Strona 234 z 267 PierwszyPierwszy ... 134184224232233234235236244 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 331 do 2 340 z 2664

Wątek: Dyskusja ogólna o Total War: Warhammer

Asuryan
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Jsatrzab Zobacz posta
    Chodzi mu o to, że nie zapłaci za grę normalnej ceny, tylko poczeka aż gra będzie w przecenie/pakiecie z DLC. Oczywiście nie przeszkodzi mu to męczyć nas głupimi pytaniami przez najbliższe 2 lata aż uzbiera pieniądze od zębowej wróżki...
    Przeszkodzi, za następne głupie pytanie w tym dziale dostanie normalne ostrzeżenie. Moja cierpliwość i Arroya jako moderatorów tez ma swoje granice, a skoro nie pomagają upomnienia...

Podstoli Awatar Jsatrzab
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    39
    Otrzymał 89 podziękowań w 59 postach
    Cytat Zamieszczone przez Asuryan Zobacz posta
    Przeszkodzi, za następne głupie pytanie w tym dziale dostanie normalne ostrzeżenie. Moja cierpliwość i Arroya jako moderatorów tez ma swoje granice, a skoro nie pomagają upomnienia...
    Nie no nie tak ostro, ja po ostatnim ostrzeżeniu przez tydzień nie mogłem spać spokojnie, taki strach. Co dopiero napisać coś na forum :]
    Si vis pacem, para bellum

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Cytat Zamieszczone przez Jsatrzab Zobacz posta
    Nie no nie tak ostro, ja po ostatnim ostrzeżeniu przez tydzień nie mogłem spać spokojnie, taki strach. Co dopiero napisać coś na forum :]
    Spokojna głowa, to będzie jego problem Wróćmy jednak do tematu

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
    Aha to znaczy, że każde moje pytanie dotyczące opłacalności zakupu gry, będzie traktowane jako głupie pytanie, bo nie kupiłem gry.

5. Użytkownicy którzy uznali post royal1410 za przydatny:

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Nie, to znaczy, że każde najbanalniejsze pytanie o byle drobnostkę będzie traktowane jako głupie. Na YT masz ogrom materiału od różnych graczy z Polski i z zagranicy, wystarczy poszukać. Poważnie, każdy ma swoją cierpliwość, ale moja jest już na wyczerpaniu...

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Ok, to zmieńcie nazwę na:"dyskusję ogólnie o Warhammerze:Total War". Dla mnie to bez sens, nie można zadać pytania o jakiś szczegół, bo: "sam sobie znajdz", to po co jest ten wątek?...
    ... No chyba nie po to, aby dyskutować na tematy które administratorzy uznają za stosowne.

8. Użytkownicy którzy uznali post royal1410 za przydatny:

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Czy naprawdę nie rozumiesz, o co chodzi? Pytasz się o każdą byle statystykę jednostki i drobną pierdołę, którą można znaleźć bez wysiłku na np. tej stronie: http://www.honga.net/totalwar/warham...ain_emp_empire czy na kanałach YT od THFE, ArchWarhammer czy Pixelated Apollo. Naprawdę, wystarczy chwila pogrzebania na necie. Skoro nie umiesz szukać takich drobnych rzeczy i pytasz się o każdą drobną rzecz to podpadasz pod zwykły spam.

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Po pierwsze nie pytałem o statystyki jednostek, tylko o to, czy mimo niskiego kosztu warto je rekrutować np zwykła grobowa straż. Po drugie nie znam angielskiego, więc nie wiem o co mówią na portalach. Po trzecie "diabeł tkwi w szczegółach", więc pozwólcie o nich podyskutować; może trochę przesadzam pytają się o wartość każdej z jednostek, ale skoro mam możliwość oceny przez ludzi którzy grają. Po czwarte, tu nie chodzi tylko o pieniądze (swoją drogą mogę poczekać kilka lat i sprawdzić, czy naprawdę warto), ale przede wszystkim o czas. Jestem na dorobku i jeśli zaczął bym jeszcze grać(a jestem fanatykiem grania w TW) to już w ogóle na nic bym go nie miał.

11. Użytkownicy którzy uznali post royal1410 za przydatny:

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    1. Sorry, ale dla mnie to to samo. Grobowa straż bez dwuręcznej broni różni się tym od dwuręcznej, że mają większy pancerz, tak to ci z dwuręczną bronią są mocniejsi w sile. Innymi słowy - zwykła dobra w defensywie, z dwuręczną dobra w ofensywie.
    2. Google tłumacz/ling.pl i tłumaczenie wszystkiego po kolei - tak sam robię. Ile masz lat, tak z ciekawości?
    3. Sorry, dla mnie to bezsensowne jak ocenianie gry bez zagrania w nią.
    4. To już Twój problem. Sam dużo czasu nie mam...

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    1. No i gitara, czy to naprawdę takie głupie pytania? Dla mnie to jednostki to najciekawsze rzeczy w TW. Głównie po to je kupuje.
    2. 27. Jasne tłumacz. Takie bzdury z tego wychodzą,że...
    3. Odniosę się w czwartym punkcie.
    4. No właśnie najważniejszy problem: czas; naprawdę jest bezcenny, dlatego też dwa razy się zastanawiam zanim zrobię. Mniej go zajmuję czytanie niż dochodzenie grając.
    5. Gdyby to było historyczne TW- ciekawiącą mnie epoką; może bym i kupił, a tak cały czas nie jestem przekonany, czy kupować.

Strona 234 z 267 PierwszyPierwszy ... 134184224232233234235236244 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów