Porównanie z 4 liter wyssane. Ale jest ciekawe pytanie- co złego w samym strzeleniu z broni LoLNajlepszy był tekst, że państwo dało mi narzędzia do przekrętu to należy skorzystać. Jak ktoś mi daję do ręki broń, to muszę koniecznie z niej strzelić - to jest Twoja argumentacja i oczywiści wina leży po stronie tego co mi ją dał. Ja tylko pociągnąłem z spust.
(Ps: w kraju murzyńskim mało że posiadanie czy strzelanie z broni jest zakazane. Kara się nawet za parę zgnitych naboi z wojny koło szopy- vide mój sąsiad- 2 lata w zawiasach).
A u ruskich jeszcze kilka kołchozów działa i... no właśnie, to jest argument na co?Dla Twojej wiadomości istnieją spółdzielnie inwalidów w Polsce - jest ich według spisu 123.
Nie mamy żadnego kraju z wolnym rynkiem i bez socjalu JAK RÓWNIEŻ nie mamy kraju bez zadłużenia. Pytanie do inteligentnych czy to się jakoś ze sobą łączy.Nie mam zamiaru dalej, wypowiadać się w tym temacie bo jak widzę z grywstępnej przeszedłeś do rękoczynów. Mam tylko nadzieje, że doczyściłeś monitor. Jedyną dobrą rzeczą jest taka, że w końcu przedarło się do Ciebie to, że w każdym kraju strategiczne dziedziny znajdują się w rękach państwa oraz fakt, że nie istnieje państwo z wolnym rynkiem.
Żegnam uniżenie.
Spoko, zaraz wrócisz. Mentalność leminga na tym polega by drążyć tematy na których się nie zna.Żegnam uniżenie.

Odpowiedz z cytatem