Zamieszczone przez
ares354
Chodzi Mi o to że dodanie kolejny 2 LL do Norski to mocno naciągana rzecz. Nie wiem jakie rasy doda dwójka. Ale powiedzmy sobie tak, 4 LL do Wojowników Chaosu, do Khorna, Nurgla, Tzeentch, Slaanesha to nie powinien być problem z punktu widzenia Lore. I z tych co pozostaną uważam że należy wybrać pasujących do Norski. Zaproponowałem Croma pod warunkiem że nie trafi do Wojowników Chaosu.
Ale kogo CA doda, czas pokaże. Jeśli każda rasa ma mieć 4 LL minimum, to Bretonnia i Zwierzaki mają prosto, Tancred of Quenelles świetnie pasuje jak przeniosą Kemmlera, mają wspólną historię. A co do Zwierzaków to Taurox. Chociaż osobiście Harbinger szaman lub moj faworyt Ghorros Warhoof- ale nie wiem czy on żyje i czy się nadaje.
*A wytłumacz Mi Arroyo jak Ty widzisz na dobrą sprawę przez Ciebie wymienionych tych dwóch wojowników w Armii Norski skoro jeden jest już związany z Khornem a drugi z Nurglem ? Myślę że Norska nie ma co liczyć na LL, chyba że to naprawdę będzie naciągane. Myślisz że CA zabierze im dary Bogów >? Nie bardzo pasują do tego jak funkcjonuje Norska teraz.
A co Kislevu, to jeśli gra zaczyna się 2500 IC, to Car ma przed sobą jeszcze z 17 lat życia którego nie przerwała naturalna śmierć, więc on się w ramy mieści,(mówię o Ojcu Katarzyny)