Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 91

Wątek: Pytania i odpowiedzi

Podczaszy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    183
    Otrzymał 260 podziękowań w 162 postach
    Szybkie pytanie do MG

Standardowo jak co turę aktualkę mam gotową, na fioletowo mam zaznaczone to do was, póki co nie mam pytań. Proszę tylko o ustosunkowanie się ile będzie zysków ze sprzedaży pozyskanych nowych zasobów: drewno, skóry i futra. Jak wyżej napisał Hadvar na wydarzeniach dałem krótkie info, że zasoby lecą na handel.

Ps. Uzupełniłem kilka postaci fabularnych oraz kolejny wpis do Marotha w związku z wydarzeniami na mapie więc zapraszam do lekturki
    Spoiler: 

2. Użytkownicy którzy uznali post Mist za przydatny:

Podkomorzy Awatar Hadvar
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 020
    Otrzymał 332 podziękowań w 224 postach
    Cytat Zamieszczone przez Mist Zobacz posta
    Szybkie pytanie do MG

Standardowo jak co turę aktualkę mam gotową, na fioletowo mam zaznaczone to do was, póki co nie mam pytań. Proszę tylko o ustosunkowanie się ile będzie zysków ze sprzedaży pozyskanych nowych zasobów: drewno, skóry i futra. Jak wyżej napisał Hadvar na wydarzeniach dałem krótkie info, że zasoby lecą na handel.

Ps. Uzupełniłem kilka postaci fabularnych oraz kolejny wpis do Marotha w związku z wydarzeniami na mapie więc zapraszam do lekturki
    Świetna robota, z chęcią przeczytam Zyski z dodatkowych towarów handlowych rozpiszę niebawem.
    Spoiler: 

Quam dulce et decorum est pro patria mori

Podczaszy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    183
    Szybkie pytanie do MG

W tej turze rekrutuje też Lorda za 1200g musi być kobieta wiec chyba Dread Lord babka będzie spoko bo do magów mam inny pomysł na później. Jak potwierdzicie mi tylko kto to będzie Dread Lord czy Czarodziejka to wtedy zrobię imię i historię

A i najważniejsze udało mi się dokończyć historię wszystkich bieżących postaci, które są w mojej kampanii więc zapraszam do lektury ;p polecam historię "Zabójców Khaina" wydaje mi się, że wyszła ciekawie
    Spoiler: 

Podkomorzy Awatar Hadvar
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 020
    Cytat Zamieszczone przez Mist Zobacz posta
    Szybkie pytanie do MG

W tej turze rekrutuje też Lorda za 1200g musi być kobieta wiec chyba Dread Lord babka będzie spoko bo do magów mam inny pomysł na później. Jak potwierdzicie mi tylko kto to będzie Dread Lord czy Czarodziejka to wtedy zrobię imię i historię

A i najważniejsze udało mi się dokończyć historię wszystkich bieżących postaci, które są w mojej kampanii więc zapraszam do lektury ;p polecam historię "Zabójców Khaina" wydaje mi się, że wyszła ciekawie
    Masz tutaj pełny wachlarz możliwości, bo możesz sam wybrać jaka ma to być babka. Chyba że chcesz byśmy wylosowali. Daj znać

Super robota, na pewno przeczytamy
    Spoiler: 

Podczaszy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    183
    Ok to w takim razie poproszę o kobietę Dread Lorda, dopiszę do tego historię na bohaterach. Uzupełniłem rozkazy atak na turę wczoraj jakoś nie miałem czasu, żeby zobaczyć ;] dajcie mi wreszcie się z kimś bić
    Spoiler: 

Podczaszy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    183
    Poprawiłem aktualkę na kolonizację twierdzy krasnali za 2000g wydaje mi się, że to rozsądna cena później rozpiszę event o kolonizacji.
    Spoiler: 

Cześnik Awatar Tomas
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    57
    Otrzymał 171 podziękowań w 104 postach
    Poproszę o jakieś info w XI turze co robisz z krasnoludzkimi niewolnikami.

Podczaszy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    183
    Pewnie nie ma problemu zajmę się tym w tej turze spokojnie zostaną zagospodarowani ;]
    Spoiler: 

Podczaszy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    183
    Szybkie pytanie do MG

Hej dokończyłem i uzupełniłem historię bohaterów, mam też pomysł na nową postać ale jeszcze muszę pomyśleć jak to dokładnie ma wyglądać. Aktualkę będę na bieżąco uzupełniał tak samo jak te wszystkie sprawy z jeńcami itd postaram się to zrobić dziś/jutro

I szybkie pytanie na koniec

1. W tej twierdzy co zdobyłem to mury są bo nie ma o tym infomracji? (raczej nie było specjalnego oblężenia więc nie powinny być zniszczone)

2. Chodzi o te budynki w środku, rozumie że złoto będzie od kolejnej tury ale ta druga kopalnia jest szansa na jakieś wydobycie czegoś (mam pomysł co zrobić żeby odkryć technologię albo coś ale Hadvarowi może się nie spodobać).

3. Czy ten browar bugmana daje mi jakieś bonusy a jak nie to czy mogę go zburzyć i dostać jakieś złoto albo coś z tego bo w sumie jest mi to nie potrzebne?
    Spoiler: 

Podkomorzy Awatar Hadvar
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 020
    1. Zniszczona została jedynie brama. Zostanie ona odbudowana za darmo.

2. Dopóki nie znajdziesz sposobu na wydobycie Gromrilu nie możesz z nią nic zrobić.

3. To już Twoja decyzja. Możesz w nim ważyć piwo jeśli chcesz, możesz też go zburzyć.
    Spoiler: 

Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów