Zamieszczone przez
ares354
Słuchaj skoro w AB który jest sygnowany logiem GW są oni wspominani, to z automatu nie oznacza że GW ich nie uznaje, nie pojawili się w TT z powodów raczej finansowych.
I ani Ja ani Ty nie wiemy czy GW dało by zgodę na nich czy też nie, to tylko domysły z naszej strony. Więc skoro GW dało zielone światło dla takich jednostek jak Foot Squier czy Grail Guardian i CA zachce się dodać jakiś zakon z poza tych trzech największych np. wraz z dodaniem Amethyst Wizard doda coś może związanego z Morrem to mogą być oni, albo wcale ich nie ujrzymy, nigdy.
Tylko Ty z automatu założyłeś że się nie pojawią bo nie mieli oficjalnych figurek. CA nie może się tylko ograniczać do bitewniaka bo masa ras nie była aktualizowana od lat i nie zostanie dodana do gry bez zaczerpnięcia ze źródeł innych niż bitewniak, lub zrobią to w takiej formie w jakiej istnieje teraz Kislev, co jest chyba dla nich lekką hańbą.
Osobiście chciałbym by w Imperium każde bóstwo miało swoją reprezentację w formie jednostek które są ich wyznawcami. Dlatego czekam na jednostki związanie z kultem Ulrica czy innymi. Ale czy CA to zrobi, nie wiem. Może tak a może nie. Dlatego chciałbym reprezentantów kultu Morra w grze bo są zgodni z Lore, tylko że nigdy nie zostali dodani do bitewniaka, więc szanse na nich są marne.
Jednak ja ich proponowałem dlatego że byli by na swój sposób unikalni wśród Zakonów, a CA stara się według mojej wiedzy, nie powielać jednostek czyli robić prostych reskinów bez jakiś unikalnych zdolności lub zasad.