Strona 288 z 321 PierwszyPierwszy ... 188238278286287288289290298 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 871 do 2 880 z 3206

Wątek: Dyskusja o grze Total War: Rome II

Podkomorzy Awatar Chaak
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    262
    Otrzymał 254 podziękowań w 191 postach
    Ja tam ciągle wierzę w Numidię. Poza tym w kulturze brytyjskiej i germańskiej jest pustawo, więc może jeszcze będą od nas jakieś siano wyciągać.

寧我負人,毋人負我。
    曹操

Łowczy Awatar Veritimus
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    26
    Otrzymał 13 podziękowań w 8 postach
    A ja wciąż mam nadzieję, że wydadzą jeszcze jakąś minikampanię, np. osadzoną w czasach kształtowania się Rzymu i stopniowego podporządkowywania wszystkich ludów i miast Półwyspu Apenińskiego.
    "Łatwiej jest zginąć z bronią w dłoni w imię wzniosłych idei, niż mądrze się ukorzyć i w cichości pozwolić im przetrwać, by w odpowiednim czasie rozbłysły swym blaskiem." - ja
    "Niech wam ziemia lekką będzie... by psy mogły was łatwiej wykopać." - Marcjalis

3. Użytkownicy którzy uznali post Veritimus za przydatny:

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    Cytat Zamieszczone przez Veritimus Zobacz posta
    A ja wciąż mam nadzieję, że wydadzą jeszcze jakąś minikampanię, np. osadzoną w czasach kształtowania się Rzymu i stopniowego podporządkowywania wszystkich ludów i miast Półwyspu Apenińskiego.
    Pewnie by narzekano na kolejną kampanię w Italii, i słusznie. Ale jak by się już ukazała, byłbym zadowolony...

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Łowczy Awatar Veritimus
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    26
    Wiesz, jedynie HatG zawierał Italię (odrobinę rozbudowaną) - podzieloną jeszcze między 3 frakcje, ale jednak zjednoczoną. Natomiast wojny z plemionami latyńskimi czy koloniami greckimi przy w pełni rozbudowanej Italii + np. Sycylię, Galię Przedalpejską, Illyrię oraz Epir - to by było coś, co mógłbym zakupić nawet bez czekania na promocję.
    "Łatwiej jest zginąć z bronią w dłoni w imię wzniosłych idei, niż mądrze się ukorzyć i w cichości pozwolić im przetrwać, by w odpowiednim czasie rozbłysły swym blaskiem." - ja
    "Niech wam ziemia lekką będzie... by psy mogły was łatwiej wykopać." - Marcjalis

Krwawy Kardynał Awatar Samick
    Tournaments Joined
    9
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    171
    Otrzymał 427 podziękowań w 262 postach
    Kampania Augusta ma jeszcze Italię.

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    A czego ona nie ma?

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Asuryan
    Gość
    Pewnych typów oddziałów pomocniczych w odpowiednich prowincjach

Podczaszy Awatar Henryk5pio
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    29
    Otrzymał 52 podziękowań w 39 postach
    Końcówka Rzymu Królewskiego i powstawanie Republiki byłaby ciekawym okresem, albo np. właśnie od założenia Rzymu, do pełnego podboju płw. Apenińskiego (~510-220 p.n.e.), ale sądzę, że mało ludzi by to kupiło - po pierwsze dlatego, iż byłoby mało różnorodnych jednostek, po drugie byłby to tylko płw. Apeniński...

Dla niektórych z nas (w tym Mnie) byłoby to fascynujące- dla ogółu graczy - nie.
    Ostatnio edytowane przez Henryk5pio ; 13-02-2015 o 00:48
    "Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności." - Napoleon Bonaparte

Łowczy Awatar Veritimus
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    26
    Cytat Zamieszczone przez Samick Zobacz posta
    Kampania Augusta ma jeszcze Italię.

Kampania Augusta nie jest dla mnie czymś, co zaliczam do rozszerzeń - to kampania z nałożoną łatką nowych frakcji, odrobinę zmienionych roosterów (chyba, bo nawet nie przyglądałem się vanilli, gdyż gram na DeI). Nic specjalnego, już bardziej zaawansowane są mody o Spartakusie i Konstantynie zrobione przez amatorów.

Cytat Zamieszczone przez henryk5pio Zobacz posta
    Końcówka Rzymu Królewskiego i powstawanie Republiki byłaby ciekawym okresem, albo np. właśnie od założenia Rzymu, do pełnego podboju płw. Apenińskiego (~510-220 p.n.e.), ale sądzę, że mało ludzi by to kupiło - po pierwsze dlatego, iż byłoby mało różnorodnych jednostek, po drugie byłby to tylko płw. Apeniński...

Dla niektórych z nas (w tym Mnie) byłoby to fascynujące- dla ogółu graczy - nie.
    Przecież w WoS też roostery frakcji są niemal identyczne (no może z wyjątkiem Sparty), a jednak cieszy się DLC niezłą popularnością.

Stolnik Awatar ( ͡º ͜ʖ ͡º)
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    96
    Otrzymał 47 podziękowań w 34 postach
    Cytat Zamieszczone przez Veritimus Zobacz posta
    jednak cieszy się DLC niezłą popularnością.
    Każde DLC cieszy się popularnością.

Strona 288 z 321 PierwszyPierwszy ... 188238278286287288289290298 ... OstatniOstatni