Hmmm... dziwne, a mury miałeś wcześniej poniszczone? Wyszedłeś z miasta czy oni szturmowali?
Hmmm... dziwne, a mury miałeś wcześniej poniszczone? Wyszedłeś z miasta czy oni szturmowali?
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Oni szturmowali, co do uszkodzeń murów nic mi o tym nie wiadomo. Co prawda stał tam ''wzniosły bohater'' którego próbowałem usilnie zamordować, ale nie otrzymałem żadnych komunikatów o jego akcjach, a przynajmniej tak mi się wydaje.
"Kto pierwszy wykół zabójcze ostrze musiał mieć duszę z twardej stali"
Poprzedni nick: Idh
Niestety pewien tego nie jestem i jest to chyba jedyne rozsądne wyjaśnienie
"Kto pierwszy wykół zabójcze ostrze musiał mieć duszę z twardej stali"
Poprzedni nick: Idh
Wyjścia są dwa, albo stałeś obok miasta - co często się zdarza, albo ty atakowałeś oblegającą cie armie.
BTW jak wygląda sprawa z obleganiem miasta aż się podda? Po upływie wymaganej liczbie tur garnizon rzuca się w heroicznym ataku na oblegających, czy wszyscy giną a ty bierzesz miasto bez walki?
Si vis pacem, para bellum
Załóżmy, że miasto może się bronić 12 tur, obrońcy zaczynają ponosić straty dopiero po upływie połowy tego czasu, czyli w tym wypadku 6 turach. Jeżeli garnizon nie jest dostatecznie silny, żeby od razu Cię zaatakować to będzie czekał na odsiecz, jeżeli odsiecz nie nadejdzie to raczej pozwoli się zagłodzić. Z drugiej strony nigdy nie czekałem do samego końca, bo jak już się zaczynają naliczać obrażenia za brak zapasów to w sumie po 2 turach z garnizonu pozostaje niewiele, więc można dać bezpiecznie auto rozstrzygnięcie.
Witam Mam pytanie odnośnie rankingów. Rozegrałem kilka meczy "Bitwa dla wielu graczy", ale po wejściu w ranking i moją pozycję pokazuje się biała karta.
Czy jest jakaś wymagana liczba meczy do rozegrania, żebym mógł śledzić swój wynik?
Szybkie bitwy musisz rozgrywać, nie bitwy dla wielu graczy.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo