli mi się odechciewa gry w tych MP. Wyjście z grupy będzie zaraz pod tytułem "never ending story"...w sumie to chyba nie tylko moja grupa będzie miała taką sytuację (prócz oczywiście grupy C)

Stolnik Awatar Pyrrus89
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    308
    Otrzymał 284 podziękowań w 184 postach
    Panowie, nie marudźcie. Ten turniej jest chyba jednym ze spokojniejszych i na razie wszystko rozgrywa się bez większych kontrowersji. Miejcie na uwadze słowa Pirxa z przed iluś tam stron, iż każda tego typu rywalizacja nastręcza sporo problemów, także tych organizacyjnych. Najważniejsze jednak, że gracze na razie stoją na wysokości zadania, bo nie dość, że rozgrywają swoje mecze w terminie, to jeszcze czuć atmosferę wzajemnego poszanowania. Natomiast nigdy tak nie będzie, że wszystko gładko pójdzie- tak dobrze to nie ma.

8. Użytkownicy którzy uznali post Pyrrus89 za przydatny:

Podstoli Awatar Jsatrzab
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    39
    W mojej grupie jest porządek w tej kwestii. Powoli mi się odechciewa gry w tych MP. Wyjście z grupy będzie zaraz pod tytułem "never ending story"...w sumie to chyba nie tylko moja grupa będzie miała taką sytuację (prócz oczywiście grupy C)
    Żaden remis nie ma oznaczeń kto wygrał którą bitwę (a przynajmniej ja takowych nie widzę) no i Turek zamiast uzupełnić mecze w tabelce, woli grać w jakieś PUBGi ;] także nie do końca porządek. Tak czy inaczej przejrzałem sobie wyniki w poszczególnych grupach i chyba w każdej będą potrzebne baraże...

10. Użytkownicy którzy uznali post Jsatrzab za przydatny:

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    Cytat Zamieszczone przez Jsatrzab Zobacz posta
    Żaden remis nie ma oznaczeń kto wygrał którą bitwę (a przynajmniej ja takowych nie widzę) no i Turek zamiast uzupełnić mecze w tabelce, woli grać w jakieś PUBGi ;] także nie do końca porządek. Tak czy inaczej przejrzałem sobie wyniki w poszczególnych grupach i chyba w każdej będą potrzebne baraże...
    Już zaznaczyłem przy wyniku. To, że Turek nie uzupełnia tabelek to już nie moja wina. Tak jak mówię zaczyna to być męczące. Ciekawe czy uda nam się skończyć przed końcem roku.

Podstoli Awatar Jsatrzab
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    39
    Już zaznaczyłem przy wyniku. To, że Turek nie uzupełnia tabelek to już nie moja wina. Tak jak mówię zaczyna to być męczące. Ciekawe czy uda nam się skończyć przed końcem roku.
    Podejrzewam że aby skończyć przed końcem roku to byśmy musieli zdążyć przed świętami. Czyli jakieś 2 tygodnie z hakiem na zagranie całego drzewka i ewentualnych baraży. Będzie ciężko :]

Strona 34 z 65 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów