79389354_2849818258390695_5534329729017970688_o.jpg
Miałaś ktoś z was taki problem w menu wyboru frakcji?
79389354_2849818258390695_5534329729017970688_o.jpg
Miałaś ktoś z was taki problem w menu wyboru frakcji?
I jak jest z eventami? Podobnie jak "konkurencji" że filmiki pojawiają się z Attilą?![]()
"Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, poprawiłoby człowieka, ale pogorszyłoby kota" — Mark Twain.
"Ludzie, którzy dla odrobiny bezpieczeństwa rezygnują z podstawowej wolności, nie zasługują ani na bezpieczeństwo, ani na wolność" Benjamin Franklin
Zmieniam w campaign calendar z 1 na 4 (value) ale nie wiem jak zatwierdzić zmianę. W pliku nie można zapisać tylko zapisz jako więc wybieram tą opcję zapisz jako i podmieniam plik, jak potem chcę sprawdzić to jest bz czyli 1.
W ciągu tygodnia aktualizowali modyfikację, a steam nie zawsze sprawnie to robi.
Dlatego zerkam tutaj.
Sugeruję od nowa wgrać wszystko.
https://www.moddb.com/mods/medieval-...sion/downloads
EDIT!!!
Nie śledzę tego, bo wolę konkurencji modyfikację, choć coś widzę, że przyspieszyli ze zmianami, nie mówiąc że aktualizują swoje packi i przybyło trochęChyba ją odpalę
Wiem, że wiecie ale czasem proste rzeczy umykają
EDIT EDITÓW!!!
Jest obniżka, pewnie wiesz ale żeby mieć czyste sumienie, żebyś nie przegapił tylko, bo mody pod Attile są moim zdanie na dzień dzisiejszy najlepsze z gier ostatnich lat.
https://store.steampowered.com/app/325610/Total_War_ATTILA/?curator_clanid=32991376
"Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, poprawiłoby człowieka, ale pogorszyłoby kota" — Mark Twain.
Jest obniżka, pewnie wiesz ale żeby mieć czyste sumienie, żebyś nie przegapił tylko, bo mody pod Attile są moim zdanie na dzień dzisiejszy najlepsze z gier ostatnich lat.
ja już mam swoją kopię i to jeszcze taniejBo jak się kupi wersję Total War: Attila - Tyrants and Kings Edition (Attila + Age of Charlemagne + Vikings Forefathers) to w cenie podstawki mamy 3 pozycje
Niemniej jednak oferta zacna i polecam tym co nie mają jeszcze Attyli
Dodam tylko, że powyższą pozycję kupiłem za 42 złocisze w polskim sklepie (nie jakimś podejrzanym handlującym CD keyami) a pozostałe dodatki również w przecenie na steam (też była obniżka o 66%). Razem 131 zł. Za tą kwotę otrzymujemy Attylę i Medievala III
Ponadto jako fan Wikingów w promocji zakupiłem też Thrones of Britannia (obecnie również w przecenie 66%).
EDIT: obecnie na x-komie Attila - Tyrants and Kings Edition za 40 zł, więc najlepsza opcja kupić właśnie to, a pozostałe dodatki na steamie![]()
Ostatnio edytowane przez wino ; 21-12-2019 o 10:50
"Ludzie, którzy dla odrobiny bezpieczeństwa rezygnują z podstawowej wolności, nie zasługują ani na bezpieczeństwo, ani na wolność" Benjamin Franklin
Czyli żeby pobrać te aktualizację to muszę odznaczyć subskrypcję i ponownie ją włączyć?Nie śledzę tego, bo wolę konkurencji modyfikację, choć coś widzę, że przyspieszyli ze zmianami, nie mówiąc że aktualizują swoje packi i przybyło trochęChyba ją odpalę
![]()
Ja powiem, co zrobiłem że chodzi bezproblemowo, 12 tur na rok.
Z tej racji, że miałem od groma modyfikacji w tym o średniowieczu Arstudio, co się gryzie z modami, bo tam ciut inaczej się wgrywa pliki i też inne mody....
Odinstalowałem Attile.
Znalazłem wszystkie po nim Attile pozostałości i ręcznie skasowałem.
Zainstalowałem grę i zmieniłem język na angielski.
Wywaliłem wszystkie subskrypcje.
Zainstalowałem tylko - 11 części TYLKO tego moda, kolejność niby dowolna nie powinno komplikacji, choć ja zrobiłem wg jakiegoś tam porządku.
Gram Polską, chodzi jak brzytew, są eventy i spokojnie można nazwać to więcej niż alfa, będzie subforum przeniesione do modów skończonych - nie jedna gra ma mniej dopracowań.