Z tym, że jest różnica między Vladem, a Borysem. O ile Vlad jest Wampirem, tak Borys był człowiekiem - tu jest pies pogrzebany.
Wersja do druku
Taki problem to żaden problem. Zawsze Królowej Lodu można dokoptować kogoś mającego za zadanie rozmrozić Jej serce ;) Na przykład dać odpowiednik Poniatowskiego, czy nawet Rasputina (choć to późniejsze czasy niż carycy Katarzyny).
Nie chcę za bardzo narzekać, ale w porównaniu z poprzednim miesiącem CA spóznia się z pierwszymi info. o nowym DLC. Czyżby nic nie planowali na przełom września i pazdziernika.....
A czemu ma się spóźniać? Pytanie jest takie jaki sobie harmonogram narzucili. 1 dlc na miesiąc czy może raczej na 2 miesiące?
Ja uważam że do końca roku dadzą jeszcze tylko 2 dlc Leśne elfy i lord-pack dla zielonych i brodaczy (losowa kolejność). Pierwsze dlc koło października, a drugie koło grudnia.
Coraz bardziej się zastanawiam nad dlc do dlc. Bo chciałbym by chaos, zwierzaki i przyszłe nacje dlc/flc dostały swoje sławne regimenty... Albo inaczej chciałbym by rasy wydane jakiś czas temu też dostawały jakieś dodatki.
Nie wiem co sobie narzucili, ale mogliby- najlepiej do końca tygodnia; jakieś pierwsze info. wypuścić. No chyba,że teraz nastawiają się na Oxford?
Nie spodziewał bym się info o DLC przed październikiem bo ludzie ich zmasakrują,ostatni dodatek wypuścili przecież w tym miesiącu...
Czemu zmasakrują? To chyba lepiej,że będzie większy zestaw dodatków, dzięki czemu, będzie można wybierać między zawartościami które nas interesują, a tymi które nie interesują. Następnie chciałbym zauważyć,że pierwsze info o wydaniach DLC; zawsze miało miejsce przed końcem pierwszej połowy miesiąca- w którym wydany był poprzedni DLC; Oczywiście mogą podać pierwsze info np 30.09,ale to by znaczyło ,że DLC zostanie wydany najwcześniej miesiąc pózniej.
Wydaje mi się, że dodatki w formie jednostek czy lordów do nacji z płatnej zawartości, będą dodawane za darmo w ramach łatek i systemu płatny dlc + darmowe dodatki.
Jakoś nie wyobrażam sobie płatnych dlc do płatnych dlc :)
Co do prędkości dawania dlc, zakładając, że planują z 13-15 dodatków wypuścić to mogą śmiało walić co półtorej miesiąca, a nawet częściej.
A czemu nie DLC do DLC? Przecież Chaos, a zwłaszcza Zwierzaki, aż się proszą o uzupełnienie rosterów i dlaczego maiły być poszkodowane względem np wampirów? Bo co? Bo to nie podstawowe nacje? To by była dopiero niesprawiedliwość gdyby nie dali DLC do DLC- z frakcjami.