Ja też bym dużo chciał. A najbardziej, poczytać jakieś ploteczki o przyszłych zawartościach dodatkowych, a nie ta krew, krew....
Ja też bym dużo chciał. A najbardziej, poczytać jakieś ploteczki o przyszłych zawartościach dodatkowych, a nie ta krew, krew....
Ja bym np chciał wstać któregoś dnia rano, przeczytać na forum głupi post, spojrzeć na autora i zdziwić się że to nie "royal1410", no niestety nie można mieć wszystkiego...
Na nową rasę pewnie poczekasz sobie jeszcze z 14 tygodni jak nie więcej, więc twoją jedyną nadzieją są mody...
Si vis pacem, para bellum
A ja bym chciał by "Jsatrzab" nie używał epitetów. Co dla Ciebie jest głupie dla kogo innego, nie jest panu majesz?
Dobra, pośmialiśmy się, lecz radzę wszystkim wrócić do tematu, zwłaszcza royal Tobie zwracam uwagę o komentarze z Twojej strony.
Ostatnio edytowane przez Arroyo ; 08-07-2016 o 20:38
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Dobra to który mamy dzisiaj tydzień po premierze? I może jeszcze jak to wyglądało z ilością DLC/FLC w Romie 2 w tym samym okresie czasu- po premierze?
W podstawówce już chyba uczą liczyć do 10 więc tydzień od premiery sobie policz.
Co do DLC do Rome 2 - https://en.wikipedia.org/wiki/Total_War:_Rome_II
PS można gdzieś głosować o obowiązkowy skan mózgu(czy jest) przy rejestracji na forum![]()
Si vis pacem, para bellum
Co do DLC:
1. DLC wychodzą zawsze z patchem. Skoro patch był niedawno i zmiany, które wprowadził, wymagają od graczy przyswojenia ich w single'u i multi, to trzeba się uzbroić w cierpliwość i poczekać.
2. Co ma do rzeczy to, który już tydzień po premierze? Patrz punkt 1.
3. Sprawa z DLC jest o tyle zawiła, że w Rome II terminy wydawania DLC był ok, w Attyli z kolei było to chaotyczne i zbyt szybkie, przez co nagrabili sobie u graczy. Aktualne przerwy między DLC w Warhammerze są wg mnie dobre.
4. Na przyszłość radzę uzbroić się w samodzielność i jednak samemu sprawdzić, co ile DLC wychodziły. Nawet na stronach po angielsku można znaleźć łatwo wszystko.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Wątpię żeby w najbliższym czasie pojawiły się jakiekolwiek DLC, myślę że dopiero się pojawi nowa frakcja wtedy, kiedy dostaniemy w FLC uzupełnioną Bretonie. A tak to możemy dostać jakieś DLC z LLordami przed nową frakcją.
Jaki jest sens pytać o rzeczy, które możesz znaleźć w ciągu pięciu minut na google? - "Głupota nie zwalnia od myślenia."
Total War: ROME II - Wrath of Sparta Campaign Pack
Premiera 16 Gru, 2014
Total War: ROME II - Black Sea Colonies Culture Pack
Premiera 20 Lis, 2014
Total War: ROME II - Daughters of Mars Unit Pack
Premiera 15 Sie, 2014
Total War: ROME II - Imperator Augustus Campaign Pack
Premiera 16 Wrz, 2014
Total War: ROME II - Beasts of War Unit Pack
Premiera 17 Lut, 2014
Total War: ROME II - Pirates and Raiders Culture Pack
Premiera 29 Maj, 2014
Total War: ROME II - Caesar in Gaul Campaign Pack
Premiera 17 Gru, 2013
Total War: ROME II - Hannibal at the Gates Campaign Pack
Premiera 28 Mar, 2014
Total War: ROME II - Greek States Culture Pack
Premiera 3 Wrz, 2013
Total War: ROME II - Nomadic Tribes Culture Pack
Premiera 22 Paź, 2013
Total War: ROME II - Blood & Gore
Premiera 31 Paź, 2013
Powyższe dane są ze steam'a.
Jam jest Defungor, Pierwszy co Żubra wypił, Władca Pastwisk i Żubrów Wszystkich, Zrodzony z Puszki Wielkiej, Przyjaciel Wszystkich Prażubrów, Jedyny Gazowany i Niepasteryzowany, Obrońca Pijanych, Pogromca Trzeźwych.....
Proszę o powstrzymanie emocji i dyskusje bez wycieczek osobistych. I o nie karmienie ...
Ja i tak uważam że nową rasę dostaniemy do 3 tygodni. Bo z tego co pamiętam Bretka miała być do końca roku, a przy założeniu że na gwiazdkę powinno być dobre duże dlc to dadzą ją trochę wcześniej może z jakim pakietem LL.
Ostatnio edytowane przez Ituriel32 ; 09-07-2016 o 08:13
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.