Strona 329 z 368 PierwszyPierwszy ... 229279319327328329330331339 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 281 do 3 290 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Szambelan Awatar Turek
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    323
    Otrzymał 525 podziękowań w 321 postach
    Sorki, ale nie rozumiem. Dlaczego się zdziwisz, skoro oficjalnie i bezpośrednio napisali, że pracują nad Campaign Packiem, a nie Lord Packiem?

Zauważyłem tez, że napisali "Not only that but we also breathed some life into older factions. This time we focused on the Dwarfs". Ciekawi mnie to "this time". Wcześniej była Bretonia, teraz krasie, może następnym razem doczekamy się zmian w Imperium? CA daje nam taką nadzieję.
    Coś się kończy, coś się zaczyna.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Dla mnie to bez znaczenia.
    Wolałbym lord pack z jaszczurkami i szczurkami bo nie lubię nie równowagi. A teraz elfiaki mają za dużo.

Choć kampanio pak też może być dobry bo nie oczekiwany. Teb czy arabia to moi głowni kandydaci.

Co do 3 części to jeszcze bym jej nie chciał, bo z dwójką jeszcze sporo mi zostało.

A co do starych ras to mogliby w końcu zrobić coś z Imperium bo to aż wstyd. Choć nie pogardziłbym drobnicą dla leśnych i zwierzaków.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Stolnik Awatar Pyrrus89
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    308
    Otrzymał 284 podziękowań w 184 postach
    Cytat Zamieszczone przez Turek Zobacz posta
    Sorki, ale nie rozumiem. Dlaczego się zdziwisz, skoro oficjalnie i bezpośrednio napisali, że pracują nad Campaign Packiem, a nie Lord Packiem?
    Bo wystarczy mi analogia do pierwszej części, żeby wysnuć taki wniosek. Idąć Twoim tokiem rozumowania trójka też będzie przed wspomnianym Lord Packiem, skoro wyraźnie wspomnieli, że już nad nią pracują. Podejrzewam, że do dwóch miesięcy zobaczymy lord pack dla jaszczurek i skavenów, który albo już jest gotowy, albo na ukończeniu.

Szambelan Awatar Turek
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    323
    Otrzymał 525 podziękowań w 321 postach
    Chodzi mi o to Pyrrus, że wyraźnie napisali co będzie następne -> As for what we’re up to next: what we can say is that we’re working on the next campaign pack for Total War: WARHAMMER II, but it’s a little while off yet. Znając CA to będzie miesiąc ciszy, a potem nagle zacznie się burza i pokażą nam od razu wszystko

Bawiąc się w słowa to użyli dziwnego zdania " We fear they may never return – not with minds and souls intact, at least.". Premiera w maju za 11 miesięcy?
    Coś się kończy, coś się zaczyna.

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    32
    Otrzymał 27 podziękowań w 17 postach
    Ja trzymam kciuki za frakcje ludzkich kolonii i darmowy update dla Imperium w ME.

Chociaż dla mnie postępowanie CA jest nielogiczne, bo też wolałbym aby teraz wydali lord packa dla jaszczurek i szczurków.

Gram teraz kampanię jako Har Ganeth i te frakcje radzą sobie słabo.

Podstoli Awatar Jsatrzab
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    39
    Otrzymał 89 podziękowań w 59 postach
    Cytat Zamieszczone przez Chaak Zobacz posta
    Z tego co kojarzę, to "Starucha" jest chyba oficjalnym spolszczeniem przydomku Hellebron, więc za dużego wyboru, w tym wypadku, nie mieli.
    Starucha to "poprawne" tłumaczenie słowa Crone.

Następne DLC - Campaign Pack, premiera pewnie sierpień/wrzesień. Dwaj oczywiści kandydaci to Arabia i New World Colonies, i w obu tych przypadkach mogą ruszyć imperium.

Jeśli chodzi o Warhammera 3, to ja bym się bardziej skłaniał, że "..and it’s taking them to some dark, dark places. We fear they may never return – not with minds and souls intact, at least." odnosi się do Chaosu. Nie jestem fanem teorii, że to Chaos będzie focusem w W3, ale wydaje mi się że ta "zapowiedź" wyraźnie wskazuję w tym kierunku. Szczególnie jej ostatnie zdanie. Jeśli chodzi o premierę to skoro dopiero zaczynają fazę preprodukcyjną to wydaje mi się że premiera w Maju 2019 jest zbyt optymistyczna :]
    Si vis pacem, para bellum

7. Użytkownicy którzy uznali post Jsatrzab za przydatny:

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    8
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    a moim zdaniem prawie na pewno nie będzie arabi nie ma gdzie ich wsadzić moga tez zrobic taki myk ze zrobio dlc to królestw południowych i dadzą te dlc do warhammera 1 jak i 2

Wojski
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 17 podziękowań w 8 postach
    Tilea nadciąga najpewniej.
    Najsensowniejsze co mogą dać to kolonie nowego świata i może w gratisie dostaniemy do tego klasyczne prowincje w Starym Świecie.

Arabia to zbyt dużo pracy dla zbyt małego obszaru. O ile wszystkie frakcje są w kilku miejscach na mapie, tak Arabia jest w jednym i tyle. Ciasno się tam robi, mały ma to sens niestety.
    Szkoda, bo liczyłem na Arabie. Pozostaje czekać na mody dodające Arabie.

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 1 podziękowanie w 1 poście
    A tam mało miejsca za dużo pracy, elfy leśne są tylko w jednym miejscu na mały obszarze i zrobili to i arabie zrobić mogą

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    8
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    ale lesne elfy miały swój oficjalny armybook wiec nie musieli tworzyc od nowa caly roster jednostek bardziej porównał bym to do norski ale tez nie za bardzo bo norska miała ogrom terenu

Strona 329 z 368 PierwszyPierwszy ... 229279319327328329330331339 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów