Ja totalnie nie rozumiem tego bana. Niech ktoś rozpisze, za co punkty w takiej ilości zebrał? Bo ja tu nie widzę nic nawet na upomnienie. Żenada goni żenadę. Też żądam usunięcia wszystkich moich tekstów i filmików z YT.
Ja totalnie nie rozumiem tego bana. Niech ktoś rozpisze, za co punkty w takiej ilości zebrał? Bo ja tu nie widzę nic nawet na upomnienie. Żenada goni żenadę. Też żądam usunięcia wszystkich moich tekstów i filmików z YT.
Rycerzyk chyba zamknął się w sobie.
A ja żądam...? Hm.Czego, by tu żądać skoro się takie wymagania? Naprawdę nie wiem...
...
...
Wróć! Już wiem!
Żądam jednej rzeczy! Domagam się, aby ten forumowy wątek przestał być widoczny przez użytkowników, którzy nie są zalogowani oraz tych, którzy trafią na forum, bo zetknęli się z któryś tytułów z serii TW.
Moja prywatna opinia, że forum stało się piaskownicą jest, jak widać aktualna. Osoby, które były lub są zespołem moderującym forum radośnie bawią się wypominając żale i wzajemnie się oskarżając. Nie twierdzę, że niektóre nie są bezzasadne, ale za grosz pomyślunku to nie macie. Rzecz podobna tyczy się także reszty, szarych użytkowników, z których wiele związanych jest z forum od bardzo dawno.
Najwidoczniej jednak przestało użytkownikom zależeć na dobru forum, skoro toczą się tutaj takie dyskusje, a co niektórzy zachowują się, jak dzieci żądając usunięcia własnej twórczości dzięki, której forum i portal rósł w siłę. Wrócę do tej sprawy później.
Gdy odchodziłem z moderacji nie wyjawiłem powodów dla, których to zrobiłem, bo uważałem i nadal uważam, że to była prywatna sprawa forum i powinna być znana jedynie administracji forum.
Teraz od iluś tam stron toczy się wojna, bo inaczej nie można tego nazwać pomiędzy starym zespołem, a nowym zespołem, który wziął ster kierowania forum w ręce. Nie wnikam, czy idzie mu dobrze, czy idzie mu źle. Przypomnę tylko, że niektórym, że dawniej za taką pyskówkę z modem lądowało się na urlopie, a i decyzje na podstawie, których można było wylądować były mocno kontrowersyjne. Nie przypominam sobie, aby użytkownicy, którzy zabawili się kosztem jednego z użytkowników, który z tego też powodu odszedł z forum ponieśli jakiekolwiek konsekwencję. A z tego, co wiem wśród nich były osoby, które zajmowały się funkcjonowaniem tego forum.
Inaczej, jak mianem dzieci nie można nazwać osób, które wylewają publicznie żale. Czy stara zasada, że jak się nie zgadzało z decyzją o karze to pisało się do odpowiedniej osoby funkcyjnej, jak widać już nie istnieje.
Nie macie ochoty dalej uczestniczyć w życiu forum to widzę proste rozwiązanie. A nawet dwa.
Zapomnieć, że istnieje takie forum.
Poprosić odpowiednią osobę, aby skasowała konto, z którego korzystacie.
Proste?
Proste.
A teraz powrócę do kwestii kasowania własnego dorobku, który to został stworzony przez użytkowników z myślą o rozwoju forum. Oczywiście macie, jak największe prawo do tego, bo stanowi to Waszą własność intelektualną. Tyle, że chcecie skasować własne dzieła, bo honor jest ważniejszy? Robiliście to z myślą:
- o forum i ich użytkownikach
- czy z myślą, aby w przyszłości posłużyć za szantaż
?
Pampo proponuję jeszcze, abyś domagał się zabrania orderów. Czemu tego nie zrobisz i nie pójdziesz za ciosem?
Więc jeżeli nie robiliście swoich dzieł z myślą o sobie, ale z myślą o innych proponuję, abyście mocno obaj przemyśleli swoje decyzję, bo zachowujecie się, jak dzieci.
Wrócę jeszcze do jednej poruszonej przeze mnie kwestii. Chciałem z tego miejsca pogratulować wszystkim tym, którzy nie myślą i wywlekają sprawy prywatne tutaj. Już dawno i to tutaj zwracałem uwagę, że robiony jest tutaj czarny pijar forum. Były żale o nagrody i walka o złote kalesony, teraz są żale o złe traktowanie. Zapytam się, więc - Czy ktoś kogoś tutaj trzyma siłowo na forum? Są groźby, że jak odejdziesz to będą becki?
Nie podoba się to proponuję przestać korzystać z forum, albo też stworzyć z tego tematu zamknięty dział widoczny jedynie dla zalogowanych użytkowników.
Na koniec dodam, że powiewa mi, czy dostanę jakieś punkty karne za to, co napisałem wyżej. Skoro ktoś zachowuje się, jak dziecko będę nazywał to po imieniu.
Z serdecznymi pozdrowieniami od niedzielnego użytkownika forum związanego z nim prawie od piętnastu lat.![]()
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
Mniej więcej tyle mnie obchodzi twoje opinia w tej chwili chochlik
Spoiler:
Robiłem to dla TAMTEGO forum i dla siebie. Gówno mnie obchodzą teraz jakieś pajace, którym ewidentnie coś się we łbach poprzestawiało i użytkownicy, którzy i tak z tego forum nie korzystają.
Ja nie mam zamiaru wciskać kitu że jakakolwiek moderacja była idealna. Były potknięcia, były ostre spiny w naszym gronie, były grozby odejścia (hehe tak tak najlepsza karta przetargowa w awanturze), ale nie było sytuacji, że np. nie ma moderacji jak teraz. Bo wybaczcie, ale ta nie istnieje. Mogę sobie pobluzgać np. w dziale modów i albo nikt nie zauważy albo dostanę osta z partyzanta z jednoczesnym całkowitym usunięciem posta. Bez żadnego słowa. To jest moim zdaniem najgorsze w obecnym działaniu. Do tego bany o nic. Najpierw Samarytanin oberwał ot tak a teraz Voitek, który napisał w tym temacie po prostu ostrą krytykę. Przypomnijcie sobie jak Wald tutaj też krytykował. Zarobił za to bana? Nie, nawet osta nie dostał bo się nie należało. Dostał dopiero jak zaczął na chama trollować i prowokować co i rusz na czacie. To jest ta różnica, że kiedyś dostawało się tym, co albo robili z siebie wielkie ofiary i wspominali o tym w każdym poście i dziale albo tacy co trollowali zamiast rzeczowo pisać jakieś zażalenia na pracę adminów.
Ja rozumiem (piszę tu do całej kadry), że robicie to za darmo i naprawdę fajnie, że wam się chce. Ale jak już to róbcie to przykładając się jakoś i nie dopuszczajcie do sytuacji gdzie co chwila są kompromitacje jakieś. Arroyo przy całym szacunku jakim Cię darzę zerknij na mojego poprzedniego posta w tym temacie i zastanów się trochę co mam na myśli...
Kolejna sprawa fajnie byłoby dać jakieś wyjaśnienie za co konkretnie Voitek został zbanowany. Bo żaden admin (poza zamieszanym w sprawę) nie ustosunkował się do jego skargi tutaj tylko znowu partyzantka w ruch i jazda.
Niech żyje Gwardia!
Obi wie co się ostatnio dzieje na forum?
Jestem na tym forum już ładne kilka lat. Pamiętam jeszcze czasy Fraqa i forum przed crashem.
Nie udzielałem się za wiele w tematach, ale bardzo lubiłem czytać dyskusję w Agorze i o historii. Na tym forum przed laty naprawdę byli świetni dyskutanci oraz fachowcy w różnych dziedzinach. Byli również świetni hultaje pokroju Dzika, Gorbaczowa czy Oszczywlińskiego
A teraz jak patrzę co tutaj się dzieje to aż się serce kraja...
Same jakieś kompletne puste dyskusje o banach i wzajemne pretensję.
Zostaje tylko podziękować KLA za galerię wojowników i modderom odpowiedzialnym za informowanie nas o wiadomościach ze świata modów do gier z serii TW.
Niech te wszystkie osoby, które doprowadziły forum i serwis do takiego stanu się mocno wstydzą...
No dobrze, skoro już tak nalegacie na ten powód perm bana:
-obraza administratora
-obraza użytkowników (sorry, gracze Chorągwi Rycerskiej stanowią tu również część forum, obrażając ich w ten sposób, w jaki ich obrażono podchodzi pod ten punkt, podobnie jak obraza kogokolwiek)
Permban z powodu również tego, że po prostu nie zmieniono swego zachowania pomimo wcześniejszych ostów/banów. Sorry, tak się nie robi. Permban na ororo poszedł za multikonto, choć i za pyskówki pewnie by był ban, więc lepiej późno niż wcale.
Ok, Lwie, tylko zwróć uwagę na to, że o ile wtedy miałem kiepski dzień, to teraz zachowanie voitka wcale nie było lepsze od tego, jak dostał bana na 2 miechy, o ile pamiętam. Rozumiem, że można mieć zły dzień - ja za tamten, gdy dałem raz Samarytaninowi, a raz voitkowi osta przeprosiłem, ale jednak nadużywanie ludzkiej cierpliwości nie jest w porządku, czyż nie?
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Hahah, co za pajace. Ajojo znowu banika dał, bo w pracy zły pan na niego nakrzyczał?
Chyba naprawdę napiszę do Obiego na fejsie, żeby zobaczył co tu się odpierdala od jakiegoś czasu, bo to ludzkie pojęcie przechodzi.
To ciekawe jak człowiek ma się odwoływać od twoich nieomylnych decyzji
Mentalność pieprzonego komucha. Nic dziwnego, że lubisz sobie ludzi od ciapaków powyzywać i Niemców od nazistów. Widzę, że jedyny słuszny sposób działania naszej ukochanej władzy tobie też się udziela.
Wszystkim dumnym i obrażonym :
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
Ja jak miałem zły dzien to nie wchodziłem na forum Arroyo. I nie mówię, że Voitek trzyma nerwy na wodzy ale niech jego słowa dadzą wam trochę do myślenia.
Niech żyje Gwardia!