Ale powiem, że wziąga ten mod, jest bardzo wymagający, to jak medieval 3 i nie mówię tylko o moim AI tylko o tym, że jest bardzo dobrze zrobiona mechanika gry, świetne skrypty wspierające rozwój AI i powolny czas odnawiania się jednostek.

Zwiększenie strat ze zniszczeń gdy wróg jest na naszym terenie, no marzy mi się taki mod o średniowieczu. To jest właśnie wszystko tak jak wyobrażałem sobie idealnego moda do medka. Naprawdę jakby nie bugi AI zwłaszcza w trakcie oblężeń gdzie się zblokują przed murami i dadzą wystrzelać to by było super ciężko, a tak jest wyzwanie.

Bez tego moda już prawie nie grałem w nic na kompie, a tak się wciągnąłem, może to i niedobrze. Pogram trochę to się znudzi i znowu nie będę czasu tracił na kompa niepotrzebnie ;p Chociaż warto mieć zawsze hobby żeby się oderwać na chwilę czasem gdy się zachowuje umiar, a mi się aż tak nie chce grać żeby niewiadomo ile siedzieć ;p

Nudzą te bitwy w końcu, bo gra na mapie kampani jest trudna, bot Ciebie wykrwawia, wolny postęp, czasem można się cofać tylko nie często, bo bot jest fatalny w oblężeniach ;p Ale bitwa po bitwie, te bitwy takie podobne już się człowiekowi chce rzygać tymi bitwami, a automat daje katastrofalne wyniki ;p