Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2664

Wątek: Dyskusja ogólna o Total War: Warhammer

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Cześnik
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    5
    Otrzymał 12 podziękowań w 10 postach
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    Ale to uniwersum fantasy, a nie historyczne (mowa o Warhammerze), chyba nie oczekujesz historycznych jednostek w grze o najlepszym uniwersum fantasy?
    Już nie żartując napiszę, że SEGA wreszcie poszła po rozum do głowy i CA zajęło się settingiem w którym może puścić wodze fantazji. A z tym najlepszym uniwersum to nie siej herezji (chaosu), z Warhammerem już dawno temu przedobrzyli.
    Typowy leming - póki mi jest w miarę przyjemnie(widocznie niektórzy lubią seks analny, czytaj - słynne "ruchanie w pupę" przez korporacje) to olać resztę, najlepiej sprowadzić ich do roli tak zwanych peasant'ów, biedaków, cebulaków- ich nie stać-krzyczy Areoyo- to ich wina!
    O SEGA i CA można naprawdę wiele złego powiedzieć, ale nie wiem co jest złego w tym że przedpremierowo dostaje się za darmo płatny dodatek, który nie jest niezbędny do gry.
    przepraszam ale wy nie czujecie że bez tych dlc gry są niepełne?
    Żeby w pełni cieszyć się Rome II nie potrzebuję wojowników w skórach krokodyli i "gorgonek", powiedziałbym nawet że psują mi grę. Ale jeżeli masz taki problem to na pewno są różne grupy wsparcia.

2. Użytkownicy którzy uznali post Myrkull za przydatny:

Uprawnienia umieszczania postów