Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Taki problem to żaden problem. Zawsze Królowej Lodu można dokoptować kogoś mającego za zadanie rozmrozić Jej serceNa przykład dać odpowiednik Poniatowskiego, czy nawet Rasputina (choć to późniejsze czasy niż carycy Katarzyny).
Nie chcę za bardzo narzekać, ale w porównaniu z poprzednim miesiącem CA spóznia się z pierwszymi info. o nowym DLC. Czyżby nic nie planowali na przełom września i pazdziernika.....
A czemu ma się spóźniać? Pytanie jest takie jaki sobie harmonogram narzucili. 1 dlc na miesiąc czy może raczej na 2 miesiące?
Ja uważam że do końca roku dadzą jeszcze tylko 2 dlc Leśne elfy i lord-pack dla zielonych i brodaczy (losowa kolejność). Pierwsze dlc koło października, a drugie koło grudnia.
Coraz bardziej się zastanawiam nad dlc do dlc. Bo chciałbym by chaos, zwierzaki i przyszłe nacje dlc/flc dostały swoje sławne regimenty... Albo inaczej chciałbym by rasy wydane jakiś czas temu też dostawały jakieś dodatki.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Nie wiem co sobie narzucili, ale mogliby- najlepiej do końca tygodnia; jakieś pierwsze info. wypuścić. No chyba,że teraz nastawiają się na Oxford?
Nie spodziewał bym się info o DLC przed październikiem bo ludzie ich zmasakrują,ostatni dodatek wypuścili przecież w tym miesiącu...
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Czemu zmasakrują? To chyba lepiej,że będzie większy zestaw dodatków, dzięki czemu, będzie można wybierać między zawartościami które nas interesują, a tymi które nie interesują. Następnie chciałbym zauważyć,że pierwsze info o wydaniach DLC; zawsze miało miejsce przed końcem pierwszej połowy miesiąca- w którym wydany był poprzedni DLC; Oczywiście mogą podać pierwsze info np 30.09,ale to by znaczyło ,że DLC zostanie wydany najwcześniej miesiąc pózniej.
Ostatnio edytowane przez royal1410 ; 12-09-2016 o 13:48
Wydaje mi się, że dodatki w formie jednostek czy lordów do nacji z płatnej zawartości, będą dodawane za darmo w ramach łatek i systemu płatny dlc + darmowe dodatki.
Jakoś nie wyobrażam sobie płatnych dlc do płatnych dlc
Co do prędkości dawania dlc, zakładając, że planują z 13-15 dodatków wypuścić to mogą śmiało walić co półtorej miesiąca, a nawet częściej.
A czemu nie DLC do DLC? Przecież Chaos, a zwłaszcza Zwierzaki, aż się proszą o uzupełnienie rosterów i dlaczego maiły być poszkodowane względem np wampirów? Bo co? Bo to nie podstawowe nacje? To by była dopiero niesprawiedliwość gdyby nie dali DLC do DLC- z frakcjami.