Spójrz sobie na posta którego napisałem kilka dni temu. Będzie to proste bo to pierwszy post, w tym temacie, po kilkumiesięcznej przerwie pd pisania w agorze.Ciekawe do, której to konkretnie sytuacji się odniosłeś. Wskaż mi może, skoro ja nie potrafię tego dostrzec.
Co to jest normalny wywiad i w jaki sposób miałby wykazać, że ktoś jest w sekcie albo ma zamiar zrobić zamach? Może zapytajmy czy są za wprowadzeniem szariatu? 100% skuteczności! Jak powiedzą, że nie to są czyści i mogą wchodzić.Normalny wywiad, który ma zapewnić bezpieczeństwo obywatelom.
To idź się mamy zapytaj czy chce nosić burkę pod przymusem. Serio nie wiesz co to jest wolność wyboru? Poza tym cały czas piszę o tym, że burka jest zagrożeniem dla innych osób ale ty tego nie widzisz.To niech kobiet wypowiedzą się na temat ubiory, a nie Ty. Chyba, że...
Proponuję dowiedzieć się co to jest hipokryzjaProponuję się wrócić do początków tej dyskusji, byś zobaczył kto pierwszy kogo o coś prosił.to nie wyścigi, nie ma znaczenia kto pierwszy poprosił.
Nie odpisuje, bo większość twoich "argumentów" jest tak absurdalna, ze nie ma większego sensu na nie odpisywać. Do tego już tyle razy Ci pisałem, próbując wznieść się ponad twoją absurdalność, że nie mam zamiaru się więcej powtarzać.Zresztą wiem do czego zmierzasz, ale teraz pokazujesz tylko własne lenistwo - wrzuciłem link pokazujący inne cytaty z Koranu. Strona 118. Nawet odpisywałeś na ten post.
No czekam, czemu fikcja literacka ma być zakazana. Chcę zgłębić ten tok rozumowania!Z tyłka nie umiem niczym strzelać. A znając Ciebie to żaden mój argument Ciebie nie przekona.
Jaki to ma związek z tym co zacytowałeś?Śmieszny jest fakt, że przeskakujemy z państwa muzułmańskiego do Europy. Zastanów się może w końcu na czym się skupiamy w tej dyskusji. Na warunkach panujących tam czy też tutaj![]()

Odpowiedz z cytatem