Cytat:
Pokaż że napisałem gdziekolwiek że Janukowycz nie został wybrany legalnie?
Popieram, jeżeli naród potwierdził to swoja wolą. Gdyby było odwrotnie, tępiłbym.
Zdecyduj się ostatecznie czy popierasz legalny wybór Janukowycza czy jego nielegalne obalenie.
Cytat:
Na trzecie już tak absurdalne pytanie trudno odpowiedzieć gdyż paranoja na szczęście nie jest zaraźliwa.
Podobno nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. A to pytanie było bardzo proste...
Cytat:
Twoje ego za to jest tak mało napompowane że przyznajesz się do błędów w każdym poście.
:lol2:
Przykładów oczywiście... brak.
Cytat:
Błąd! Oczywiście że taką broń Irak miał
Casus belli o posiadaniu przez Irak tej broni był czystą fikcją, papką dla lemingów:
http://slepamanka.salon24.pl/513256,...widziane-z-usa
http://konflikty.wp.pl/kat,1020349,t...wiadomosc.html
Cytat:
A jak dla Ciebie hipokryzją są inne, zróżnicowane obawy Polaka w sprawie obrony swojej granicy i jakiejś arabskiej granicy.
Zgadza się- hipokryzją jest dla mnie uznawanie tylko swoich granic za ważne a jak gdzieś atakują niewinne państwo to już jest w porządku, byle odsunąć problem od siebie. Tak było przed II wojną światową gdy Wielka Brytania i Francja w obronie swoich granic i świętego spokoju zgadzała się kolejno na aneksję Austrii, Czechosłowacji i Kłajpedy przez Hitlera. Takie myślenie przedstawiasz teraz Ty. Mało tego- jeszcze popierasz udział Polski w inwazji irackiej co dla mnie jest hańbą narodową, napluciem na przodków i ich hasło " Za wolność Naszą i Waszą".
Cytat:
Ty ciągle o tym Iraku w temacie Ukrainy. Masz tam rodzinę? Stamtąd pochodzisz? To by wyjaśniało Twój negatywny stosunek do WP, prezydenta, rządu, parlamentu, instytucji państwowych etc. Mimo całej ich niedoskonałości, tak jako instytucji, jak i składu osobowego, widać w Tobie wściekłość i nienawiść na każdym kroku i w każdym poście w Agorze. Coraz bardziej mi żal Ciebie że musisz się męczyć mieszkając w moim kraju.
A podobno to ja jestem paranoikiem:rolleyes:
Gdybym miał tam rodzinę to co? Tamte życia ludzkie są dla Ciebie mniej warte?
Cytat:
Najczęściej używane przez Ciebie słowo w temacie-Irak.
Wiem, że temat bezpodstawnej inwazji na Irak jest dla Ciebie mocno kłujący w oczy, dlatego będę go używał jak najczęściej.
http://www.sfora.pl/swiat/Policzyli-...la-rzez-a39204
Cytat:
Od ataku wojsk USA w 2003 roku aż do wycofania się ostatnich oddziałów w grudniu 2011 roku, w Iraku zginęło 128 tys. cywili, 4,4 tys. żołnierzy USA oraz ponad 29 tys. członków sił bezpieczeństwa Iraku i członków islamskich grup zbrojnych
Czy ta rzeź była warta szukania broni, której nie było? 128 tysięcy zabitych cywili? Tak ma wyglądać chwała Polskiego żołnierza? Wstyd i hańba!!!
Cytat:
Co tu mamy? A więc jak widzisz, sam sobie zaprzeczyłeś, gdyż przyznałem się do błędu.
No proszę:
Cytat:
Użycie słowa niewolnik też uważam za do końca nietrafione, ale oddające bezradność.
To ma być przyznanie się do błędu? Lekkie zanegowanie a chwilę potem usprawiedliwianie, że jednak trochę było słuszne?
Poza tym nie przyznałeś się do błędu odnośnie życia w reżimie a o ten wątek mi chodziło. To może inaczej- żyjesz w reżimie demokratycznym czy nie?
Cytat:
Przypominam-długo mi każesz czekać na swoje rewelacje o polskim udziale w walkach w Kosowie?
Przecież to banalne:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Polski_...kowy_w_Kosowie
To jak to jest- Polacy tam walczą czy się urlopują?
Cytat:
Tego zapewne nie dowiemy się nigdy.
Taaa tego co robił szef CIA w Kijowie nie dowiemy się nigdy ale co tam robił generał KGB to już wiemy na pewno bo Gajusz Mariusz tak mówixD
Cytat:
możesz mi przypomnieć, kiedy napisałem że popieram owych studentów?
Popierasz banderowski przewrót a to jego naturalne konsekwencje.
Cytat:
A czy jestem patriotą świadczą moje byłe, aktualne i przyszłe czyny, a nie opinia niejakiego...zakapiora.
Może pochwal się swymi czynami skoro są takie chwalebne? Słucham- zapewne masz dużo do opowiedzenia skoro tak się stawiasz.
Cytat:
Zakapior wszedł już na wyższe stadium swojego rozwoju bo jak sam siebie nazwał:
Jak już pisałem- patriotyzm polega na myśleniu o dobrze swojej ojczyzny ale nie w kategoriach lizania 4 liter mocarstwom ościennym i brania udziału w inwazjach innych państw. To nie patriotyzm tylko skundlenie.