Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
Chaosowe jednostki mi nie pasują do DE.
Po co dzielić Zwierzoludzi na 4 typy? Dla mnie to nie pasuje. Co do Demonów... sądzę, że można ich dodać. Nadal jednak czekam na załatanie wszelkich braków u aktualnych ras, których jest równie sporo, co dodanych jednostek. Ba, jeszcze Tilei i Estalii mi brakuje, które winny się znaleźć z osobnymi rosterami w grze, choćby dlatego, że mam chęć zagrania nimi.

EDIT: A skoro mowa o Wojakach Chaosu to jak wg was miałaby wyglądać sprawa z ich rosterem? Bo ja nadal oczekuję od CA załatania pełnego ich rosteru, bo aktualny ich wygląd to żenujący śmiech na sali - brak większości typów wierzchowców, zmutowanych bestii Chaosu, 3 magii Chaosu, unikatowych jednostek ze znaków danego boga itd.

Kult Slanesza łączyła religia, a nie rasa i była to bardzo klimatyczna armia, którą całkiem sporo osób zbierających delfy grało. Jak najbardziej pasują. W kulcie są elfy i ludzie, ale łączy ich wspólny mianownik - mark of slaanesh.

Chaos jest wybrakowany i będzie wybrakowany, bo uzupełnią go w części III. Dali go w okrojonej wersji, aby świat nie był wybrakowany totalnie.