Hmmm... dziwne, a mury miałeś wcześniej poniszczone? Wyszedłeś z miasta czy oni szturmowali?
Wersja do druku
Hmmm... dziwne, a mury miałeś wcześniej poniszczone? Wyszedłeś z miasta czy oni szturmowali?
Oni szturmowali, co do uszkodzeń murów nic mi o tym nie wiadomo. Co prawda stał tam ''wzniosły bohater'' którego próbowałem usilnie zamordować, ale nie otrzymałem żadnych komunikatów o jego akcjach, a przynajmniej tak mi się wydaje.
Niestety pewien tego nie jestem i jest to chyba jedyne rozsądne wyjaśnienie
Wyjścia są dwa, albo stałeś obok miasta - co często się zdarza, albo ty atakowałeś oblegającą cie armie.
BTW jak wygląda sprawa z obleganiem miasta aż się podda? Po upływie wymaganej liczbie tur garnizon rzuca się w heroicznym ataku na oblegających, czy wszyscy giną a ty bierzesz miasto bez walki?
Załóżmy, że miasto może się bronić 12 tur, obrońcy zaczynają ponosić straty dopiero po upływie połowy tego czasu, czyli w tym wypadku 6 turach. Jeżeli garnizon nie jest dostatecznie silny, żeby od razu Cię zaatakować to będzie czekał na odsiecz, jeżeli odsiecz nie nadejdzie to raczej pozwoli się zagłodzić. Z drugiej strony nigdy nie czekałem do samego końca, bo jak już się zaczynają naliczać obrażenia za brak zapasów to w sumie po 2 turach z garnizonu pozostaje niewiele, więc można dać bezpiecznie auto rozstrzygnięcie.
Witam Mam pytanie odnośnie rankingów. Rozegrałem kilka meczy "Bitwa dla wielu graczy", ale po wejściu w ranking i moją pozycję pokazuje się biała karta.
Czy jest jakaś wymagana liczba meczy do rozegrania, żebym mógł śledzić swój wynik?
Szybkie bitwy musisz rozgrywać, nie bitwy dla wielu graczy.