Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dziewczyny!

Strony : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9

Mariooooo
11-12-2010, 21:35
kizi ma fajną na avatarze :)

11-12-2010, 23:42
http://www.adrants.com/images/eva_mendes_calvin_klein.jpg

Wolę latinoi niż japan-pedophilie. :mrgreen:
Exar wiesz coś więcej nt Twojej Pani?

Maharbal
12-12-2010, 00:01
Co powiecie o naszej najnowszej miss polonia? Wg mnie choć takie konkursy to kwestia gustu, to wg mnie wybór akurat tej kandydatki to jakieś nieporozumienie... :?

Czik
12-12-2010, 00:17
Mam bardzo niską opinię o konkursach miss, rankingach czasopism i wszelkich tego typu rzeczach - czasami takie pasztety się tam trafiają, że aż szkoda oglądać.

Brave
12-12-2010, 01:20
brak wyróżnikówCo rozumiesz pod tym pojęciem? Chodzi ci o unikatowość np. stroju, makijażu?

ten sam stylJaka moda taki styl. Kobiety przynależące do innych grup kulturowych, też mają własną
modę i jakbyś mieszkał między nimi 20 lat, to też by ci się wydawało, że mają ten sam styl.

schizofrenia między spolegliwością a feminizmemA jaką masz pewność, że kobiety, które tobie się podobają nie mają tego?

A to już totalne pustosłowie wynikające z klapek na oczach lub kompletnej nieznajomości kobiet z innych ras i odmian rasowych. Ewentualnie ze znajomości innych kobiet z dowcipów, na przykład, słynne ostatnio o Niemkach.
Liczyłem na taką odpwoiedź twojej strony, domyślałem się, że zwrócisz uwagę na posługiwanie się stereotypami. Ale ja nie biorę swych opinii z powietrza, a tym bardziej z dowcipów. Po prostu tak uważam. Obok Polek w elicie europejskiej stawiam również Hiszpanki oraz Włoszki.

A propos, Rapsodzie napisałem, że Polski to jedne z najładnieszych kobiet w Europie, a nie, że są najładniejsze na świecie.
To jest jednak różnica.

Krzyzak
12-12-2010, 09:12
Co do naszej Miss to i tak nasze babsko było ładniejsze. A te pytania do kandydatek to już całkowita porażka...
"Co oznacza skrót CBA"
i genialna odpowiedź pani:
"Centralne biuro śledcze"
:D
kizi ma fajną na avatarze :)
Megan Fox :P

Czik
12-12-2010, 10:30
Liczyłem na taką odpwoiedź twojej strony, domyślałem się, że zwrócisz uwagę na posługiwanie się stereotypami. Ale ja nie biorę swych opinii z powietrza, a tym bardziej z dowcipów. Po prostu tak uważam. Obok Polek w elicie europejskiej stawiam również Hiszpanki oraz Włoszki.

A propos, Rapsodzie napisałem, że Polski to jedne z najładnieszych kobiet w Europie, a nie, że są najładniejsze na świecie.
To jest jednak różnica.

A gdzie miałeś okazję naoglądać się tak Hiszpanek i Włoszek?

Poza tym... Na jakiej podstawie twierdzisz, że polki są ładniejsze od Portugalek, Szwedek, Norweżek, Greczynek, Chorwatek, Węgierek, Serbek, Szwajcarek, Belgijek itp?

Polki, przynajmniej w młodym wieku, to albo glaniary i inne babochłopy, które mają w sobie mniej kobiecości niż Eric Butterbean, albo po prostu plastiki. Bardzo niewielki jest procent kobiet z klasą, które potrafią się dobrze ubrać... I o siebie zadbać. Badania higieny Polek:

-1/3 w ogóle nie widzi potrzeby żadnej depilacji
-tylko 24% codziennie myje włosy (WTF?!), a 14% myje raz w tygodniu albo rzadziej (W-T-F?!)
-17% Polek nie widzi potrzeby kąpać się codziennie, 2% nie widzi potrzeby kąpieli całego ciała W OGÓLE
-8 procent nie używa w ogól antyperspirantów i dezodorantów
-1/4 nie używa żadnych środków higieny intymnej
-20% nie zmienia bielizny codziennie
-61% ludzi w Polsce nigdy nie kupiło luksusowego kosmetyku
-Średnia wydatków miesięcznych na środki czystości to 17 zł

I nie twierdźcie, że te dane są z przysłowiowej d*py wzięte. To czuć.

glaca
12-12-2010, 11:01
jakby z mężczyznami było lepiej :lol:

a co do innych nacji... mam wyrobione zdanie, bo widuje czesto dziewczyny z erasmusa w bibliotece. I od razu z daleka widać, że nie są to Polki...
wyluzowane, uśmiechnięte, ubrane zupełnie inaczej- ze smakiem, ale i bez przesady- w workowatym dresie, kolorowej koszuli i zgrabnych pantoflach. Swiat się skonczy jak Polka za odpowiedni strój do wyjścia przestanie uważać ten sam co do koscioła :lol:

Czik
12-12-2010, 11:03
jakby z mężczyznami było lepiej :lol:

a co do innych nacji... mam wyrobione zdanie, bo widuje czesto dziewczyny z erasmusa w bibliotece. I od razu z daleka widać, że nie są to Polki...
wyluzowane, uśmiechnięte, ubrane zupełnie inaczej- ze smakiem, ale i bez przesady- w workowatym dresie, kolorowej koszuli i zgrabnych pantoflach. Swiat się skonczy jak Polka za odpowiedni strój do wyjścia przestanie uważać ten sam co do koscioła :lol:

W kwestii higieny nie ma równouprawnienia. Faceci też powinni być czyści, ale nie noszą długich włosów, nie mają potrzeby depilacji, nie muszą stosować higieny intymnej itp. :). O ile większość kobiet lubi facetów z 3dniowym zarostem, to nie znam przedstawiciela płci męskiej lubiącego trzydniowy zarost u kobiet :D.

glaca
12-12-2010, 11:04
ale nie noszą długich włosów, nie mają potrzeby depilacji, nie muszą stosować higieny intymnej itp.
przecież to nieprawda ;)

Czik
12-12-2010, 11:05
ale nie noszą długich włosów, nie mają potrzeby depilacji, nie muszą stosować higieny intymnej itp.
przecież to nieprawda ;)

Nie do końca prawda tylko w przypadku długich włosów - sam takie noszę. Ale chodzi mi o to, że w większości nie nosimy, więc statystyki aż tak nas nie bolą :). A higiena intymna musi być, ale nie mamy potrzeby stosować odpowiednich specyfików dedykowanych specjalnie jej, w przeciwieństwie do kobiet.

Zresztą stan higieny polskich facetów nie umniejsza rangi tego problemu u kobiet, a ten temat im właśnie jest poświęcony - nie widzę więc sensu dyskutowania tutaj o przedstawicielach płci męskiej, bo nikt tu nie twierdził, że Polacy to najprzystojniejsi faceci :D.

Maharbal
12-12-2010, 12:29
Akurat o tym codziennym myciu włosów to rozumiem. Może części z nas może się to wydawać dziwne, ale jednak ma to uzasadnienie. Nie pomylę się chyba jeśli powiem, że większość kobiet w naszym kraju ma długie włosy. Po umyciu takich kobieta ma do zrobienia jeszcze kilka innych czynności takich jak: suszenie, prostowanie/kręcenie jakichś loków, czasem nakładanie jakichś lakierów czy innych ,,czortów" etc. Nieraz jak się wstaje rano nie ma się czasu na takie ,,zabawy" bo należy lecieć na autobus/na zajęcia. Poza tym włosy w jakiś sposób ,,się niszczą" przy codziennym myciu. Ty akurat Czik powinieneś to zrozumieć, samemu posiadając długie (jak to ujął kiedyś Bałtroczyk): ,,uwłosienie w górnych partiach mężczyzny" 8-)
Może Lena będzie miała coś ciekawszego do powiedzenia na ten temat :?: ;)

Volomir
12-12-2010, 12:36
1/3 w ogóle nie widzi potrzeby żadnej depilacji
-tylko 24% codziennie myje włosy (WTF?!), a 14% myje raz w tygodniu albo rzadziej (W-T-F?!)
-17% Polek nie widzi potrzeby kąpać się codziennie, 2% nie widzi potrzeby kąpieli całego ciała W OGÓLE
-8 procent nie używa w ogól antyperspirantów i dezodorantów
-1/4 nie używa żadnych środków higieny intymnej
-20% nie zmienia bielizny codziennie
-61% ludzi w Polsce nigdy nie kupiło luksusowego kosmetyku
-Średnia wydatków miesięcznych na środki czystości to 17 zł

I nie twierdźcie, że te dane są z przysłowiowej d*py wzięte. To czuć.

A ja uwazam ze sa z d*py wziete:P Nie wiem skad te dane, ale podejrzewam ze jak pojedziesz na jakis slumso-zadupie w jakimkolwek kraju europejskim i przebadasz bande babiczek to wyjdze to samo. Ja nigdy jeszcze nie mialem tej problematycznej przyjemnosci spotkania tak zaniedbanej dziewczyny. W mom otoczeniu jes baaaaaaardzo duzo dziewczyn. Kazda ladnie pachnie, ma czyste wlosy i chyba tylko w liceum spotkalem dziewczyne, ktorej zapominalo sie czasem umyc kudly;) W ogole bez przesady, ale ta ankieta robi z Polek jakichs neandertalczykow. Dziekuje ale jest bzdurna.

Co do samych Polek, ja rowniez uwazam ze to jedna z najpiekniejszych nacji;) Poprostu chodze po miescie i widze ze bardzo malo jest "mniej ladnych" dziewczyn. Nie to co w innych krajach. Chyba ze te nasze brzydkie z domu nie wychodza:P Calkowicie mi odpowiada uroda Polek, nie widze tu monotonni, widze rozne uczesania, rozny ubior, rozne rysy twarzy. Mi to calkowicie odpowiada! Rozumiem, ze komus podobaja sie orientane rysy twarzy, bo to cos nowego i innego. Ale nie przesadzajmy;) co do charakteru to nie generalizuje bo kazda jest inna:P ale spokojnie mozna trafic na przekrojowke osobowosci;)

Co do glaniar, to nie ma nic gorszego niz "metalowy"! Nie cierpie! Zaklada glany i juz sie zaczyna inaczej zachowywac. Nie spotkalem normalnej metaowy:P

Japonek nie lubie, wszystkie sa takie same, wygladaja jak dzieci i nakladaja stanowczo za duzo tapety.
W sumie to podobaja mi sie Francuski, niektore Latynoski i blond Szwedki:)

Nezahualcoyotl
12-12-2010, 12:38
Po umyciu takich kobieta ma do zrobienia jeszcze kilka innych czynności takich jak: suszenie, prostowanie/kręcenie jakichś loków, czasem nakładanie jakichś lakierów czy innych ,,czortów" etc. Nieraz jak się wstaje rano nie ma się czasu na takie ,,zabawy" bo należy lecieć na autobus/na zajęcia. Poza tym włosy w jakiś sposób ,,się niszczą" przy codziennym myciu.
Zawsze moze chuste na glowe zarzucic :lol: :lol:
Zas tak na powaznie to wystarczy zeby kobitka wstala godzinke wczesniej i nie ma problemu z doprowadzeniem wlosow do porzadku ;)

Czik
12-12-2010, 12:39
Akurat o tym codziennym myciu włosów to rozumiem. Może części z nas może się to wydawać dziwne, ale jednak ma to uzasadnienie. Nie pomylę się chyba jeśli powiem, że większość kobiet w naszym kraju ma długie włosy. Po umyciu takich kobieta ma do zrobienia jeszcze kilka innych czynności takich jak: suszenie, prostowanie/kręcenie jakichś loków, czasem nakładanie jakichś lakierów czy innych ,,czortów" etc. Nieraz jak się wstaje rano nie ma się czasu na takie ,,zabawy" bo należy lecieć na autobus/na zajęcia. Poza tym włosy w jakiś sposób ,,się niszczą" przy codziennym myciu. Ty akurat Czik powinieneś to zrozumieć, samemu posiadając długie (jak to ujął kiedyś Bałtroczyk): ,,uwłosienie w górnych partiach mężczyzny" 8-)

Mam długie włosy i właśnie dlatego wiem, że TRZEBA je myć codziennie :).

Volomir
12-12-2010, 12:40
Zas tak na powaznie to wystarczy zeby kobitka wstala godzinke wczesniej i nie ma problemu z doprowadzeniem wlosow do porzadku

Co wiekszosc wlasnie robi;) A tak w ogole to wspolczuje Czikowi za towarzystwo w jakim sie obraca:)

Czik
12-12-2010, 13:07
Zas tak na powaznie to wystarczy zeby kobitka wstala godzinke wczesniej i nie ma problemu z doprowadzeniem wlosow do porzadku

Co wiekszosc wlasnie robi;) A tak w ogole to wspolczuje Czikowi za towarzystwo w jakim sie obraca:)

To nie jest kwestia towarzystwa, problem jest dość powszechny. I nikt mi nie wmówi, że wszystkie młode dziewczyny tu o siebie dbają, bo wystarczy się dobrze rozejrzeć w dowolnym (także z tych większych) mieście i widać prawdziwość podanych przeze mnie statystyk :).

Wiadomo, że dziewczyny na uniwersytetach itp. bardziej o siebie dbają, ale chodzi ogólnie o stan płci "pięknej" całego naszego narodu, a nie wybiórczo z różnych środowisk.

Zresztą z doświadczenia własnego wiem, że każdy naród jest święcie przekonany, że ma najładniejsze kobiety na świecie - jeśli ktoś myśli, że reszta świata tak jak my zachwyca się Polkami, jest w błędzie.

Nezahualcoyotl
12-12-2010, 13:16
No cos w tym jest.Czik ma czesciowo racje ze wiekszosc Polek jest na bakier z higiena ze juz o okresowych badaniach nie wspomne.Najlepszym przykladem jest rak piersi,o ktorym Rodaczki dowiaduja sie gdy jest juz za pozno niestety :?
Na obecny dzien Polki mysla ze wizyty na solarce,drogi ciuch i tapeta uczynia z nich Afrodyty.Zapominajac ze jest jeszcze fitness club,wlasciwa dieta a przede wszystkim pozytywne myslenie i samoakceptacja ;)

Aquila
12-12-2010, 13:23
no Czik parę milionów kobiet mamy, przebadałeś je wszystkie ze tak srasz opiniami ? wklejasz jakies pseudo badania z nie wiadomo czego i pozujesz na wielkiego znawcę...

jak sie zadajecie z jakimiś szmaciurami, ktore o mydle nie slyszaly, to do kogo pretensje ?. wiekszosc Polek, znowu sie pytam - sprawdzales je jakos ? :D

Lena
12-12-2010, 13:36

Oj polecieliście po kobietach... Przede wszystkim nie powinno się uogólniać. To, że jedna myje się raz na tydzień, nie znaczy, że druga robi tak samo.
Jeśli zaś chodzi o kwestię mycia włosów... Zawsze mam długie (teraz wyjątkowo tylko nieco za ramiona i rozjaśnione). Myję je raz na dwa dni - dlaczego? Otóż dlatego, że po pierwsze gdybym myła je codziennie, przetłuszczałyby się bardziej (taka już tendencja), a po drugie używając dobrego szamponu i odżywki, moje włosy przez dwa dni wyglądają świeżo i puszysto. Kiedyś zaczęłam myć codziennie i efekt był taki, że wyglądały dużo gorzej i zdawały się być "nieświeże" już w połowie dnia.
Nie rozumiem natomiast dziewczyn, które myją włosy raz na tydzień. Tak, tak - są takie. Osobiście znam taki przypadek - studentka - codziennie nakłada na głowę ćwierć opakowania lakieru i jest zadowolona.
Generalnie rzecz biorąc razi mnie fakt, że kobiety unikają depilacji co później bardzo nieestetycznie widać gdy założą spódniczkę. Już pomijam fakt podnoszenia ręki w autobusie latem :?
Ostatnio miałam nieprzyjemność widzieć na basenie kobietę, która jak widać stroniła od jakiejkolwiek formy usuwania zbędnego owłosienia.
Tak samo jest z regulacją brwi. Dziewczyny wyglądają dużo gorzej z krzaczastymi brwiami - tak samo jak z zupełnie wygolonymi i namalowanymi kredką do oczu.
Poruszając również temat ubioru... dużo Polek ma tendencję do ubierania byle czego. Nic wtedy do siebie nie pasuje, jest porozciągane itp. Sama wychodzę z założenia, że lepiej jest kupić sobie jedną markową bluzkę niż 3 z bazaru. Inna jakość, inna trwałość i inny wygląd. Nie wiem czy też tak macie, ale razi mnie ubieranie się dziewczyn z nadwagą w zbyt obcisłe stroje. Nie wiem, czy niektórzy po prostu nie mają lustra czy po prostu w ten sposób leczą swoje kompleksy... Nie na tym rzecz polega. Zawsze można sobie kupić coś fajnego w czym będzie się wyglądać ładnie. Kobieta w każdym rozmiarze może być piękna. Trzeba tylko o siebie dbać.

Czik
12-12-2010, 13:43
no Czik parę milionów kobiet mamy, przebadałeś je wszystkie ze tak srasz opiniami ? wklejasz jakies pseudo badania z nie wiadomo czego i pozujesz na wielkiego znawcę...

jak sie zadajecie z jakimiś szmaciurami, ktore o mydle nie slyszaly, to do kogo pretensje ?. wiekszosc Polek, znowu sie pytam - sprawdzales je jakos ? :D

Sam fakt, że w naszym kraju coś takiego w ogóle występuje i jest dopuszczane jest ohydny. Nie pozuję na znawcę, po prostu fakty nie kłamią :D. Akurat żyję w rodzinie robiącej w przemyśle kosmetycznym i siłą rzeczy miałem mnóstwo kontaktu z tymi zagadnieniami, wystarczająco dużo, żeby odróżnić zadbaną kobietę od takiej, która myśli, że jest OK jeśli myła się wczoraj o ile dzisiaj przykryje smród dezodorantem (swoją drogą, niewiele jest tak ohydnych zapachów jak ktoś nieumyty maskujący smród perfumami, to tylko pogarsza sprawę :D).

Lena ma rację. Dziewczyny myślą, że takich rzeczy nie widać, i rzeczywiście wielu ludzi tego nie zauważa - ja osobiście jestem na tym punkcie wyczulony.

tak samo jak z zupełnie wygolonymi i namalowanymi kredką do oczu.

Nadmiernie wyregulowane brwi są obrzydliwe. Już lepiej w ogóle zostawić naturalnie, wiele dziewczyn nie ma z tym problemów bo po prostu nie rosną im krzaki nad oczami.

lepiej jest kupić sobie jedną markową bluzkę niż 3 z bazaru

Zgadzam się, ale nie do końca. Kobieta z klasą ubierze się za 12 zł brutto w lumpeksie i może dobrze w tym wyglądać, bezguście ubraniowe może mieć na sobie 3000 zł i dalej nie będzie to zbyt ładne.

Brave
12-12-2010, 13:48
A gdzie miałeś okazję naoglądać się tak Hiszpanek i Włoszek?W Italii byłem osobiście i bardzo spodobała mi się ta włoska uroda, która jest zresztą specyficzna. Byłem w Rzymie, w Wenecji i tamtejsze kobiety są naprawdę miłe dla oka.
W Hiszpanii nie byłem, ale chyba każdy wie że Latynoski są ładne i do tego seksowne. Nie tylko z Europy, ale cała Ameryka Pd. razem z Meksykiem.

Polki, przynajmniej w młodym wieku, to albo glaniary i inne babochłopy, które mają w sobie mniej kobiecości niż Eric Butterbean, albo po prostu plastiki. Bardzo niewielki jest procent kobiet z klasą, które potrafią się dobrze ubrać... I o siebie zadbaćZ tego co pamiętam jesteś w moim wieku, dlatego ta wypowiedź mnie zdziwiła na maxa.
Wnioskuję, że przynajmniej 90% nastolatek dla ciebie to plastiki, babochłopy i glaniary - chłopie gdzie ty mieszkasz?
Odwiedź południe Polski, może zmieni ci się punkt widzenia.

. Badania higieny Polek:Jestem przeciwnikiem wszelkich badań statystycznych, bo one rzadko coś wnoszą. Dodatkowo podaj mi źródło tych badań i jakiś podobny wykaz udowadniający, że kobiety z innych państw mają te dane lepsze.

I nie twierdźcie, że te dane są z przysłowiowej d*py wzięte. To czuć. Obwąchujesz wszystkie napotkane dziewczyny?

Czik
12-12-2010, 13:50
W Italii byłem osobiście i bardzo spodobała mi się ta włoska uroda, która jest zresztą specyficzna. Byłem w Rzymie, w Wenecji i tamtejsze kobiety są naprawdę miłe dla oka.
W Hiszpanii nie byłem, ale chyba każdy wie że Latynoski są ładne i do tego seksowne. Nie tylko z Europy, ale cała Ameryka Pd. razem z Meksykiem.

Wiedza z kategorii "każdy wie" przeważnie składa się w połowie z medialnych bzdur, a w drugiej z utartych stereotypów.

Co do czucia - jestem wyczulony na tym punkcie i nie trzeba obwąchiwać, wystarczy usiąść obok, stanąć obok takiej w windzie czy dowolnym środku komunikacji miejskiej.

Nie zauważyłem szczególnej zmiany w higienie w innych częściach Polski, zmiana jest tylko w zależności od wielkości miasta, ale i w dużych nasilenie problemu jest spore. Teraz akurat nie rzuca się to w oczy, bo wszystkie kobiety noszą kurtki, ale już się boję wiosny :| .

Źródło badań: Newsweek, jeśli się nie mylę podobne badania robiła kilka lat temu Rexona.

Zaniedbanie kobiety widać. Po skórze, włosach, zębach, ustach, paznokciach itp.

Swoją drogą; o ile kobiety przeważnie nie wstydzą się depilować nóg i pach i jest to normą, to wiele uparcie nie przyznaje się do posiadania męskiego zarostu na rękach i wyraźnego meszku pod nosem... A już chyba wolałbym patrzeć na pannę z nieogolonymi nogami (przynajmniej w grube rajstopy da się ubrać żeby to zamaskować) niż dumnie noszony wąs :| .

Volomir
12-12-2010, 13:55
A ja proponuje, zebysmy sie tu nie bawili danymi wzietymi z pupy. Tak sa z pupy, bo kto przeprowadzil te badania? Kiedy? Na jakiej grupie? A najlepiej w ogole nie poslugujmy sie danymi, bo uroda jest subiektywna i poporsu delektujmy sie tym aspektem:P

Brave
12-12-2010, 14:06
Bardzo ciekawe, bo ja znam wiele dziewczyn i tylko parę należy do grona "po co mi higiena".
U mnie w klasie nie ma żadnej dziewczyny zaniedbanej. Patrząc na wygląd zewnętrzny (bez obwąchiwania) uważam, że Polki są bardzo zadbane, przynajmniej te w wieku młodym. Nie wiem jak to jest z kobietami 30+, ale nie bardzo mnie to interesuję.

Teraz akurat nie rzuca się to w oczy, bo wszystkie kobiety noszą kurtki, ale już się boję wiosny Może chodzi ci o staruszki, które w upalne dni wydzielają nieprzyjemny zapach, szczególnie w komunikacji miejeskiej :?

Czik
12-12-2010, 14:17
A ja proponuje, zebysmy sie tu nie bawili danymi wzietymi z pupy. Tak sa z pupy, bo kto przeprowadzil te badania? Kiedy? Na jakiej grupie? A najlepiej w ogole nie poslugujmy sie danymi, bo uroda jest subiektywna i poporsu delektujmy sie tym aspektem:P

Podałem źródło. Uroda jest subiektywna, ale dbanie o siebie nie jest...

Bardzo ciekawe, bo ja znam wiele dziewczyn i tylko parę należy do grona "po co mi higiena".

Sam fakt, że te kilka ma takie podejście, jest niedopuszczalny :D. Ale dopiero obrzydliwe jest to, że taka się do tego przyznaje, dumnie prezentując swoje niehigieniczne wdzięki... Owszem, totalnych syfiarek wśród młodych dziewczyn z miasta nie jest tak dużo, ale takich naprawdę, naprawdę zadbanych też aż tak wiele nie ma... Tanie i źle dobrane kosmetyki, perfumy i ubrania są powszechne.

Knecht
12-12-2010, 14:40
Czik sorry ale jak czytam twoje wypowiedzi to na myśli przychodzi mi pewne powiedzenie "cudze chwalicie a swego nie znacie", więc może znajdź sobie piękną Polkę która ci się spodoba, pochodź z nią i wtedy zobaczysz czy myje włosy raz w tygodniu czy raz na dzień, czy pachnie ładnie czy brzydko itp. i wtedy się wypowiedz tutaj, a nie opierasz się na jakiś badaniach które mogły być przeprowadzone na małej grupie dziewczyn, a mała grupa dziewczyn nie jest odzwierciedleniem wszystkich Polek. A czy myślisz że z innych krajów gdzie również są piękne kobiety też tak dbają aż o higienę, bo np; Włoszki są piękne a będąc w niektórych rejonach Włoch np; Sycylii która jest zacofana, wchodząc do sklepu to asortyment higieny jest tak szeroki że głowa boli ale jakoś te Włoszki są ładne i nie wyglądają na brudaski.

Odwiedź południe Polski, może zmieni ci się punkt widzenia.

Widzę że Brave też z południa jak Ja. Ja mieszkam w okolicach Częstochowy na Śląsku, i codziennie jadąc do szkoły, i w samej szkole, widzę ładne, piękne dziewczyny, że trudno głowę oderwać od patrzenia, która co chwilę odwraca się w każdą stronę by ujrzeć ładną dziewczynę. Z mojego otoczenia większość dziewczyn jest piękna, a jak jest piękna to nie widzę u nich tandetnego ubioru, brzydkiego zapachu czy tapety. I jak tutaj u mnie są tak ładne dziewczyny to w innych rejonach Polski na pewno też tak jest. Nie dość tego mam dużą rodzinę gdzie wszystkie kobiety w niej dbają o higienę, ubierają się dobrze i nie kupują jakiś ch**owych ciuchów które muszą kosztować 500zł, bo potrafią kupić na giełdzie, bazarze ładny ciuch w którym dobrze wyglądają.

Czik
12-12-2010, 14:46
Żeby wychwalać swoje w kontekście cudzego, wypadałoby najpierw dobrze poznać owo "cudze", panowie :). Większość obrońców urody Polek nie miała zbyt wielu kontaktów z rozmaitymi dziewuchami z zagranicy, także średnio wierzę w obiektywizm ich kryteriów :D.

Może ja jestem przewrażliwiony, ale niewiele dziewczyn wygląda pięknie. Większość po prostu przyzwoicie. Z takimi wymaganiami pewnie będę kawalerem do końca życia, ale cóż :lol: .

Sam Fisher
12-12-2010, 14:50
Żeby wychwalać swoje w kontekście cudzego, wypadałoby najpierw dobrze poznać owo "cudze", panowie :). Większość obrońców urody Polek nie miała zbyt wielu kontaktów z rozmaitymi dziewuchami z zagranicy, także średnio wierzę w obiektywizm ich kryteriów :D.

Może ja jestem przewrażliwiony, ale niewiele dziewczyn wygląda pięknie. Większość po prostu przyzwoicie. Z takimi wymaganiami pewnie będę kawalerem do końca życia, ale cóż :lol: .
Ja jestem gorącym obrońcą naszych dziewczyn. Byłem kilkadziesiąt już razy w Niemczech i miałem styczność z paniami bardzo wielu narodowości. To fakt, że nasze dziewczyny nie są tak zadbane jak te na zachodzie, ale jeśli już chodzi o samą urodę i kształty to nasze dziewczyny wyróżniają się :D

Knecht
12-12-2010, 14:56
Najpierw Ty poznaj te "swoje". A czy żeby wiedzieć że Polki są ładne to muszę jechać za granicę ? czy muszę poznawać kobiety z innych krajów ? Jestem mężczyzną, i każdy mężczyzna ma biologicznie uwarunkowane swoje kryteria, i widząc Polki które są ładne bo mają ładne to... i to..., nie muszę zwiedzać innych krajów i poznawać tamte dziewczyny żeby wiedzieć czy Polki są ładne czy brzydkie, a jeżeliby mi się nie podobały to wtedy uważałbym że są brzydkie ale jednak reaguję pozytywnie gdy widzę Polkę. A jak ci już tak chodzi o znajomość kobiet z innych krajów to jednak byłem np: w Irlandii czy Anglii i patrząc na tamte kobiety utwierdziło mnie to tylko w przekonaniu że Polki są jedne z ładniejszych kobiet w Europie. A jak już tak Czik poznałeś wiele kobiet z zagranicy to może spytaj się jakiś obcokrajowców, mężczyzn co sądzą o Polkach i na pewno ci powiedzą że są bardzo ładne, bo wiele razy słyszałem takie słowa z ust obcokrajowca który był zapytany co sądzi o Polkach.

Czik
12-12-2010, 15:05
Najpierw Ty poznaj te "swoje". A czy żeby wiedzieć że Polki są ładne to muszę jechać za granicę ? czy muszę poznawać kobiety z innych krajów ? Jestem mężczyzną, i każdy mężczyzna ma biologicznie uwarunkowane swoje kryteria, i widząc Polki które są ładne bo mają ładne to... i to..., nie muszę zwiedzać innych krajów i poznawać tamte dziewczyny żeby wiedzieć czy Polki są ładne czy brzydkie, a jeżeliby mi się nie podobały to wtedy uważałbym że są brzydkie ale jednak reaguję pozytywnie gdy widzę Polkę. A jak ci już tak chodzi o znajomość kobiet z innych krajów to jednak byłem np: w Irlandii czy Anglii i patrząc na tamte kobiety utwierdziło mnie to tylko w przekonaniu że Polki są jedne z ładniejszych kobiet w Europie. A jak już tak Czik poznałeś wiele kobiet z zagranicy to może spytaj się jakiś obcokrajowców, mężczyzn co sądzą o Polkach i na pewno ci powiedzą że są bardzo ładne, bo wiele razy słyszałem takie słowa z ust obcokrajowca który był zapytany co sądzi o Polkach.

Nie chodzi o to, czy są ładne - chodzi o pogląd, że są NAJŁADNIEJSZE. Kobiety z wysp brytyjskich to akurat wyjątkowy przykład zaniedbania i zgadzam się, że do Polek im sporo brakuje, ale to wyjątkowo słaba konkurencja :D.

Knecht
12-12-2010, 15:15
Nie chodzi o to, czy są ładne - chodzi o pogląd, że są NAJŁADNIEJSZE. Kobiety z wysp brytyjskich to akurat wyjątkowy przykład zaniedbania i zgadzam się, że do Polek im sporo brakuje, ale to wyjątkowo słaba konkurencja :D.

Tak są jedne z najładniejszych w Europie jak i nie na świecie ;)

Brave
12-12-2010, 16:17
Nie lubię trzymać się stereotypowego myślenia, ale w przypadku Polek jest przeciwnie. Rozumiem, że ktoś może uważać, iż Polki nie są najładniejsze w Europie, ale jak ktoś mówi, że Polki nie należą do elity to ja nie wiem jakie dziewczyny są ładne dla takich osób.

Zgadzam się z Knechtem, a ty Cziku już przestań z tym nadmiernym zwracaniem uwagi na higienę, bo nie ma państwa, w którym wszystkie kobiety są idealne i zadbane. Na Śląsku czekają na ciebie prawdziwe piękności ;) .

Aquila
12-12-2010, 16:21
może tak odreagowuje braki w swojej higienie :lol:

Knecht
12-12-2010, 16:25
Na Śląsku czekają na ciebie prawdziwe piękności ;) .

Popieram ;)

hehe chyba tak :lol:

Czik
12-12-2010, 16:27

Tak, odbijcie piłeczkę bo nie macie argumentów poza "dla mnie Polki są zaj*biste i narzekasz" :D.

Po prostu lubię bronić alternatywnego punktu widzenia.

Brave
12-12-2010, 16:35
Alternatywny nie znaczy lepszy. Uczepiłeś się tych Polek, jakbyś prowadził badania nad ich higieną od kilku lat.
Masz słabe argumenty, niestety taka prawda ;) .

"Jestem Polakiem, więc mam obowiązki polskie" - Dmowski
A jednym z takich obowiązków jest bezgraniczne bronienie naszych Polek :lol: , przed takimi złymi chłopcami jak Czik.

Czik
12-12-2010, 16:40
Alternatywny nie znaczy lepszy. Uczepiłeś się tych Polek, jakbyś prowadził badania nad ich higieną od kilku lat.
Masz słabe argumenty, niestety taka prawda ;) .

"Jestem Polakiem, więc mam obowiązki polskie" - Dmowski
A jednym z takich obowiązków jest bezgraniczne bronienie naszych Polek :lol: , przed takimi złymi chłopcami jak Czik.

Moje argumenty są słabe, jak ktoś z góry przyjmuje, że nie zamierza się z nimi zgodzić :). Jak przyjmujecie urodę Polek za dogmat i chcecie ich bronić, to nie ważne jak bym uzasadniał, i tak byście się nie zgodzili. Ja wcale nie jestem wielkim przeciwnikiem Polek, ale też bezgraniczne uwielbienie dla ich urody nie jest uzasadnione w żaden konkretny sposób. Mój umysł jest otwarty na różne możliwości :D.

Polska to duży kraj i to dość oczywiste, że znajdzie się tu wiele ładnych dziewczyn i kobiet, ale to samo można powiedzieć o USA :).

Rapsod
12-12-2010, 16:47
Badania były przeprowadzane przez TNS OBOP, więc lepiej weźcie je na poważnie. Jakość firmy powoduje, że nie ma żadnych zastrzeżeń do metodologii, problem jest jedynie z próbą - jedyne 600 kobiet zamiast 1084. Wynik zależy teraz od przyjętego poziomu istotności, ale obstawiam, że OBOP przyjął nieco większy, aby błąd statystyczny był niższy. Liczmy więc od 5 do 10% błędu dla każdej cechy. Gdyby przebadali 1084 kobiety, to błąd wyniósłby 3% i wtedy nie byłoby dyskusji.
I w świetle badań OBOPu naprawdę niewiele interesuje mnie to co ktoś inny widzi, albo jakie ma kobiety w rodzinie. Polki są urodą przeciętne/ponadprzeciętne (zależnie od gustu), w stosunku do Zachodu mniej zadbane, w stosunku do Wschodu nudno ubrane.

Czik
12-12-2010, 16:51
Badania były przeprowadzane przez TNS OBOP, więc lepiej weźcie je na poważnie. Jakość firmy powoduje, że nie ma żadnych zastrzeżeń do metodologii, problem jest jedynie z próbą - jedyne 600 kobiet zamiast 1084. Wynik zależy teraz od przyjętego poziomu istotności, ale obstawiam, że OBOP przyjął nieco większy, aby błąd statystyczny był niższy. Liczmy więc od 5 do 10% błędu dla każdej cechy. Gdyby przebadali 1084 kobiety, to błąd wyniósłby 3% i wtedy nie byłoby dyskusji.
I w świetle badań OBOPu naprawdę niewiele interesuje mnie to co ktoś inny widzi, albo jakie ma kobiety w rodzinie. Polki są urodą przeciętne/ponadprzeciętne (zależnie od gustu), w stosunku do Zachodu mniej zadbane, w stosunku do Wschodu nudno ubrane.

Spec od badań statystycznych kończy dyskusję :D. Właśnie o to mi chodzi, ja nie twierdzę, że Polki są brzydkie, po prostu nie są wybitne i "naj".

Milanos
12-12-2010, 16:52
Jeżeli nasze są nie zadbane to ja już nic lepiej nie będę mówił o amerykankach XD jako że parę razy na 3 miechy się wyjeżdżało tam to się widziało to i owo i wiele razy nieźle byłem zaskoczony,

Czik po twoich ostrych wypowiedziach na temat Polek odnoszę wrażenie hehe że jakieś nie miłe doznania musiałeś mieć niewiem, poszedłeś do łóżka po pijaku z jakimś szmulem a z rana suprise??

Czik
12-12-2010, 17:04
Jeżeli nasze są nie zadbane to ja już nic lepiej nie będę mówił o amerykankach XD jako że parę razy na 3 miechy się wyjeżdżało tam to się widziało to i owo i wiele razy nieźle byłem zaskoczony,

Czik po twoich ostrych wypowiedziach na temat Polek odnoszę wrażenie hehe że jakieś nie miłe doznania musiałeś mieć niewiem, poszedłeś do łóżka po pijaku z jakimś szmulem a z rana suprise??

Na szczęście nie, chociaż bywało różnie - przeważnie na dużych imprezach z wieloma przytulnymi i ciemnymi zakątkami uważam z piciem, żeby właśnie nie wpaść w ręce jakiegoś Kwazimodo :D. Po prostu jestem przewrażliwiony estetycznie.

Btw: Widzę, że nie radzicie sobie z dyskutowaniem poprzez normalne i logiczne argumenty, bo zaczynacie się przerzucać na przytyki osobiste :D.

Knecht
12-12-2010, 18:02
Wy stawiacie wysokie wymagania dla kobiet, a wiecie dlaczego ? dlatego że Polki są ładne, bo gdyby były brzydkie to wówczas wszytkie kobiety z innych państw wydawałby się dla was piękne np: takie Niemki, a dlatego że Polki są ładne, atrakcyjne to stawiacie wysokie wymagania kobietom, do tego dochodzi jeszcze wasz gust że się podobają wam te ze wschodu i do tego może jeszcze dojść że nudzi was, albo wam się nie podoba uroda Polek = że uważacie Polki za przeciętne. A te wasze zdania, teksty na temat tego że są źle ubrane, cuchną itp. itd. i opieracie to o badania to naprawdę płakać mi się chce, powtórzę się i powiem jeszcze raz: znajdźcie sobie dziewczynę Polkę która wam się spodoba i wtedy zobaczcie czy śmierdzi, czy ch*jowo się ubiera itp. i wtedy powiedzcie coś na temat Polek.

Nezahualcoyotl
12-12-2010, 18:03
Jak to sie mowi kwestia gustu nie podlega dyskusji.Zeby wyrobic sobie jakas opinie na temat Polek trzeba zwyczajnie wyjechac z Polski i to nie na jakies wczasy na Kanary na okres 2-3 tygodni :lol: ;)
Bedac 7 lat na emigracji stwierdzam ze plec piekna z nad Wisly lapie sie w mojej Top 10 lecz do Hiszpanek,Francuzek,Angielek i Rosjanek jest im daleko ;) ...no ale to moja opinia

Rapsod
12-12-2010, 18:17
znajdźcie sobie dziewczynę Polkę która wam się spodoba i wtedy zobaczcie czy śmierdzi, czy ch*jowo się ubiera itp. i wtedy powiedzcie coś na temat Polek.

Wtedy będę mógł powiedzieć coś na temat jednej Polki.

Czik
12-12-2010, 18:21
Twierdzenie, że Polki są ładne bo można sobie znaleźć piękną Polkę nie ma sensu. To jak mówić, że niemieckie samochody są tanie bo można kupić Trabanta za 120 zł :D.

Nezahualcoyotl
12-12-2010, 18:29
Twierdzenie, że Polki są ładne bo można sobie znaleźć piękną Polkę nie ma sensu
Czik lecz to twierdzenie sie odnosi do kazdej nacji na tym globie ;) Dodam ze jesli ktos mieszka caly czas w jednym miejscu to logiczne ze bedzie sie upieral ze wszystko z jego podworka jest naj i basta :lol: Lecz w takim przypadku mamy do czynienia z subiektywna ocena bedaca calkowicie chybiona i nieprawdziwa ;)

Rapsod
12-12-2010, 18:53
Mi chodzi także o to, aby Polacy przestali leczyć swoje kompleksy poprzez nadmuchane fantazje i ubliżanie innym. Dość popatrzeć na liczbę dowcipów o Niemkach, co ma służyć pokazaniu, że w czymś są gorsi. A rekord głupoty mamy poniżej:

http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201006/1275932327_by_Juby_500.jpg

glaca
12-12-2010, 19:07
za dużo gadania- za mało zdjęć :(
a od demotów mądrosci nie wymagaj. ukladają je studenci z poziomem umyslowym gimnazjalistów...

Brave
12-12-2010, 19:54
Twierdzenie, że Polki są ładne bo można sobie znaleźć piękną Polkę nie ma sensu. To jak mówić, że niemieckie samochody są tanie bo można kupić Trabanta za 120 zł :D.Tylko, że to co powiedziałeś działa również w drugą stronę.
Mi chodzi także o to, aby Polacy przestali leczyć swoje kompleksy poprzez nadmuchane fantazje i ubliżanie innym. Dość popatrzeć na liczbę dowcipów o Niemkach, co ma służyć pokazaniu, że w czymś są gorsi. A rekord głupoty mamy poniżejTen demotywator to tylko przykład na pseudopatriotyzm, gościu myślał że jak uderzy w dumę i poczucie wyższości niektórych Polaków to znajdzie się w topce :roll:

Odnośnie dowcipom i ubliżaniu Niemcom to muszę powiedzieć, że mnie to akurat bawi. Wielu mnie za to zlinczuję, ale nie przepadam za nimi. Mieszkam w takim środowisku, że wszelka satyra dotycząca Niemców jest popularna i mile widziana.

Koniec offtopu, dawajcie jakieś słitowe fotoski :!:

Nezahualcoyotl
12-12-2010, 20:01
Dokladnie :!: Dawac Baby i geby na klodke :lol:

Knecht
12-12-2010, 21:45
http://img254.imageshack.us/img254/1469/kim2g.jpg

Brave
12-12-2010, 22:13
Czyżby to była Kim Kardashian? Na tym zdjęciu wygląda bombowo.

Czik
12-12-2010, 22:46
Figurę to może i ma, ale z twarzy lekko zalatuje pasztetem :).

Milanos
12-12-2010, 22:51
ona? no bez przesady czik proszę cię :P

Krzyzak
12-12-2010, 22:55
Taką figurę, że ma dupę wielkości tramwaju :P
A na temat twarzy sądzę zupełnie odwrotnie niż Ty Cziku :P

Knecht
12-12-2010, 23:05
No Czik tm swoim tekstem mnie rozwaliłeś, Ty Krzyzak również wielką dupę ? Czy Ty ślepy jesteś ? Czy wolisz dechy ? Ona ma jedne z najładniejszych pośladek jakie może mieć kobieta ! Niektórzy twierdzą że nawet implanty sobie zrobiła(zazdrość) ale Ona twierdzi że są w 100% naturalne, i się z tym zgadzam ;)

Czik psychicznie już z tobą nie wytrzymuje :D pokaż zdjęcie dziewczyny która Ci się bardzo podoba, jestem bardzo ciekaw co to będzie za kobieta.

Nezahualcoyotl
12-12-2010, 23:08

Przynajmniej jest w co klapsa walnac ;) :twisted: nie jak u Megan :lol:

Milanos
12-12-2010, 23:09
Krzyżak facet nie pies na kości nie leci :P właśnie jak kobieta ma trochę ciałka którym może zakręcić to jest wtedy coś :mrgreen:

edit ej zajac nie przesadzaj u niej też jest właśnie w co

Czik
12-12-2010, 23:10
No Czik tm swoim tekstem mnie rozwaliłeś, Ty Krzyzak również wielką dupę ? Czy Ty ślepy jesteś ? Czy wolisz dechy ? Ona ma jedne z najładniejszych pośladek jakie może mieć kobieta ! Niektórzy twierdzą że nawet implanty sobie zrobiła(zazdrość) ale Ona twierdzi że są w 100% naturalne, i się z tym zgadzam ;)

Czik psychicznie już z tobą nie wytrzymuje :D pokaż zdjęcie dziewczyny która Ci się bardzo podoba, jestem bardzo ciekaw co to będzie za kobieta.

Akurat wrzuciłem 2 zdjęcia dość znanych pań, które mi się podobają trochę wcześniej :D.

A twarz Kim... Jakaś taka mięsista jest :D. Nienaturalnie to wygląda. Przypomina mi takie mięsożerne rośliny... Te, no, rosiczki :D.

Krzyzak
12-12-2010, 23:12

Przynajmniej jest w co klapsa walnac ;) :twisted: nie jak u Megan :lol:
Megan można gdzie indziej dać klapsa :D

Ty Krzyzak również wielką dupę
Mogłeś użyć ,, " ,, bo przeczytałem to tak jakbym ja miał wielką dupę :D Nie no może innym się to podoba, ale ja na to nie lecę ;) Wolę takie średniej wielkości :D

exar
12-12-2010, 23:16
No no Rodrigues seksownie wyszła na tym zdjęciu

http://img829.imageshack.us/img829/1487/45806.jpg

http://dummidumbwit.files.wordpress.com/2010/07/ellen_page1.jpg

Czik
12-12-2010, 23:16
Kim Kardashian wygląda na większości zdjęć, jakby tapetę nakładali jej szpadlem. A bez takich jej ilości niezbyt ciekawie się prezentuje:
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/08/29/article-1209871-06364CB4000005DC-491_468x469.jpg

Lena
12-12-2010, 23:19
Jej tyłek jest aż niezdrowo duży...

Krzyzak
12-12-2010, 23:23
http://img63.imageshack.us/img63/2518/albaoy.jpg
Wolę Albę :D

Nezahualcoyotl
12-12-2010, 23:23
Jej tyłek jest aż niezdrowo duży...
Tylek Salmy Hayek jest jeszcze wiekszy ale jak nim porusza ;)
http://www.youtube.com/watch?v=vdvwQPbhq1E
Krzyzak apropos Jessica Alba.Hmm tez pieknie rusza zadkiem ;)
http://www.youtube.com/watch?v=0yUWO2PFVF4

Lena
12-12-2010, 23:27
Zgadza się, ale Salma jest znana ze swego talentu, a nie z tego, że jest znana (jak w przypadku panny Kardashian) :) To już daje jej +100 do atrakcyjności

Knecht
12-12-2010, 23:35
Mogłeś użyć ,, " ,,

Sorry zapomniałem :D

Kim Kardashian wygląda na większości zdjęć, jakby tapetę nakładali jej szpadlem. A bez takich jej ilości niezbyt ciekawie się prezentuje:

Mi się podoba, i nie nakłada aż tyle tapety jak Ty to ująłeś, a te zdjęcie to po prostu... też mogę znaleźć takie zdjęcie dla każdej dziewczyny które są tutaj zamieszczane bez makijażu itp. i będzie bardziej lub mniej brzydziej wyglądać, bo są to takie foty strzelone przez paparazzi którzy już nie mają komu zrobić zdjęć i kasa się kończy, to robią takie brzydkie foty gwiazdom i dają to potem do gazet że są brzydkie a nie ładne, żeby tylko kasę dostać. I zaraz ujrzę Czik te twoje piękności :)

Lena
12-12-2010, 23:38
Mi się podoba, i nie nakłada aż tyle tapety jak Ty to ująłeś

Znajdź 10 różnic :D :
http://www.kozaczek.pl/img_users/1220102979.jpg

Czik
12-12-2010, 23:42
Mogłeś użyć ,, " ,,

Sorry zapomniałem :D

Mi się podoba, i nie nakłada aż tyle tapety jak Ty to ująłeś, a te zdjęcie to po prostu... też mogę znaleźć takie zdjęcie dla każdej dziewczyny które są tutaj zamieszczane bez makijażu itp. i będzie bardziej lub mniej brzydziej wyglądać, bo są to takie foty strzelone przez paparazzi którzy już nie mają komu zrobić zdjęć i kasa się kończy, to robią takie brzydkie foty gwiazdom i dają to potem do gazet że są brzydkie a nie ładne, żeby tylko kasę dostać. I zaraz ujrzę Czik te twoje piękności :)

Proszę bardzo. Obie są bez ciężkiego makijażu, w tym jedno ze zdjęć jest typowo w stylu Paparazzi.

Krzyzak
12-12-2010, 23:46
Podtrzymuję zdanie, że Alba i tak najlepsza :D

Knecht
12-12-2010, 23:48
No mi też się podoba ;)

Znajdź 10 różnic :D :
Obrazek

Proszę bardzo. Obie są bez ciężkiego makijażu, w tym jedno ze zdjęć jest typowo w stylu Paparazzi.
Ale śmieszne. Jak już wspomniałem też można znaleźć brzydkie zdjęcia dziewczyn które tutaj zamieszczamy i też za ciekawie nie wyglądają. To tak samo jak zrobicie sobie zdjęcie jak jesteście odpicowani oraz jak jesteście na kacu :D wtedy każdy nie wygląda też za ciekawie. No ujrzałem te twoje dziewczyny, tą pierwszą to pomińmy ta druga czyli: Anne Hathaway podoba mi się ale tak nie do końca :) a ta trzecia jak najbardziej, jeżeli podobają ci się wysportowane brunetki z lekko czekoladową :D skórą to mamy podobne gusty ;]

A co sądzicie o Polkach sprzed 40, 50 lat, bo często jak oglądam 4 pancernych i pies i inne filmy z tamtego okresu to występuje w nich pełno pięknych Polek o innej urodzie niż tej co mają współczesne Polki ;)

zajac cóż to za kobieta ?

Czik
13-12-2010, 00:02

Zabijecie mnie, ale Alby też nie lubię. Wygląda jak taka plastikowa laleczka barbie :twisted: . A co do fotek paparazzich, to właśnie takie zdjęcia pozwalają ocenić prawdziwą, nie zasłoniętą fotoszopem i ciężkim makijażem "urodę" gwiazdy.

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTjjLSO9XrrTkhYJLpop7VKQg0ykzxBy WbcLsEkFBzAjE_KI3a4

:D :D :D :D :D

Knecht
13-12-2010, 00:08
http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-650/-550/faktonline/634042660478876190.jpg

Tak wyglądają nogi twojej Anne Hathaway, Czik :D

http://i.wp.pl/a/f/jpeg/25604/ASeyfried061010_02.jpeg

Tu też nie wygląda na aż taką piękną :D :D :D :D I co Czik na każdą znajdzie się jakieś brzydkie zdjęcia ukazujące że nie są aż takie ładne ;]

Czik
13-12-2010, 00:11
Akurat przed wrzuceniem tamtego zdjęcia Hathaway specjalnie poszukałem fotek paparazzich, żeby wrzucić najbrzydsze jej zdjęcie, jakie znajdę - chciałem być obiektywny :D.

Normalne, ludzkie, dosyć zgrabne nogi, nie widzę problemu - celulitu brak :D.

Na drugim zdjęciu to na pewno ona? Może to kwestia fryzury i okularów, ale IMO po prostu nie podobna. Mi to wygląda na Amandę Seyfried:

http://cdn.imnotobsessed.com/wp-content/uploads/Amanda%20Seyfried%20no%20make%20up%20celebrity%20H arley%20Pasterak%209%20.JPG

Knecht
13-12-2010, 00:22
http://kobieta.wp.pl/gid,12801955,img,1 ... jecie.html (http://kobieta.wp.pl/gid,12801955,img,12802100,kat,52556,title,Gwiazdy-bez-makijazu,galeriazdjecie.html)
Tu masz żeby nie było że te trzecie zdjęcie to jakieś innej kobiety.

Normalne, ludzkie, dosyć zgrabne nogi, nie widzę problemu - celulitu brak :D.

Tak może i zgrabne ale takie blade :? I bez makijażu jej twarz też nie prezentuje się tak pięknie, tak samo jak pokazałeś to przy Kardashian.

Czik
13-12-2010, 00:31
Ale nie ma na niej takich skaz i syfów. Ja też nie wrzuciłem jej zdjęcia w sukni balowej i ciężkim makijażu, tylko takie na którym wygląda 'codziennie' :).

A co do tej galerii: wejdź tam samemu, przeklikaj do trzeciego zdjęcia, zobacz tytuł strony i wróć tu przyznać mi rację :D.

Brave
13-12-2010, 00:47
Pupcię Kim Kardashian ma idealną, jak już się będe żenić to tylko z kobietą z cudownym tyłeczkiem :D .
Nie musi być aż tak duży, ale musi być kształtny.

Jessica Alba jest jedną z tych kobiet, które są seksi i bardzo ładne, ale ponadto mają także talent.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/08/29/article-1209871-06364CB4000005DC-491_468x469.jpgTo jest chyba jakiś tandetny fotomontaż i tyle.

Knecht
13-12-2010, 00:56
No sorry Czik nie zauważyłem ale na tym pierwszym zdjęciu nie wygląda ciekawie ;)

Widzę że Brave ma identyczny gust jak Ja i podobają mu się te same kobiety co mi, very good Brave ! :)

Czik
13-12-2010, 01:03
Na tym pierwszym zdjęciu jest marny wycinek nóg, średnio można po czymś takim oceniać.

A co do Kim, to między zdjęciami wrzuconymi przez Knechta i mnie, to własnie to pierwsze jest przykładem fotoshopowania :).

Nezahualcoyotl
13-12-2010, 05:47
A co sądzicie o Polkach sprzed 40, 50 lat, bo często jak oglądam 4 pancernych i pies i inne filmy z tamtego okresu to występuje w nich pełno pięknych Polek o innej urodzie niż tej co mają współczesne Polki ;)

zajac cóż to za kobieta ?
Agnieszka Wagner bedaca na obecna chwile najlepsza polska aktorka.Piekna i utalentowana ;)
Odnosnie polskich aktorek z lat 60 i pozniejszych:

Volomir
13-12-2010, 07:45
Akurat jesli chodzi o Hathaway to przyznam wyjatkowo Czikowi racje :D Piekna kobieta, ma w sobie to charaktersystyczne "cos". No i bez makijazu rowniez pieknie wyglada, wbrew temu co zazdrosnicy mowia :twisted: A ze nogi blade? Mnie tam to wisi, nie lubie opalenizny i uwazam, ze jest calkowicie zbedna.
Co do kim, to pupe ma idealna, ale twarz juz lekko niewyjsciowa. Taki plastyk:P
No a co do urody polskich aktorek z lat wczesniejszych, to nie przepadam... Jakos te fryzury, ten caloksztalt w ogole do mnie nie przemawia:P

Czik
13-12-2010, 09:41
Akurat jesli chodzi o Hathaway to przyznam wyjatkowo Czikowi racje :D Piekna kobieta, ma w sobie to charaktersystyczne "cos". No i bez makijazu rowniez pieknie wyglada, wbrew temu co zazdrosnicy mowia :twisted: A ze nogi blade? Mnie tam to wisi, nie lubie opalenizny i uwazam, ze jest calkowicie zbedna.
Co do kim, to pupe ma idealna, ale twarz juz lekko niewyjsciowa. Taki plastyk:P
No a co do urody polskich aktorek z lat wczesniejszych, to nie przepadam... Jakos te fryzury, ten caloksztalt w ogole do mnie nie przemawia:P

No to już w dwóch kwestiach się zgadzamy. Widzę progres :D. Co do lat wcześniejszych to styl ciekawy, ciekawszy raczej od tego, co mamy teraz.

13-12-2010, 16:53
Pani z "Orła Cień" jest dobra na tym teledysku, niestety foteczki nie mam.

Nezahualcoyotl
13-12-2010, 18:27
Dobra cos z egzotyki ;) Pra,pra...,prawnuczki Temudzyna :) mniam,mniam :!:
http://www.youtube.com/watch?v=3KgQwPNaBW0

Knecht
13-12-2010, 19:41
Na tym pierwszym zdjęciu jest marny wycinek nóg, średnio można po czymś takim oceniać.

A co do Kim, to między zdjęciami wrzuconymi przez Knechta i mnie, to własnie to pierwsze jest przykładem fotoshopowania :).

Tak Czik będziesz tak pisał cały czas, a to Ja uważam że na tych twoich o Hathaway jest pothoshop, ale cóż możemy się tak do końca świata sprzeczać ;)

Dragonit
21-12-2010, 00:54
Po obejrzeniu Ucznia czarnoksiężnika muszę wrzucić:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http ... x=41&ty=65 (http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.collider.com/wp-content/uploads/THE-SORCERERS-APPRENTICE-movie-image-37.jpg&imgrefurl=http://www.collider.com/2010/07/11/teresa-palmer-interview-the-sorcerers-apprentice-i-am-number-four/&usg=__ThQwULqunrtDStKqMQBgNY_SvNw=&h=4728&w=3543&sz=3300&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=3fbYEhCGtZ-h_M:&tbnh=135&tbnw=115&prev=/images%3Fq%3DTeresa%2BPalmer%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26 biw%3D1440%26bih%3D710%26gbv%3D2%26tbas%3D0%26tbs% 3Disch:1,isz:l&itbs=1&iact=rc&dur=354&ei=XuwPTYrkJ8S48gOkmb2EBw&oei=XuwPTYrkJ8S48gOkmb2EBw&esq=1&page=1&ndsp=37&ved=1t:429,r:21,s:0&tx=41&ty=65)
wiem, że długi (bez skojarzeń :lol: ), ale innego do tego zdjęcia nie znalazłem.

Knecht
21-12-2010, 01:51
No nawet dobra... ;)

Adixis
29-12-2010, 21:02
http://www.youtube.com/watch?v=eSs3eOGL ... r_embedded (http://www.youtube.com/watch?v=eSs3eOGLbp8&feature=player_embedded)
coś dla fanów megan fox :D

Nagano
30-12-2010, 19:20
a tutaj dla fanów Monici Belluci

10. Zabrania się:
2) umieszczania linków do stron zawierających treści wulgarne, pornograficzne lub drastyczne;

Na podstawie powyższego link skasowany. Na następny raz proszę nie robić czegoś takiego-Maharbal

31-12-2010, 00:28
Co ten chłopak zrobił w swoim życiu, że dostąpił takiego zaszczytu? Karmił i odziewał ubogich?!

Czik
31-12-2010, 00:34
Co ten chłopak zrobił w swoim życiu, że dostąpił takiego zaszczytu? Karmił i odziewał ubogich?!

Mwahaha, koleś musiał mieć tremę życia :D. Ale z drugiej strony ma +100000 do szacunku u prawie każdego faceta na ziemi, trudno przebić taką przechwałkę :D.

Btw. Rapsod was wszystkich znajdzie, zabije, wykastruje i ukradnie wam płatki do mleka za zepsucie mu tematu (jak będzie głodny, to w odwrotnej kolejności).

A tak na serio. Ja tam widzę, że go w tych scenach podmieniają dublerami :). Zresztą, 'nagie' sceny ze znanymi aktorkami często są kręcone w bieliźnie/z nakładkami na części "intymne", a potem się to edytuje komputerowo... Lub po prostu korzysta się z dublerów/dublerek.

Zdjęcie wycięte-Maharbal

Knecht
31-12-2010, 04:00
Musiał mieć wpływowych starych lub kogoś z rodziny że wygrał casting na tą rolę :D Każdy mężczyzna chciałby być na jego miejscu, i tak jak pisał Czik, każdy miałby wtedy +10000000 do szacunu :D

Czik a podoba ci się ta Megan Fox ? Właśnie wrzuciłeś zdjęcie które ukazuje w dużej mierze jej piękność, tym bardziej że wyszła z wody :D więc tapety nie ma, a jak nie ma tapety a tak ładnie wygląda to nie znajdziesz (chyba) jej brzydkiego zdjęcia ;)

Czik
31-12-2010, 05:31
Czik a podoba ci się ta Megan Fox ? Właśnie wrzuciłeś zdjęcie które ukazuje w dużej mierze jej piękność, tym bardziej że wyszła z wody więc tapety nie ma, a jak nie ma tapety a tak ładnie wygląda to nie znajdziesz (chyba) jej brzydkiego zdjęcia

Jak twierdzisz, że woda zmywa tapetę, to mało wiesz o makijażu :). Jej, jak to mówisz, "brzydkie zdjęcia" wrzucałem chyba już jakoś wcześniej. A poza tym nigdzie nie twierdziłem, że nie jest ładna, tylko, że nie ma w sobie nic szczególnego i wybitnie piękną - pogląd podtrzymuję.

chciałby być na jego miejscu

Raczej na miejscu jego dublera do scen erotycznych (tak, istnieje taka posada :)). W sumie ten to ma dopiero dobrą fuchę, nie musi grać w całym filmie, tylko w samych nagich scenach z Belucci :D.

Krzyzak
31-12-2010, 11:23
Byłem pierwszy, który widział to zdjęcie po wrzuceniu do internetu :D Chodzi mi o Megan ;)

Adixis
31-12-2010, 13:05
Oj krzyżak ale z ciebie kozak ( :? ) jako pierwszy zobaczyć takie foto no no no

Krzyzak
31-12-2010, 15:48
Wpisz w google Megan Fox to dostaniesz to zdjęcie na 1 stronie. O to mi chodziło ...

Knecht
01-01-2011, 18:45
Jak twierdzisz, że woda zmywa tapetę, to mało wiesz o makijażu :). Jej, jak to mówisz, "brzydkie zdjęcia" wrzucałem chyba już jakoś wcześniej. A poza tym nigdzie nie twierdziłem, że nie jest ładna, tylko, że nie ma w sobie nic szczególnego i wybitnie piękną - pogląd podtrzymuję.
Ale ja nie napisałem że Ty twierdzisz że Ona jest nie ładna ;) może zmywa się ten makijaż, może nie, Ja się na tym nie znam, a sama Megan mi się podoba.

Raczej na miejscu jego dublera do scen erotycznych (tak, istnieje taka posada :)). W sumie ten to ma dopiero dobrą fuchę, nie musi grać w całym filmie, tylko w samych nagich scenach z Belucci :D.
Dubler ? raczej na tym filmiku był jeden i ten sam gościu, po za tym skąd wiesz Czik że taka posada istnieje ? może Ty kiedyś miałeś taką pracę :D

Czik
01-01-2011, 18:50
Ty kiedyś miałeś taką pracę

Nie pogardziłbym, ale sceny erotyczne są obsadzane dublerami dość często, chociaż oczywiście zbliżenia na twarz i romantyczne pocałunki są z udziałem prawdziwych aktorów.

Makijaż akurat może się zmywać przez wodę, ale są w szerokim użyciu wersje wodoodporne, w tym takie, które nawet po zanurzeniu się nie zmyją - właśnie w przemyśle filmowym mają ogromne zastosowanie. A na tym zdjęciu widać perfidnie, że ma dość solidną warstwę tapety :).

Nagano
01-01-2011, 21:53
a tutaj dla fanów Monici Belluci

10. Zabrania się:
2) umieszczania linków do stron zawierających treści wulgarne, pornograficzne lub drastyczne;

Na podstawie powyższego link skasowany. Na następny raz proszę nie robić czegoś takiego-Maharbal

To nie była pornografia. To erotyka 8-)

Rapsod
01-01-2011, 23:49
Maharbal - Strażnik Cnoty i Dobrego Smaku.

Knecht
02-01-2011, 04:27
Maharbal - Strażnik Cnoty i Dobrego Smaku.
no :D patrząc jeszcze na jego avatar to jest cichym, zabójczym strażnikiem i takim któremu płacą za to, jak Hitmanowi :D

Krzyzak
02-01-2011, 20:56
A ta ?

Nezahualcoyotl
02-01-2011, 21:06
Z lozka bym jej nie wygonil...ale pozniej nic wiecej ;)

Maharbal
03-01-2011, 20:46
Miss Universe z 2009 roku, z Wenezueli(znaczy chyba z Wenezueli):

03-01-2011, 22:59
Nie no ta miska też dobra dupa.

exar
03-01-2011, 23:01
Śliczna jest.

Knecht
03-01-2011, 23:31
Używaj lepszych wyrazów niż "dupa" na forum, wiesz nie mam nic przeciwko ale Lena może się poczuć obrażona albo zniesmaczona :D

Volomir
03-01-2011, 23:37
Śliczna jest.

Nie nooooo, ona taka bez wyrazu jest... Piena kobieta powinna sie wyryc w pamieci, a ta w niej ginie:P Poza tym chuda, za chuda.

glaca
03-01-2011, 23:40
Poza tym chuda, za chuda.
Amen! (nie żebym był Rubensem ;) )

exar
03-01-2011, 23:45
Poza tym chuda, za chuda.
Sumo fani? I dla was się coś znajdzie, oryginalny typ urody no i nie jest za chuda :lol:
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/10/07/article-1071029-02EA488900000578-575_468x581.jpg

Volomir
04-01-2011, 00:09
Oj Exar, facet nie pies, na kosci nie leci;) Kobieta powinna miec kobiece ksztalty. Wiec nie przesadzaj bo malo to smieszne jest.

Witia
04-01-2011, 11:33
Ta Miss którą wrzucił Mahu jest za chuda ? :mrgreen:

No dobra, kwestia gustu, bo dla mnie ta kobitka ma idealne ciało.

Witia
04-01-2011, 21:18
Mam pytanie do panów którzy rozprawiają o 'kobiecych kształtach'.

Czy ta pani:
http://static-p3.fotolia.com/jpg/00/05/65/66/400_F_5656616_lpVzlxzyPMpRFoY38BVCAMgiBdY6fkpH.jpg
Jest za chuda, w sam raz, czy gruba ?

Nezahualcoyotl
04-01-2011, 21:29
"W sam raz" na raz zeby jej z lozka nie wygonic ;)

Volomir
04-01-2011, 21:38
"W sam raz" na raz zeby jej z lozka nie wygonic

Dokladnie;) Poza tym czy to takie dziwne, ze wole zeby dziewczyna miala pupe niz jej nie miala? Zeby miala pelny, ksztaltny biust niz plaska-plaskowosc? Do mnie budowa ciala, ktora jest teraz tak nachalnie lansowana, totalnie nie przemawia. Wrzucilbym fotki kolezanek z roku zeby pokazac o co mi chodzi, ale... tego nie zrobie :mrgreen:

Witia
04-01-2011, 21:48
Mi się kiedyś też podobały duże pupy, a teraz totalnie odwrotnie. Najbardziej kręci mnie subtelna i delikatna linia, coś na wzór tego co wrzuciłem. Szczupłe nóżki, nie za duże biodra, trochę węższa talia, nie za duży biust - bomba ;)

Ale cóż. Gusta i guściki.

Aquila
04-01-2011, 21:50
super ta od Witii ;)

Andsztal
04-01-2011, 22:32
super ta od Witii ;)

Racja, racja! Tylko jeszcze powiedz, któż to, o Silnoręki? :D

A Exar to niech ostrzega jak wstawia jakieś sumo, można się nabawić trwałego urazu.

Rapsod
04-01-2011, 22:34
Widocznie media potrafią zniszczyć instynkt nawet u dorosłych mężczyzn.

exar
04-01-2011, 22:37
Popieram Twój punk widzenia Witia 8-)

Witia
04-01-2011, 22:43
Widocznie media potrafią zniszczyć instynkt nawet u dorosłych mężczyzn.

Jak lubisz szukać pępka w zwałach tłuszczu to Twoja sprawa

Racja, racja! Tylko jeszcze powiedz, któż to, o Silnoręki? :D
Jakaś kobieta z google grafika ;) Zupełnie przypadkowa.

Knecht
04-01-2011, 22:45
Ważne żeby kobieta była szczupła ale nie taka skóra i kości, tylko miała zaokrąglone kształty a nie wystające kości, i żeby też nie miała za małych pośladków i chudych nóg wtedy jest perfect, a jak tego nie ma, ale za to ma kształtne piersi to też jest dobrze ;) Po za tym najlepiej to oddają proporcje 90-60-90 :)

Rapsod
04-01-2011, 23:17

A co ma pępek do szerokich bioder?

Volomir
04-01-2011, 23:24
Mi się kiedyś też podobały duże pupy, a teraz totalnie odwrotnie.

Tego nie powiedzialem. Napisalem, ze lubie jak ma pupe, a ta wrzucona przez Ciebie wybitnie jej nie ma:p Nie lubie desek i badyli. Bo:

Ważne żeby kobieta była szczupła ale nie taka skóra i kości, tylko miała zaokrąglone kształty a nie wystające kości, i żeby też nie miała za małych pośladków i chudych nóg

Mniej wiecej to;)

Co Wy w jakies skrajnosci popadacie? Luzny temat, totalnie subiektywny, a tu ciagle jakies pociski jada:P

Dagorad
05-01-2011, 18:59
A Exar to niech ostrzega jak wstawia jakieś sumo, można się nabawić trwałego urazu.

Wal sobie przy jednym zdjęciu a nie przeglądając forum to się urazu nie nabawisz :D .

A ta Miss z Wenezueli to przecież i tak photoshop.

KLAssurbanipal
05-01-2011, 19:06
Na tej focie zabrakło mi prawie najważniejszego - brzuszek i biodra są zasłonięte! Po samych nogach ocenić kształty trudno. ;)

Maharbal
05-01-2011, 19:07

Jakieś dowody czy znowu ,,prawda absolutna" :?: :lol:

Dagorad
05-01-2011, 19:21

Jakieś dowody czy znowu ,,prawda absolutna" :?: :lol:

Prawda absolutna jest taka że teraz nie wrzuca się nigdzie zdjęć bez obróbki chyba rzecz jasna że chodzi o zdjęcia prywatne :lol: .

Zresztą przecież widać że laska przeszła "obróbkę" w photoshopie.

Andsztal
05-01-2011, 21:10
Wal sobie przy jednym zdjęciu a nie przeglądając forum to się urazu nie nabawisz :D .

Panie kolego, zważamy, zważamy co mówimy, jak to powiada jeden mój znajomy ;)

Zresztą przecież widać że laska przeszła "obróbkę" w photoshopie.

Może jednak jakaś argumentacja? Bo na zasadzie "zawsze się tak robi" to ja ci mogę udowodnić bardzo dużą ilość wszelkiego rodzaju "prawd".

Dagorad
05-01-2011, 21:30
Może jednak jakaś argumentacja? Bo na zasadzie "zawsze się tak robi" to ja ci mogę udowodnić bardzo dużą ilość wszelkiego rodzaju "prawd".

Nie wiem jak mogę to niezbicie udowodnić, spójrz na jej skórę albo porównaj sobie to zdjęcie z jakimiś jej innymi, jak na mój gust od razu widać że została "podrasowana". A fakt że takie zdjęcia zawsze przechodzą obróbkę jest raczej powszechnie znany i na tyle oczywisty że ani fotografowie ani modelki tego nie ukrywają. Żeby było jasne nie twierdzę że ona nie jest ładna bez tej całej obróbki.

Nezahualcoyotl
05-01-2011, 21:48
Mam pytanie do panów którzy rozprawiają o 'kobiecych kształtach'.

Czy ta pani:
http://static-p3.fotolia.com/jpg/00/05/65/66/400_F_5656616_lpVzlxzyPMpRFoY38BVCAMgiBdY6fkpH.jpg
Jest za chuda, w sam raz, czy gruba ?
Ekspertem od trickow zdjeciowych nie jestem lecz nawet laik spostrzeze ze jej naturalny cien zostal usuniety,refleksy swiatla na jej prawej nodze oraz ramieniu lecz zupelny ich brak na policzku(chociaz padajace swiatlo jest...ale na policzek z drugiej strony).Ponadto calkowity brak cienia jej prawej reki na bluzeczce podobnie jak i lewej dloni(zgaduje ze mamy do czynienia z oswietleniem obustronnym).
Sam fakt "majstrowania" z cieniami oraz swiatlem zmusza nas do zaakceptowania faktu ze mamy tu do czynienia z obrobka komputerowa ;)

KLAssurbanipal
05-01-2011, 22:38

Nie wiem jak mogę to niezbicie udowodnić, spójrz na jej skórę albo porównaj sobie to zdjęcie z jakimiś jej innymi, jak na mój gust od razu widać że została "podrasowana". A fakt że takie zdjęcia zawsze przechodzą obróbkę jest raczej powszechnie znany i na tyle oczywisty że ani fotografowie ani modelki tego nie ukrywają. Żeby było jasne nie twierdzę że ona nie jest ładna bez tej całej obróbki.

O jakim zdjeciu mowa? Powiem wam po chwili namysłu co jest przeróbką co nie.

Nezahualcoyotl
05-01-2011, 22:52

O jakim zdjeciu mowa? Powiem wam po chwili namysłu co jest przeróbką co nie.
Masz je nad swoim postem KLA ;)

Dagorad
05-01-2011, 23:05
Miałem nie pisać o którą panią chodzi żeby nie spamować (skoro ktoś chce się włączyć do "dyskusji" to może raczej przejrzeć te 2 ostatnie strony ;) ). Ale jako iż zajac podał nie tą panią o którą mi chodziło (choć ta oczywiście też jest obrobiona w photoshopie) to w celu sprostowania napisze iż mi chodziło o Miss Universe 2009 Wenezuelkę z 34 strony.

KLAssurbanipal
05-01-2011, 23:56
Blondi słabo widać, ale jest photoshop.
Z kolei Wenezuelka jest kozacko photoshopkowana.

Volomir
06-01-2011, 00:44

No to wszystko jasne, KLA zarzadzil wiec wasze argumenty moga sie schowac...

Czik
06-01-2011, 12:35
[quote]Śliczna jest.

Nie nooooo, ona taka bez wyrazu jest... Piena kobieta powinna sie wyryc w pamieci, a ta w niej ginie:P Poza tym chuda, za chuda.

Volomir ma rację.

[quote:z9tcpkgw]Poza tym chuda, za chuda.
[/quote:z9tcpkgw]

Glaca też ma rację.

A ta Miss z Wenezueli to przecież i tak photoshop.[/quote:z9tcpkgw]

Bez przesady - ona to wygrała w wieku 19 lat, teraz ma 20... Więc nie ma zbytnio co na niej fotoszopować, chociaż wiadomo, że takie fotki z sesji zdjęciowych na plaży z pr0 fotografem zawsze są mocno 'poprawiane' :D. Fakt, że trochę szkielet. Ogólnie nie przepadam za konkursami miss, nie pamiętam kiedy ostatnio się zgadzałem z wyborem :D. No i dziewczyny na takich konkursach są raczej ładne, fakt, ale takich naprawdę pięknych tam wiele nie ma (tej Stefanii za taką np. nie uważam).

http://nimg.sulekha.com/others/original700/stefania-fernandez-zivanna-letisha-2009-10-7-2-10-9.jpg
http://www.rakyatmerdeka.co.id/images/foto/normal/637073-12272508102009b@miss%20universe2.jpg

Po prawej - to ona.

KLAssurbanipal
06-01-2011, 13:46

No to wszystko jasne, KLA zarzadzil wiec wasze argumenty moga sie schowac...

Nie zarządził. Na tych zdjeciu Wenezuelki to nie ma trudności. każdy kto nie ma problemów ze wzrokiem powinien od razu stwierdzić jak wygląda ta - idealna skóra.
Możecie mi podrzucić zdjęcia nie tak na chama przerabiane. Siedze od lat w Photoshopie, moja dziewczyna jest zawodowym fotografem - ma bardziej wprawne oko niż ja.

Volomir
06-01-2011, 15:57
Nie zarządził. Na tych zdjeciu Wenezuelki to nie ma trudności. każdy kto nie ma problemów ze wzrokiem powinien od razu stwierdzić jak wygląda ta - idealna skóra.
Możecie mi podrzucić zdjęcia nie tak na chama przerabiane. Siedze od lat w Photoshopie, moja dziewczyna jest zawodowym fotografem - ma bardziej wprawne oko niż ja.

Wiesz, ja widze, ze obie foty to naturalne piekno fotoszopki. Tylko tak sie wczules w role eksperta, a kazdy i tak to olał :mrgreen:

06-01-2011, 16:59
http://img638.imageshack.us/img638/4823/img0065wr.jpg

A co myślicie o naszej czarnulce?

Volomir
06-01-2011, 17:03
Ładna i bez polotu. Czyli jak wiekszosc misek. Tak jak Czik nie lubie konkursow mis. Startuja w nich ladne dziewczyny, ale pieknych to tam jest jak na lekarstwo;)

Czik
06-01-2011, 17:03
Na dowolnej dyskotece czy dużej imprezie sporo się takich widuje. Nic specjalnego IMO.

Knecht
06-01-2011, 19:31
Na dowolnej dyskotece czy dużej imprezie sporo się takich widuje. Nic specjalnego IMO.
Widuje się ale te występujące w konkursach miss są bardzo ładne, w nich chodzi o całokształt, a nie że dana kandydatka ma mega biust, ładne nogi albo piękne pośladki. Spotkasz taką ładną na dyskotece, ładniejszą od takich miss wg. Ciebie Czik i będzie miała np. ładną twarz, biust w sam raz ale będzie miała niezgrabne nogi, wiesz mi dziewczyny na dyskotekach potrafią dobrze zasłonić swoje złe strony, a te najlepsze bardzo dobrze zaprezentować ale czasami na taką dyskotekę przyjdzie ideał ;)

Marat
06-01-2011, 19:46
Ta nasza "miska" ma sztuczny biust? Co za czasy...

Witia
06-01-2011, 21:40
Te panie wyżej niestety ale:
http://bi.gazeta.pl/im/8/4681/z4681128G.jpg

Brave
07-01-2011, 06:18
Ta nasza "miska" ma sztuczny biust? Co za czasy...W konkursach Miss powinny brać udział kobiety ładne naturalnie, a nie, że ojciec kupił jej cycki na gwiazdkę i...

Po prawej - to ona.Kto, bo nie jestem w temacie?

Żydówki...mmm...miodzio. ;)

Czik
07-01-2011, 08:13
Po prawej - to ona.Kto, bo nie jestem w temacie?

Miss Universe 2009

07-01-2011, 17:14
Miska chyba nie ma silikonów, tylko epicki push-up :D
http://www.metrofrance.com/x/metro/2010/08/19/eevAELUNwG59s/pologne.jpg

Krzyzak
07-01-2011, 20:36
Miska chyba nie ma silikonów, tylko epicki push-up :D
http://www.metrofrance.com/x/metro/2010/08/19/eevAELUNwG59s/pologne.jpg
Ładna jest. Nie pogardziłbym taką.
Rudzielce zazwyczaj mają ładne twarze i większości to jedne z piękniejszych kobiet. Wielu jednak ich nie docenia :D W tym ja :ugeek:

Knecht
07-01-2011, 23:18
Czik zaraz wyskoczy z tezą że ta miss na tym zdjęciu ma potoshopowe naturalne piersi, albo że robili zdjęcia jej specjalnej, superpodobnej do niej dublerce :D Dla mnie nasza miss jest piękna i nie mamy się czego wstydzić na zagranicznych konkursach, tym bardziej że nasze dziewczyny często zajmują wysokie pozycje, a już po jej pierwszym zdjęciu jak je zobaczyłem oraz komentarze innych że ma sztuczny biust to złapałem się za głowę, bo jakby miała silikony to nie została by miss, nawet w ogóle nie wystartowałaby w konkursie, dla dziewczyn po operacjach plastycznych itp. są oddzielne konkursy ;)

Brave
08-01-2011, 00:27
Ja włączyłem się w temat, więc Czik wpadnie tu z wrzaskami. Lepiej go nie prowokujcie :D

Japonki są blade, ale dobrze to kontrastuję z ich czarnymi włosami. Wyborna mieszanka.

Czik
08-01-2011, 08:33
Ja włączyłem się w temat, więc Czik wpadnie tu z wrzaskami. Lepiej go nie prowokujcie :D

Japonki są blade, ale dobrze to kontrastuję z ich czarnymi włosami. Wyborna mieszanka.

Blade to one mają tapety :D.

Misski się nie będę czepiać, bo biorąc pod uwagę jakie pasztety tam potrafiły wygrać, to ta wypada bardzo korzystnie :D.

Witia
08-01-2011, 11:25
Miss na tym zdjęciu prezentuje się bardzo korzystnie, ale zaraz pewnie wyskoczy Czik czy ktoś inny i napisze że photoshop, albo znajdzie jakieś zdjęcie, w którym kobieta owa wygląda ,,jak na codzień" ;)

Ludzie błagam was... jak już chcecie być takimi ignorantami to chociaż poczytajcie najpierw kilka artykułów. Jeżeli jakieś zdjęcie trafia do gazety, na plakat, itd. to jest zawsze obrabiane komputerowo, aby uzyskać jak najdoskonalszy efekt. Nie znajdziecie na chwilę obecną w żadnej gazecie zdjęcia zawodowych modelek, miss, itd, które nie było poddane obróbce graficznej. Jak nie wierzycie to poczytajcie fora fotograficzne, kosmetyczne, zapytajcie się ludzi powiązanych z branżą.

Zasada jest prosta - jeżeli coś ma iść do mediów, jest maksymalnie tuningowane z zachowaniem pozoru 'naturalności'. Już nawet nie chodzi o bajery typu nakładanie zdjęcia pupy niemowlaka na twarz modelki, tylko zabawę ostrością, kolorystyką, światłem, aby jak najlepiej zaprezentować zdjęcie.

Już nawet nie będę wspominał, że w sesji fotograficznej makijaż gra główną rolę i te wszystkie miski które wrzucacie pod warstwą pudru mają wszystko to co inni ludzie - zmarszczki, piegi, pryszcze, bruzdy, pieprzyki, przebarwienia.

Krzyzak
08-01-2011, 12:07
Witia, dobrze gadasz ! Co do naszej Miski to jeszcze widać trochę na twarzy obróbkę ale niespecjalnie mi to przeszkadza.

Czik
08-01-2011, 13:28
Miss na tym zdjęciu prezentuje się bardzo korzystnie, ale zaraz pewnie wyskoczy Czik czy ktoś inny i napisze że photoshop, albo znajdzie jakieś zdjęcie, w którym kobieta owa wygląda ,,jak na codzień" ;)

Ludzie błagam was... jak już chcecie być takimi ignorantami to chociaż poczytajcie najpierw kilka artykułów. Jeżeli jakieś zdjęcie trafia do gazety, na plakat, itd. to jest zawsze obrabiane komputerowo, aby uzyskać jak najdoskonalszy efekt. Nie znajdziecie na chwilę obecną w żadnej gazecie zdjęcia zawodowych modelek, miss, itd, które nie było poddane obróbce graficznej. Jak nie wierzycie to poczytajcie fora fotograficzne, kosmetyczne, zapytajcie się ludzi powiązanych z branżą.

Zasada jest prosta - jeżeli coś ma iść do mediów, jest maksymalnie tuningowane z zachowaniem pozoru 'naturalności'. Już nawet nie chodzi o bajery typu nakładanie zdjęcia pupy niemowlaka na twarz modelki, tylko zabawę ostrością, kolorystyką, światłem, aby jak najlepiej zaprezentować zdjęcie.

Już nawet nie będę wspominał, że w sesji fotograficznej makijaż gra główną rolę i te wszystkie miski które wrzucacie pod warstwą pudru mają wszystko to co inni ludzie - zmarszczki, piegi, pryszcze, bruzdy, pieprzyki, przebarwienia.

Przecież ja to powtarzam od chyba 10 stron, wrzucając zdjęcia pań z tego tematu robione w miarę możliwości bez takich kombinacji :D.

Brave
08-01-2011, 14:18

Już nawet nie będę wspominał, że w sesji fotograficznej makijaż gra główną rolę i te wszystkie miski które wrzucacie pod warstwą pudru mają wszystko to co inni ludzie - zmarszczki, piegi, pryszcze, bruzdy, pieprzyki, przebarwienia.Ale każdy o tym wiem, to jest przecież oczywiste :roll: Nie jesteśmy ignorantami, a ty na pewno nikogo teraz nie oświeciłeś :lol:

Knecht
09-01-2011, 15:03
http://e4.pudelek.pl/p903/0ab22fe8001af1cd4c77841b

A co sądzicie o niej ? Mnie się podoba :) ostatnio bardzo wypiękniała ;)

Nagano
09-01-2011, 15:05
Wiele osób ją nie lubi. Mi to jest obojętne. Oceniając urodę to jest całkiem powabna, a i zdjęcia w pewnym magazynie miała naprawdę dobre :D

Witia
09-01-2011, 15:19
Mi się ona zawsze podobała. Bardzo seksowna kobieta.

Volomir
09-01-2011, 16:08
Ruda fajna, ale widzialem piekniejsze:p
A Mucha bardzo mi sie podoba! Ma cos fajnego w sobie i te jej NOGI! :mrgreen:

Volomir
09-01-2011, 19:47
Ta co Knecht wrzucił jest a) brzydka b) kto to jest, bo nie wiem? Wygląda znajomo jakoś, więc zapewne gwiazdka jakaś.

Jak mozesz :( Juz zaczynale czuc jakas mentalna wiez miedzy nami, a tu taka przykrosc z Twojej strony! To jest Anna Mucha, najpiekniejsza polska aktorka! Najpiekniejsze nogi w showbuisnessie! Dla mnie cudo i moge nawet wbaczyc jej przyglupawosc:P

Rapsod
09-01-2011, 19:47
Panowie, mdli mnie już przez Wasze podejście do tematu. Proszę moderatora o przeniesienie większości z ostatnich kilkunastu stron (właściwie to wszystkie posty poza moimi i Tomsna) do tematu ,,Dziewczyny".

Najpiekniejsze nogi w showbuisnessie!

Pan chyba Steczkowskiej nie widział.

EDIT:

Jak możesz tak perfidnie kraść moje wnioski i koncepcje :D.

Bo wtedy mają większą siłę przebicia.

Czik
09-01-2011, 19:48
CO K*RWA?! To jest Mucha?! Nigdy bym nie pomyślał. Solara, 3 wiadra tapety i człowieka nie poznasz :D. Ja sam uważam, że jest niezła Z FIGURY, ale na tym zdjęciu - eee :| ...

@Rapsod,
Jak możesz tak perfidnie kraść moje wnioski i koncepcje :D.

Steczkowska ma fajne, ale nigdy się specjalnie nie przyglądałem - zawsze moją uwagę przykuwał jej nos.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTcCh_9yA7oDfrFsq5f_hgffXr08Q4zF Oi-b1HYKUfbTsCQq4MJUw

Nezahualcoyotl
09-01-2011, 19:56
Ta co Knecht wrzucił jest a) brzydka b) kto to jest, bo nie wiem? Wygląda znajomo jakoś, więc zapewne gwiazdka jakaś.

Jak mozesz :( Juz zaczynale czuc jakas mentalna wiez miedzy nami, a tu taka przykrosc z Twojej strony! To jest Anna Mucha, najpiekniejsza polska aktorka! Najpiekniejsze nogi w showbuisnessie! Dla mnie cudo i moge nawet wbaczyc jej przyglupawosc:P
Ten kurdupel ma byc najpiekniejsza polska aktorka :lol: :?:Naklada wiecej szpachli na siebie anizeli ja na swoja blichtre podczas ostatniego remontu w swym mieszkaniu :lol: Po drugie z niej nie jest zadna aktorka tylko beztalencie rowne Cichopek i reszcie podobnych :mrgreen: :!:
Popatrz na Magdalene Mielcarz a pozniej na to pokurcze Muche ;)

Adixis
09-01-2011, 20:44
http://www.joemonster.org/filmy/31694/J ... _fanserwis (http://www.joemonster.org/filmy/31694/Japonski_fanserwis) ;3

Fumanchu
09-01-2011, 21:48
Nie wiem nie znam się zarobiony jestem ale czy to nie A.Mucha?

Aquila
09-01-2011, 22:26
oj, z Anią bym się pobawił :mrgreen:

Sam Fisher
09-01-2011, 22:37
Jeśli już chodzi o polskie podwórko to na pierwszym miejscu bym wyróżnił :
http://bi.gazeta.pl/im/2/7366/z7366252X,Malgorzata-Socha-jako-Violetta-Kubasinska---twarz.jpg

A z Niemiec bym wyróżnił:

http://c.wrzuta.pl/wi14242/30f8ca5a0001a7cf4b471ddb/0/jeanette%20biedermann-%20spiewa%20francuski%20orginal%20czolowki%20z%20m ajki

Knecht
09-01-2011, 23:42

Bo Czik ma naprawdę gust z kosmosu :D albo w ogóle go nie ma :D <żart>

ale Mucha też ma ładne nogi.

exar
09-01-2011, 23:46
większość forumowa ma jednak gdzieś "egzotyke" i obwisłe afrykańskie piersi... na szczęście

http://img638.imageshack.us/img638/219/misacampoissohot1.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/3931/23438314113b17139193o.jpg

Czik
10-01-2011, 06:39
@exar
http://www.ekopromet.com/images/stories/oferta_fotki/pojemnik_1100l_lak/11plastik.jpg

Volomir
10-01-2011, 09:50
większość forumowa ma jednak gdzieś "egzotyke" i obwisłe afrykańskie piersi... na szczęście

O ile z tym sie zgadzam, to z tym co wrzuciles juz totalnie nie:p

Wole nogi Muszki, Jusia, poza nogami, jest odrzucajaca.

Tak, tak, Socha jest apetyczna;) Jeszcze mi sie Bujakiewicz podoba, ale to juz tylko takie moje zboczenie

http://img.epuls.pl/klubowe/536/536405_l/user/Kasia+Bujakiewicz.jpg

Witia
10-01-2011, 10:27
Exar - 10/10 ;) Ciałko super i bynajmniej nie plastik

Na obu fotkach jest ta sama dziewczyna, czy źle mi się wydaje ?

exar
10-01-2011, 10:40
Możliwe, że to ta sama dziewczyna. Plastik czy nie miałem je w swych zbiorach i odrazu wrzuciłem jako pstryczka w nos "panom egzotycznym"

Volomir
10-01-2011, 10:40
Exar - 10/10 Ciałko super i bynajmniej nie plastik
:o :o :o :o

No przeciez to wlasnie nzywamy plastikiem!

Witia
10-01-2011, 10:45
Trzy razy bardziej plastikowe są te Miski które wrzucacie ;)

Volomir
10-01-2011, 10:49
Ja nie wrzucam misek;) Poza tym to nadal plastik;)

10-01-2011, 11:29
Ta co Knecht wrzucił jest a) brzydka b)

Po**bawszy? :D :D

Popieram, Socha kozak laska, szczególnie w panterce. :D

Panie kizi, proszę uważać na treść postów-Maharbal

exar
10-01-2011, 13:16
Od Sochy już ta niemka lepsza którą dał Sam

Volomir
10-01-2011, 13:21
Niby ladna, ale skoro to Niemka to musi z nia byc cos nie tak! Albo ma polskie korzenie, albo węża w majtkach!

exar
10-01-2011, 13:40
Anna Prus
http://img573.imageshack.us/img573/8492/11prus.jpg

http://img341.imageshack.us/img341/5629/duffr.jpg

Rafi
10-01-2011, 20:34
@Volomir
"Co" właśnie nazywamy plastikiem? :) Socha na zdjęciu które wrzuciłeś ma na sobie więcej tapety niż tamta dziewczyna.

fetyszystom A ja jestem fetyszystą na punkcie ortografii :D

Brave
10-01-2011, 20:44
Ale mi teraz wstyd :oops: Taki błąd. A Knechta poprawiałem bez litości :D \

Podczas pisania nie podkreśliło mi tego na czerwono i się potknąłem.

Volomir
10-01-2011, 21:04
"Co" właśnie nazywamy plastikiem? Socha na zdjęciu które wrzuciłeś ma na sobie więcej tapety niż tamta dziewczyna.

Tapeta nie ma tu nic do rzeczy. Wyuzdana poza, uroda jak z pornola, zdjecie zreszta tez;) pseudo-sexowny ubior i generalnie tandeta:P

Witia
11-01-2011, 11:00
Tapeta nie ma tu nic do rzeczy. Wyuzdana poza, uroda jak z pornola, zdjecie zreszta tez;) pseudo-sexowny ubior i generalnie tandeta:P
Jak modelce robi się zdjęcie erotyczne, to jaki ma mieć wydźwięk ? kościelny ? Panowie nie przesadzajcie. Ten 'plastik' jest znacznie bardziej naturalny od wielu fotek tutaj wrzuconych.

Nie skomentuje tekstu 'uroda jak z pornola' ;) Nawet nie będę prosił cię o opisanie atrybutów dzięki którym uroda jest 'pornograficzna' ;)

Tamta dziewczyna jest według mnie mega laską

Volomir
11-01-2011, 11:34

No wlasnie! Mega laska czyli z lozka bym nie wygonil ale poza tym toatalnie nic. A piekna kobieta to cos innego;)

Rafi
11-01-2011, 13:05
No wlasnie! Mega laska czyli z lozka bym nie wygonil ale poza tym toatalnie nic. A piekna kobieta to cos innego;) Czyli mogę wnioskować, że dla Ciebie równie istotne co zgrabna d*pa jest również wewnętrzne piękno, a na jakiej podstawie oceniłeś tamtą dziewczynę? Bo nie wydaje mi się abyś zawarł z nią jakąkolwiek znajomość 8-)

Volomir
11-01-2011, 13:13
Czyli mogę wnioskować, że dla Ciebie równie istotne co zgrabna d*pa jest również wewnętrzne piękno, a na jakiej podstawie oceniłeś tamtą dziewczynę? Bo nie wydaje mi się abyś zawarł z nią jakąkolwiek znajomość

Rozczaruje Cie, bo w tym temacie nie chodzi o wewnetrzne piekno;)

Rafi
11-01-2011, 13:33
A mówią, że to kobiety cięzko zrozumieć :? Czyli co Ci sie nie podoba w tej pani od exara? Jesli chodzi tylko o wyglad fizyczny to jest niesamowita (sam to przyznałeś), koniec, kropka, nie ma nad czym dyskutować. a ty szukasz dziury w całym. Skoro chodzi tylko o wygląd co po jakieś insynuacje, ze poza łóżkiem totalnie nic? przecież w takim razie temat się kończy na łóżku

Volomir
11-01-2011, 13:43
Jesli chodzi tylko o wyglad fizyczny to jest niesamowita (sam to przyznałeś), koniec, kropka, nie ma nad czym dyskutować.

Nie napisalem, ze jest niesamowita... :? Jest ladna, ale poza tym nic wiecej, twarz jak z pornola, ginie w tlumie itd. koniec kropka.

Skoro chodzi tylko o wygląd co po jakieś insynuacje, ze poza łóżkiem totalnie nic? przecież w takim razie temat się kończy na łóżku

czytam, czytam i nie moge rozumiec sensu tej wypowiedzi:P A podobno kobiety ciezko zrozumiec:P

Powiedzmy sobie szczerze, piszemy tutaj o czyms totalni subiektywnym wiec ciezko podawac kategorie jakie powinna kobita spelniac, a jakich nie. Ja pisze co dla mnie jest pociagajace, a co mniej. Ta dziolcha to dla mnie sztuczny plastik, ladny ale nic poza tym. Takie 7/10 jakich wiele. Dla mnie kobieta musi miec to "cos" czyli to co przyciag wzrok, sprawia, ze facet wariuje, mysli o tym jak ona wyglada, a nie tylko o tym jakby to bylo ja przeleciec;)

Rafi
11-01-2011, 14:22
[quote:1n2k7hnd]

No wlasnie![/quote:1n2k7hnd]
Mega laska a niesamowita, mała róznica :)

twarz jak z pornola
Uwierz mi, że w tej branży bardzo cięzko o ładną (mówię zaledwie ładną) twarz. 3/4 tych pań to totalny pasztet
A co do definicji plastiku, mnie zawsze wydawało się, ze plastik to długie, blond włosy, nienaturalnie opalona skóra i różowa $weetaśna szminka, mógłbym tutaj wrzucić nawet zdjęcie jakiegoś ciężkiego przypadku, ale nie chce posuwac się do tak drastycznych kroków. Wystarczą google

Milanos
11-01-2011, 16:02
hehehe a ja myślałem że faceci mażący o tym aby mieć dziewczynę właśnie taką super laskę z okładki Playboya na której widok każdy mężczyzna się ślini mają prz******e ale tutaj patrze że tobie Volomir chyba trzeba zacząć współczuć bo tym masz jakieś takie wymagania co do kobiety że facet poszukujący takiej laski co opisałem czytając twoje opinie i twoje wymagania to stwierdzi że jednak jego problem przy twoim jest maleńki ^^

Limon
11-01-2011, 17:44
Ja także popieram zdanie Volmira - dziewczynę ( dziewczyny?) z postu Exara określiłbym jako "HOT" a nie jako piękna.. I jakoś dziewczyny tego typu mnie nie kręcą. Odrzuca mnie do tego sztuczny ( albo "sfotoszopowany"), zbyt idealny biust. Według mnie piękna kobieta jest to taka, która ma "coś nieidealnego" w sobie jednak nie odbierającego jej uroku ale wręcz go zwiększa (np: bardzo subtelna blizna dodająca tajemniczości, jasna cera, piegi). Coś co zaintryguje na dłużej, nie pozwoli tak łatwo o niej zapomnieć wśród gąszczu "ideałów". Oczywiście bez przesady - nie chodzi o jakieś ropiejące guzy, chitynowe pancerzyki albo jakieś dziwne dodatkowe organy ( By wyprzedzić możliwe zgryźliwości :twisted: )

12-01-2011, 18:17
Według mnie piękna kobieta jest to taka, która ma "coś nieidealnego" w sobie jednak nie odbierającego jej uroku ale wręcz go zwiększa (np: bardzo subtelna blizna dodająca tajemniczości, jasna cera, piegi).

Ta Ci się powinna spodobać. :D
http://www.daydreamersfancydress.co.uk/acatalog/piratematethumb.jpg

Krzyzak
12-01-2011, 19:52
Mój ideał 8-)

Brave
12-01-2011, 21:26
Dej Pan spokój :D Druga liga i tyle.

Krzyzak
12-01-2011, 22:29
Dla mnie pierwsza :D Ogólnie, lubię brunetki i szatynki. Blondynki dla mnie to zło i kojarzą mi się z plastikiem :P

Brave
12-01-2011, 23:26
Brunetki są boskie ;* . Ale nie ta.

Knecht
13-01-2011, 01:26
Mój ideał 8-)
Niestety muszę Cię zasmucić bo na tym świecie nie ma ideałów 8-)

Pampa
13-01-2011, 16:23
Ja tam wole blondynki, nie mam uprzedzeń na pkt. jakiś stereotypów...

jon_snow
13-01-2011, 23:03
[spoiler:147lww7f]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTxhL7jGrQkz4KaXevKVeEsKBa6yHZ1Q nURpnW0OjZyUYxAowULuQ
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRAwxGcW-HOEScq9jwkPiF9BxKku43acVcJa0XWTFyGLgQinEWv-g
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSKqkg8Th0bxBY9n_1ZPGYn16MDVtOxe WXNcB0_pzr_K7W47pQG
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRrMXnEkH3IGMSakS4cZEA7ztTHgXA1T wTmY2_YIbfpRyigAe6X
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTE34MSy-aJHIrFgtEBgu74Rsk3V8k4cRSXlo_oc3HnYzs5EI_ywQ
http://www.golyr.de/artist_imgs/artists/31489/31489_image_2.jpg
http://www.christies.com/lotfinderimages/d51650/d5165057l.jpg[/spoiler:147lww7f]

Grace Kelly i Catherine Deneuve. Dwie najpiękniejsze kobiety. Bezdyskusyjnie... :)

P.S. Grace Kelly i Jim Steward - Rear Window [1954]
http://www.youtube.com/watch?v=IwYouVmUvSU

Sam Fisher
04-03-2011, 21:04
[spoiler:2mq5ay26]http://userserve-ak.last.fm/serve/_/31169271/Inna+__hot____by_LauPhotography.jpg

http://userserve-ak.last.fm/serve/500/34043589/Inna.png

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/34043581/Inna.png

http://userserve-ak.last.fm/serve/500/49314569/Inna.png

http://userserve-ak.last.fm/serve/500/54890313/Inna.jpg[/spoiler:2mq5ay26]

I co panowie sądzą? :D

Volomir
04-03-2011, 21:14
Niby ladna, ale tak wyfotoszopowana, ze nie wiadomo co tam na prawde siedzi:P

Knecht
04-03-2011, 21:21
Ohh... Inna dla niej rzuciłbym wszystko :D i nawet jakby to była pierwsza i jedyna żeniłbym się od razu :mrgreen:

Nezahualcoyotl
04-04-2011, 18:46
Czas odswiezyc ten piekny watek Panowie.Na poczatek Brunetki :) ;)

Nagano
04-04-2011, 19:43
Rachel ma fajną urodę. Zawsze mi się podobała :)

Volomir
04-04-2011, 20:28
Czas odswiezyc ten piekny watek Panowie.Na poczatek Brunetki

Po co sie rozdrabniac? Wrzucaj od razu rude;)

Nezahualcoyotl
04-04-2011, 20:43
Czas odswiezyc ten piekny watek Panowie.Na poczatek Brunetki

Po co sie rozdrabniac? Wrzucaj od razu rude;)
To na Jesien ;) Wiosna do Brunetek nalezy.Lato do Blondynek.Zas Zima to wszystkie trza potulic 8-) ;)

Idill`a (MZ)
04-04-2011, 21:38
Katie Melua zdecydowanie najlepsza ^^ :P

Volomir
04-04-2011, 21:50
Ja to nic nie mowie, ale mi sie bardzo Katy Perry podoba;) wsrod tych gwazdeczek ma taka "naturalna" urode. I nie mam tu na mysli nieuzywania tapety czy fotoszopki;)

http://i.pinger.pl/pgr146/9276c649001ce4ad4d039c46/katy+perry.jpg

Pampa
05-04-2011, 13:03
kupujesz mi monitor bo powiedzmy że przemókł:P

05-04-2011, 13:27
Ja to nic nie mowie, ale mi sie bardzo Katy Perry podoba;) wsrod tych gwazdeczek ma taka "naturalna" urode. I nie mam tu na mysli nieuzywania tapety czy fotoszopki;)

i fajne cycki

Volomir
05-04-2011, 15:23
i fajne cycki

To też :P

Ronin
08-04-2011, 12:17
i
fajne cycki

Fakt Katty ma nie odparte 2 atuty :D

To ja dodam coś od siebie Freda Pinto.

MateuszKL
08-04-2011, 13:46
To jest jakaś postać z gry? Bo jeśli nie, to fotoszop przekroczył granice.

Carlos
10-04-2011, 21:05
Ja wam powiem jedno - dziewczyny są może i gupie jak sto pięćdziesiąt, ale bez nich nie byłoby po co żyć, o!

Pozdro, od faceta w kobiecej niewoli od ponad półtora roku ;)

11-04-2011, 09:33
Ja wam powiem jedno - dziewczyny są może i gupie jak sto pięćdziesiąt, ale

mają cycki

Volomir
11-04-2011, 10:42
Ja wam powiem jedno - dziewczyny są może i gupie jak sto pięćdziesiąt, ale bez nich nie byłoby po co żyć, o!

Jest taka prawda zyciowa zawarta w pewnym pytaniu:

a spotkałeś kiedyś mądrą kobietę? :mrgreen: odpowiedz jest chyba oczywista :twisted:

Dragonit
11-04-2011, 15:08
Spotkałem, ale i tak była głupia.
Na poważnie, a nasza kochana moderatorka 8-) ?

Carlos
11-04-2011, 18:10
a mi powiedziala, że mam fajny avatar, la la, la la! :D :D

A wam nie! 8-)

A tak w ogóle, zróbmy jakieś badania, opatentujmy tą starą jak świat prawdę i czerpmy zyski!
coś like that! http://www.youtube.com/watch?v=5J3hCkbMhkQ

Ronin
15-04-2011, 13:03
Moderatorka to jest dobro wspólne całego serwisu. :D

Wszyscy musimy dbać o Lenę bo to prawdziwa rodzynka w naszym męsko-samczym gronie. PS. (Arindal to oczywiście z obiektywnych powodów ciebie nie dotyczy)

Dragonit
20-04-2011, 12:25
Chyba nie wrzucałem tu żadnej dziewczyny, przynajmniej sobie tego nie przypominam, więc dowiedzcie się, kim się obecnie jaram :oops: :oops:
http://www.infoludek.pl/kultura/img/shakira.jpg
http://loveshakira.cba.pl/Fotki/2.jpg
http://media.onsugar.com/files/2011/01/03/1/1331/13313279/17/0723-shakira-bikini-10.jpg

Sam Fisher
20-04-2011, 12:30
Czytałem, że jej rodacy nie mogą jej wybaczyć przefarbowania się na blond :D Spece od wizerunku i marketingu zapronowali jej jednak na początku kariery właśnie przefarbowanie się co miało służyć lepszemu wizerunkowi w Stanach. Ile w tym prawdy to nie wiem, ale wiem na pewno jedno - wygląda świetnie :D

Volomir
20-04-2011, 12:58
Jak dla mnie to moze by ale bez rewelacji:p Za to rusza sie nieziemsko! ;)

Lena
20-04-2011, 16:23
Tak w ramach ciekawostki - Shakira ma 157 cm wzrostu. W teledyskach zawsze stoi przed pozostałymi osobami lub pokazują ją z dolnego ujęcia :) Aczkolwiek to, że jest malutka, nie świadczy, że nie jest bardzo ładna.

Volomir
20-04-2011, 17:18
Typowe! To Wy kobiety patrzycie na takie detale jak wzrost:P

Lena
20-04-2011, 17:22
Ależ oczywiście :) Kobiety są bardzo spostrzegawcze. Zauważ jednak, że nie przejawiam typowo kobiecej krytyki i nienawiści do innych ładnych kobiet :)

Volomir
20-04-2011, 17:44
Tu nie chodzi o spostrzegawczosc;)

Zauważ jednak, że nie przejawiam typowo kobiecej krytyki i nienawiści do innych ładnych kobiet

Przejawiasz tylko jest bardzo subtelnie zakamuflowana;)

Lena
20-04-2011, 18:20
Przejawiasz tylko jest bardzo subtelnie zakamuflowana;)

Oj tam, oj tam :) Wcale nie. Bo widzisz, taką umiejętność trzeba posiąść na własne życzenie. Nie sztuka obsmarować kogoś z czystej zazdrości. Trzeba umieć docenić czyjeś piękno i chcieć się udoskonalać :)
Żeby już tak nie smęcić, dodam jakieś zdjęcie od siebie. Rihanna wygląda świetnie w czerwonych włosach:
http://e1.pudelek.pl/p1136/1ef4ee6f00023c9d4d93b824

Nagano
20-04-2011, 18:38
Te wszystkie latynoski może i ok, ale mają wielkie tyłki :D

Dzisiaj mi szczena opadła jak to zobaczyłem :o
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/51862-steampunk.jpeg

Volomir
20-04-2011, 20:25
Bleee Rihanna jest okrpona! Tzn, z łozka bym jej nie wygonil :twisted: ale mimo wszysto jest taka malo apetyczna. No i jak sie odezwie, albo co gorsza zaspiewa, to juz w ogole - 10 do sexownosci;)

Tez to widzialem Nagano, ladna aczkolwiek za malo widac... twarzy, zeby nie bylo:P

Dagorad
21-04-2011, 10:54
No na kwejku była szkoda że nie ma żadnych danych co by można zobaczyć czy to aby nie zasługa ujęcia że tak wygląda nieziemsko.

cezar91
21-04-2011, 12:15
https://lh5.googleusercontent.com/-6rlQVOwsONY/TXpeh6djlFI/AAAAAAAAAaA/1dh1d9202Cs/s320/Orange.jpg

http://www.thisiskato.com/galleries

Carlos
21-04-2011, 15:19
A co powiecie na taką słodkość? ;)

http://img29.imageshack.us/img29/6366/34388kotek.jpg (http://img29.imageshack.us/i/34388kotek.jpg/)

Sam Fisher
21-04-2011, 18:18
Ślicznotka :mrgreen: Chociaż lepiej by wyglądała bez tego kociego maskowania

Nezahualcoyotl
21-04-2011, 18:43
Jak juz wrzucacie Rude to przynajmniej dawajcie naturalne ;)

Volomir
21-04-2011, 19:07
Nie wydaje mi sie zeby ta byla naturalna:P

Lena
21-04-2011, 19:58
zajac, na 100% jest farbowana. Widać po brwiach i karnacji 8-)
A jak Wam się podoba nowa wersja Dody?

Sam Fisher
21-04-2011, 20:31
zajac, na 100% jest farbowana. Widać po brwiach i karnacji 8-)
A jak Wam się podoba nowa wersja Dody?
Tzn? Można jakieś fotki?

Lena
21-04-2011, 22:32
Wedle życzenia :)
http://e3.pudelek.pl/p525/2920701c002a04f44d9add26

Volomir
21-04-2011, 22:35
Nowa? Przeciez ona tak juz od chyba od pol roku (jak nie wiecej) sie lansuje;) I mi tam sie podoba. W ogole to uwazam, ze bez makijazu, albo chociaz bez ostrego to z Dody bardzo fajna dziołcha jest :mrgreen:

Lena
21-04-2011, 22:48
Faktycznie, może nie "nowa", ale bardzo aktualna. Trzeba przyznać, że Doda zmieniła się bardzo na plus. Nie jest już spalona na solarium, nie nosi tandety ani pluszu. Ogólnie bardzo ładną gwiazdkę mamy (przynajmniej z wyglądu, bo do muzyki jakoś nie mogę się przekonać)

Sam Fisher
21-04-2011, 22:50
http://gfx.dlastudenta.pl/photos/muzyka/artysci/d/doda/doda_dorota_rabczewska_320.jpg
Jakoś wolę ją w tym stylu :D

Z polskiego rynku to ja jeszcze muszę wyróżnić:

http://www.kozaczek.pl/img_users/1226703581.jpg

http://i.pinger.pl/pgr91/244a9517001fb63c4c06b5b4/Joanna_Brodzik_181435a.jpg

Joanna Brodzik

Ale w ostatnich latach najbardziej podoba mi się ta młoda piosenkarka :D

http://files.gadu-gadu.pl/20ed48f38e41f9f81f1f6ff2693b2ce743cb6730.jpg

Volomir
21-04-2011, 22:55
Hmm Brodzi mi sie podobala jak byla duzo mlodsza i grala w Graczykach... Teraz jest jakas taka malo apetyczna. Taka ciotkowata sie zrobila:P Chociaz na tej pierwszej fotce jest calkiem calkiem. Pewnie to zasluga fryzury ktora zaslania pol twarzy :mrgreen: A ta druga to nie wiem kto to i tez mi sie srednio podoba:P

A ode mnie cos, Niemka, jestem w szoku! Musi miec jakies polskie korzenie:P

http://www.noows.de/gallery/einzelbilder/lifestyle/Lena_Meyer-Landrut_ddp_NigelTreblin.jpg

http://lokalik.tv/files/image/Lena-Meyer-Landrut-Germany-Eurovision.jpg

Sam Fisher
21-04-2011, 23:22
Niemka? Jesteś w szoku? To spójrz na nią !

[spoiler:y9xl2t4h]http://www.muzycznyserwis.pl/tapety/img/Jeanette%20Biedermann/Jeanette-Biedermann-1.jpg[/spoiler:y9xl2t4h]

Volomir
21-04-2011, 23:27
Po pierwsze, to moja ladniejsza:P

Po drugie, dekolt odwraca uwage od reszty

Po trzecie na pewno ma korzenie polskie!

Idill`a (MZ)
22-04-2011, 00:33
Przyznam Lena jest czarująca, na Eurowizji mi maksymalnie zaimponowała^^

Najprawdopodobniej dam radę się wyrwać po egzaminach do Dusseldorfu, i jeśli dobrze pójdzie zobaczę ją na żywo. :D ( będzie wykonywać swój utwór z poprzedniej Eurowizji, podczas finału :D ).

A co do korzeni to muszą być to czyste piastowskie, nie może inaczej być, przynajmniej z kręgu Polan.. :lol:

Sam Fisher
22-04-2011, 00:45
Po pierwsze, to moja ladniejsza:P

Po drugie, dekolt odwraca uwage od reszty

Po trzecie na pewno ma korzenie polskie!
http://www.youtube.com/watch?v=Y2swE40VPjY
A co tym razem odwróci Twoją uwagę od reszty? :D

Nezahualcoyotl
22-04-2011, 10:01
Szczerze to ta gwiazdeczka dosc zalosnie sie rusza na scenie choc tyleczek ma slodziutki ;)
Obejrzalem sobie wczoraj "Underworld"...ach te Angielki :)