Podoba mi się grupa D
Żałuje tylko że sytuacja w dużych grupach zmusił by graczy do grania mniej popularnymi nacjami...![]()
Podoba mi się grupa D
Żałuje tylko że sytuacja w dużych grupach zmusił by graczy do grania mniej popularnymi nacjami...![]()
Ostatnio edytowane przez Zachar ; 15-06-2020 o 19:47
Zgadzam się Zachar.
Ja najchętniej bym nie robił resetu nacji po fazie grupowej. W ten sposób trzeba byłoby uważać na to czym się gra w grupach i może nawet byśmy pograli tam mało granymi nacjami, żeby lepsze zostawić na później.
I pamiętajcie proszę, że to na jakim miejscu skończycie w grupie determinuje na kogo traficie w pierwszym meczu fazy pucharowej. A więc np. gracz z 1. miejsca w Grupie A trafi na gracza z 4. miejsca Grupy D.
No ta, jak zwykle mnie wrzuci do tej najgroźniejszej grupy... Chyba znowu za mały przelewik dałem...
Spoiler:
Quam dulce et decorum est pro patria mori
W zasadach jest napisane w ten sposób:
Zaś w TUFF CUP ,,Mistrzowie'' w temacie z wynikami jest napisane tak:Punktacja w fazie grupowej
W fazie grupowej mecze składają się z 2 bitew, możliwe wyniki to: zwycięstwo 2:0 (2 pkt), remis 1:1 (1 pkt), przegrana 0:2 (0,5 pkt).
Wiem że to nie moja grupa, ale trochę mnie to dziwi że u nas, w ,,Legendach'' jest inaczej jak u nich, ponadto nie jest to uwzględnione w zasadach. Chyba że to ja coś źle patrzę, ale nie wiemGracie do 2. zwycięstw (a więc możliwe wyniki to 2:0, 2:1).![]()
Spoiler:
Quam dulce et decorum est pro patria mori
Wynika to z tego że u nas jest faza grupowa a oni zaczynają od razu w fazie pucharowej więc siłą rzeczy konieczne jest granie w systemie BO3 żeby były rozstrzygnięcia kto przechodzi dalej.
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Po prostu w Mistrzach postanowiliśmy od razu zrobić fazę pucharową, bez grupy.
Myślę, że uczestnicy poszczególnych turniejów wiedzą co i jak, więc już nie będę dodawał kolejnych punktów do regulaminu.
Jak jest z tym resetem. Jest po fazie grupowej czy go nie ma ?
Będzie ciekawie ;p w teorii gracz z wszystkimi DLC mają gorzej bo jest wolniej reset nacji dla nich![]()
Spoiler: