Strona 22 z 26 PierwszyPierwszy ... 122021222324 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 258

Wątek: Dyskusja

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    3
    Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
    Dla mnie interpretacja tego tematu jest jasna - przeciwni kwestionuje wynik wysyłasz powtórke (której jak ma zapisanej to jestes w czarnej dup...) sędzie nie ma zapchanej skrzynki sryliardem powtórej tylko zajmuje się toczącymi tematami.

To co Arris robisz to mega naciągasz interpretacje punktu nr 3. Owszem punkt nr 16 i 17 możesz podciągnac pod to ale nie moze działać wstecz, prawda ?

Cześnik Awatar Arris
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    15
    Otrzymał 40 podziękowań w 22 postach
    To tu cytat z każdego wątku fazy grupowej więc nie jest to do końca działanie wstecz jak to przedstawiasz a na dobrą sprawę polecenie/wytyczna organizatora na samym starcie fazy grupowej:

Wszystkie powtórki bitew należy zapisywać i wysyłać na adres e-mail kontakt@totalwar.org.pl, w temacie maila powinny być wskazane informacje o Grupie, stronach bitwy i numerze bitwy (np. "Grupa C, bachus vs Pirx, bitwa nr 1").
    Pyza, póki co udowadniasz, że wszystko co przed "ale" jest niewiele warte bo ewentualnie podjąłeś temat by się czepiać i kontestować wysyłanie powtórek. Jako, że po udanym zlocie nie chcę sobie psuć nastroju taką przepychanką, to zostawiam Cię z tym cytatem i życzę miłego wieczoru.

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    3
    Jako że również miałem bardzo udany weekend gratuluję dojrzałem decyzji i życzę Ci spokojnego wieczoru.

Sędziego proszę o komentarz w tej sprawie - jako że chciałbym zagrać kolejny mecz ale z różnych przyczyn nie mam dostępu do repów od ręki

Moderatorzy Globalni
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    734
    Otrzymał 726 podziękowań w 478 postach
    Pyza, sędzią nie jestem, ale poniekąd uczestniczyłem w opracowaniu zasad turniejowych. Założenie dla przesyłania powtórek było takie, że wszystkie zostaną upublicznione, z opcją ściągnięcia, po fazie grupowej. Żeby można było wrzucać powtórki ciekawszych bitew np. u Tuffa w trakcie turnieju i nikt nie czuł się tym poszkodowany (bo jego powtórkę puścili, a kogoś nie).

Podpytaj proszę Twoich przeciwników w grupie czy zapisali powtórki meczów z Tobą. Żeby cokolwiek przynajmniej trafiło do sędziów.

Ja 8 powtórek przesłałem.

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    3
    @Prix rozmawiałem już z Legionem i Tuffem i wyjaśniłem dlaczego nie mogę podesłać repów od ręki (a nie chce być zablokowany w rozgrywaniu meczy ).

Teraz wszystko zależy od mojej żony - jak się uda to wyśle je dzisiaj wieczorem, jak nie podoła zadaniu to będę kombinował dalej jak je zdalnie dostarczyć.

Moderatorzy Globalni
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    734
    Cytat Zamieszczone przez pyza Zobacz posta
    @Prix rozmawiałem już z Legionem i Tuffem i wyjaśniłem dlaczego nie mogę podesłać repów od ręki (a nie chce być zablokowany w rozgrywaniu meczy ).

Teraz wszystko zależy od mojej żony - jak się uda to wyśle je dzisiaj wieczorem, jak nie podoła zadaniu to będę kombinował dalej jak je zdalnie dostarczyć.
    A, to masz te powtórki - to jak dla mnie luzik.

Żona to Ci może szybciej wykasować niż przesłać. Moja by to zrobiła, niby przypadkiem, a tak naprawdę z premedytacją. Choooociaż może nie przy tym turnieju - jak usłyszała o nagrodach, to było "graj, graj".

Pysiaczek Samicka Awatar Presidente
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    206
    Otrzymał 230 podziękowań w 152 postach
    Nie rozumiem gdzie jest problem skoro dwóch graczy potwierdza wynik w grupie. Tuff i tak wszystkich powtórek nie pokaże.

Stary nick:kujon333

Moderatorzy Globalni
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    734
    @Presidente

Cytat Zamieszczone przez Pirx Zobacz posta
    Założenie dla przesyłania powtórek było takie, że wszystkie zostaną upublicznione, z opcją ściągnięcia, po fazie grupowej. Żeby można było wrzucać powtórki ciekawszych bitew np. u Tuffa w trakcie turnieju i nikt nie czuł się tym poszkodowany (bo jego powtórkę puścili, a kogoś nie).

Podczaszy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    183
    Otrzymał 260 podziękowań w 162 postach
    Cytat Zamieszczone przez Presidente Zobacz posta
    Nie rozumiem gdzie jest problem skoro dwóch graczy potwierdza wynik w grupie. Tuff i tak wszystkich powtórek nie pokaże.
    Zgadzam się jak robiona była liga na WH to też miałęm milion repków a później nie było czasu żeby to nagrać. Więc jak ktoś gdzieś tam zgubił coś to jakoś specjalnie się nie rozpaczało

Ps. Gratki Pirxu za przejście dalej w kolejnej rundzie zapowiada się fajny mecz tam na górze
    Spoiler: 

Pysiaczek Samicka Awatar Presidente
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    206
    Otrzymał 230 podziękowań w 152 postach
    Założenie, że wszystkie powtórki będą udostępnione w sieci było też założeniem, które wynikło w trakcie fazy grupowej a właściwie pod koniec.

Stary nick:kujon333

Strona 22 z 26 PierwszyPierwszy ... 122021222324 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów