Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1267

Wątek: KORWiN i KNP

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Podkomorzy Awatar Zakapior-san
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    21
    Otrzymał 33 podziękowań w 17 postach
    Najlepszy był tekst, że państwo dało mi narzędzia do przekrętu to należy skorzystać. Jak ktoś mi daję do ręki broń, to muszę koniecznie z niej strzelić - to jest Twoja argumentacja i oczywiści wina leży po stronie tego co mi ją dał. Ja tylko pociągnąłem z spust.
    Porównanie z 4 liter wyssane. Ale jest ciekawe pytanie- co złego w samym strzeleniu z broni LoL
    (Ps: w kraju murzyńskim mało że posiadanie czy strzelanie z broni jest zakazane. Kara się nawet za parę zgnitych naboi z wojny koło szopy- vide mój sąsiad- 2 lata w zawiasach).
    Dla Twojej wiadomości istnieją spółdzielnie inwalidów w Polsce - jest ich według spisu 123.
    A u ruskich jeszcze kilka kołchozów działa i... no właśnie, to jest argument na co?
    Nie mam zamiaru dalej, wypowiadać się w tym temacie bo jak widzę z gry wstępnej przeszedłeś do rękoczynów. Mam tylko nadzieje, że doczyściłeś monitor. Jedyną dobrą rzeczą jest taka, że w końcu przedarło się do Ciebie to, że w każdym kraju strategiczne dziedziny znajdują się w rękach państwa oraz fakt, że nie istnieje państwo z wolnym rynkiem.

Żegnam uniżenie.
    Nie mamy żadnego kraju z wolnym rynkiem i bez socjalu JAK RÓWNIEŻ nie mamy kraju bez zadłużenia. Pytanie do inteligentnych czy to się jakoś ze sobą łączy.
    Żegnam uniżenie.
    Spoko, zaraz wrócisz. Mentalność leminga na tym polega by drążyć tematy na których się nie zna.
    Ostatnio edytowane przez Zakapior-san ; 27-05-2014 o 19:47