Arroyo, a to przypadkiem nie jest tak, że LL są nieśmiertelni?
Wersja do druku
Są, ale sądzę, że na jakiś czas może gościa zastąpić inny, a potem LL go ubije xD Przynajmniej u Orków.
A tak z innej paki, to ciekaw jestem czy zrobią osobne filmiki wprowadzające i kończące dla LL.
Bo nawet podobał mi się filmik z Grimgorer Żelazoskórym i chciałbym by inni LL mieli swoje.
Myślę że raczej tak skoro zdecydowali się na taką fabularyzację kampanii.
No i tu jest pies pogrzebany. Jeśli król został ciężko ranny, to nawet logiczne jest, że krasnoludy będą się starały jak najszybciej przenieść go w bezpieczne miejsce opuszczając pole bitwy. Co prawda powinien to być uporządkowany odwrót, a nie paniczna ucieczka.
Male info-14 i 15 marca w San Francisco na targach odbedzie sie prezentacja tak bitwy z oblezeniem jak i pokaz Vampirow.
Tydzien czekania-zobaczymy czy AI radzi sobie lepiej przy oblezeniach czy jeszcze gorzej niz w polu:confused:...
Tylko że tak naprawdę nieoskryptowanej bitwy w polu jeszcze nie widzieliśmy.
Ja tam uważam że uczą się na błędach. I tak co by ludzie za bardzo nie narzekali i fala hejtu poleciała później nie podają za dużo informacji.
Jak ja bym chciał zobaczyć porządny gameplay taki 5 godzinny co byłoby widać trochę rozwoju królestwa, agentów, technologi i na koniec ze 2 lub 3 bitwy, z oblężeniem włącznie.
Ale nic to i trzeba czekać do tych Idy marcowych na strzępy informacji o truposzach.