No właśnie ja wczoraj nie puszczałem tury, bo jeszcze brakowało wojenek z poprzedniej tury, więc pozwolę sobie ją przedłużyć.
No właśnie ja wczoraj nie puszczałem tury, bo jeszcze brakowało wojenek z poprzedniej tury, więc pozwolę sobie ją przedłużyć.
Coś się kończy, coś się zaczyna.
Co to za przedłużanie?!
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Takie jak lubisz Arroyo :*
Coś się kończy, coś się zaczyna.
Ale te wojenki na turę 12bo to wstanie oblężenia A nie ataku było
![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Pomocy gwałt w Pustkowiach Wiatru się odbywa.
Dajcie znać jeśli coś ominąłem
Pany w tej turze wydarzy się wiele złego, ale pamiętajcie nie wszytsko to złe to ja czy Turek. Czasem gracze też mają ciekawe pomysły buhaha
Maciejowi dajcie coś złego bo ostatnio nie narzekał![]()