Cytat Zamieszczone przez Shay Ruan Zobacz posta
http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/1...ylist_id=19732 Jestem zażenowany tą poprawnością polityczną i tuszowaniem prawdy w europie zachodniej. Jeśli mam być szczery to jak dla mnie te kraje mogą wyginąć i nawet mnie to nie obejdzie. Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz.
Dwa góra trzy pokolenia i będzie tam pozamiatane.Z drugiej strony jakże to wręcz nie zaskakujące iż duchowni islamscy są bardziej zbulwersowani przedstawianiem muzułmanina jako terrorysty w trakcie ćwiczeń aniżeli samymi zamachami przeprowadzonymi przez ich braci w wierze.

Cytat Zamieszczone przez Sulejman I Zobacz posta
Jeśli dalej będziemy dopuszczać do upadku kultury to nic Europy nie uratuje.
Na chwilę obecna europejska kultura polega na wypaczaniu europejskich kanonów kulturowych.Zaś wszelkie próby nawiązania do tradycyjnych wartości europejskich są z urzędu definiowane jako "ciemnogród,szowinizm,rasizm,zacofanie,nietoleran cja,etc..."

Islam jest kulturą prężniejszą, która kusi z każdej strony, zwłaszcza tzw. lemingów.
Islam może co najwyżej kusić sado/masochistów zarówno umysłowych jaki i cielesnych.Zgodzę się iż jest religią (systemem) bardziej drapieżnym od chrześcijaństwa która jednocześnie w sposób niemalże prefekcyjny wykorzystuje słabości politycznego ustroju a przede wszystkim socjalnego systemu panujących w UE.
Najgorsze jest że eurodebile siłą chcą jeszcze wpychać kolejne państwa na gałąz którą sami sobie podpiłowywują.

Najśmieszniejsze jest to, że pierwsi, którzy "stracą głowę" dla islamu to będą lewaki, którzy tak teraz bronią muzułmanów.
To akurat jest dla tych oszołomów najmniej istotne gdyż każde osłabienie wartości chrześcijańskich w UE choćby i nawet poprzez wspieranie światopoglądu który stanie się przyczyną ich zguby będzie dla nich pociechą przed dekapitacją.

Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że chyba po raz pierwszy w historii nie ma żadnego europejskiego lub kontynentalnego autorytetu, za którym by mogli podążać młodzi ludzie. Nie ma nikogo kto by jeb*ął w stół i powiedział: "ogarnijcie się ludzie", a poza tym nie ma nikogo, kogo by posłuchano.
Jest światełko w tunelu w postaci setek tysięcy ludzi którzy wbrew swoim rządom oraz mediom stanowczo się sprzeciwiają polityce "otwartych drzwi" jaką uprawia socjalistka z byłego NRD.

Brakuje ludzi dobrych, którzy są medialni.
Gdyż na razie medialni są tylko ci którzy przygarniają uchodzców lub wizytują ich obozy.Pałowanie,armatki wodne i wrzucanie islamskich zadymiarzy do suk nie jest tak chwytliwe jak hollywodzki aktor trzymający małego terrorystę na rękach.

Cytat Zamieszczone przez PaskudnyPludrak Zobacz posta
Jak nie widać ? a Orban,Putin,Farage,Le Pen,Trump........a na naszym podwórku Korwiny,Wiplery,Kowalskie,Brauny..... same autorytety przecież
Jak wygląda kwestia autorytetalna na drugim biegunie?