Zawsze możesz zmienić forum, to akurat jest prawie martwe ,a jeśli już tu ktoś zagląda to za sprawą serii Total War nie zaś polityki. Tu sobie nie podyskutujesz. Od polotyki sa inne fora ,grupy dyskusyjne. I tam sugeruje przenieśc swe złote myśli.Przykro mi tutaj powiedzieć, że za przedstawianie innych niż prawomyślne poglądy, spotkały mnie tutaj różne obraźliwe epitety jak również propozycje usunięcia z Waszej społeczności. Takie zachowania cechują ludzi którzy nie mają argumentów w rzeczowej dyskusji. Wtedy próbują ośmieszyć, obrazić i zastraszyć. Autorka tego artykułu jest znaną i szanowaną uczoną, nie bojącą się napisać prawdy i za naukową analizę przyczyn wojny szykanowaną przez nasze władze.
Jeszcze mam tekst "ruskiej onucy" do przeczytania jak kto się nie boi. https://myslpolska.info/2022/06/28/p...aci-ukraincow/
Tak przy okazji Rosja Putina obrońcą chsześcijańskiej Europy, no no. Kto by sie spodziewał. Komuch z KGB opbrońcą wartości chsześcijańskich, ludzie do czego to dochodzi. Mnie osobiście jednak blizej do "zepsutej" Europy niż "ruskiego miru".
Jeszcze mała dygresja link nie działa, pewnie poszedł tam gdzie ruski okręt. Niedobra Pis-owska cenzura.

Odpowiedz z cytatem