Bardzo dobrze podsumowane, to co ostatnio robi Nolan i spółka. Ja to nazywam, taki styl narracji - snuje^^. Film snuj, snujowaty, nie pierwszy już i nie ostatni, bo wyrobił sobie Nolan wcześniejszymi, bardzo ciekawymi produkcjami wysoką markę, choć od trzeciej części Batmana, wpadł w w chorobę snujostwa wg mnie, oczywiście, jestem sympatykiem DC Comics, więc uczulony jestem na pewne rzeczy.
Mnie odstręcza od tego filmu, odtwórca, aktor głównej roli i na pewno filmu nie zobaczę, za stary jestem i już łapię każdą chwilę. Urlop, co nam narzucił Nadzorca zakładu, to cudowne zrządzenie losu/ gram/ oglądam/ czytam i discorduje na serwisie mego ostatniego ulubionego moda.
Ja polecam, mogę być nieobiektywny, ale oni naprawdę robią dobre rzeczy. Spokojnie produkcja może stanąć obok znanych firm produkcyjnych. Tradycyjnie produkcje sygnowane Netflix dostają na starcie o 1 pkt mniej w rankingach wg moich obserwacji^^ ale ciężko na to pracują^^. Choc część produkcji, często przed umieszczeniem na platformie Netflixa miała swoje emisje gdzie indziej.
Podsumowując - fajne, nie pierwsze - chińskie w animacji wykorzystanie mitów i dawnych wierzeń. Dla relaksu i pewnej niekoniecznie dziecinnej refleksji, moim zdaniem oczywiście
edit:
Jakby czytał twój post^^. Mam nadzieję, że nie pozwolą, że to tylko spekulacje, choc jak chcą angole zamordować swoją serię, to niech mu dają^^...
Mam bujną wyobraźnię, "śmiechłem" jak wyobraziłem sobie Bonda wg snuja Nolana^^
https://www.msn.com/pl-pl/rozrywka/n...66b144e8&ei=12