Są, ale sądzę, że na jakiś czas może gościa zastąpić inny, a potem LL go ubijePrzynajmniej u Orków.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
A tak z innej paki, to ciekaw jestem czy zrobią osobne filmiki wprowadzające i kończące dla LL.
Bo nawet podobał mi się filmik z Grimgorer Żelazoskórym i chciałbym by inni LL mieli swoje.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Myślę że raczej tak skoro zdecydowali się na taką fabularyzację kampanii.
Mój poprzedni nick to Adrian15o
No i tu jest pies pogrzebany. Jeśli król został ciężko ranny, to nawet logiczne jest, że krasnoludy będą się starały jak najszybciej przenieść go w bezpieczne miejsce opuszczając pole bitwy. Co prawda powinien to być uporządkowany odwrót, a nie paniczna ucieczka.
Male info-14 i 15 marca w San Francisco na targach odbedzie sie prezentacja tak bitwy z oblezeniem jak i pokaz Vampirow.
Tydzien czekania-zobaczymy czy AI radzi sobie lepiej przy oblezeniach czy jeszcze gorzej niz w polu...
Kiedy życie Cię nie pieści,podnieś głowę w górę i zaciśnij pięści
Tylko że tak naprawdę nieoskryptowanej bitwy w polu jeszcze nie widzieliśmy.
Kiedy życie Cię nie pieści,podnieś głowę w górę i zaciśnij pięści
Ja tam uważam że uczą się na błędach. I tak co by ludzie za bardzo nie narzekali i fala hejtu poleciała później nie podają za dużo informacji.
Jak ja bym chciał zobaczyć porządny gameplay taki 5 godzinny co byłoby widać trochę rozwoju królestwa, agentów, technologi i na koniec ze 2 lub 3 bitwy, z oblężeniem włącznie.
Ale nic to i trzeba czekać do tych Idy marcowych na strzępy informacji o truposzach.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.