szczerze jeśli chodzi o politykę DLC we wszystkich grach to rozchodzi się głównie o jedną rzecz jeśli chodzi o porównywanie tego na nasze realia ..... a mianowicie przelicznik na zł ! bo jeżeli ktoś miałby zapłacić załóżmy te kilkanaście zł za jakieś dodatek do jakieś gry to pewnie nie było by narzekania ale po przemnożeniu tego przez 4,xx to już wychodzi znaczna cena i ludzie mają wtedy ciężki problem czy coś kupić czy lepiej nie bo może lepiej jakaś całą gierkę sobie w tej cenie poszukać.
co do samego jęczenia w temacie TW;W to nie za bardzo rozumie teksty w stylu: "no to w takim razie mają klienta mniej" komiczne to za mało powiedziane, 1 sprzedana kopia ba nawet kilka setek/tysięcy to pewnie nic a Ty myślisz, że ktoś się tam przejmie jak zamiast sprzedaży xxxxxx2 będzie xxxxxx1 normalnie nie wiem, kto w takim razie jest bardziej nie poważny, wasz znienawidzone CA/SEGA czy wy(narzekający ludzie).
co do czasu przygotowania kompletnego DLC to nie wiem trzeba by było mieć opinię kogoś kto się zna na tym procesie, bo niektórzy to chcieli by chyba mieć DLC raz na 2 tygodnie do tego ma być super ze "wszystkim" co dusza zapragnie i w dodatku jeszcze cena musi być dobra bo nie kupie tego gniota.
Tak wiem, może to jest wypowiedź fanboya czy jakoś tak(choć nie wydaje mi się żebym nim był), wręcz przeciwnie gram sporo głównie w multi ale o to chodzi porównuje sobie ile osób gra i to jest dramat, ludzie wolą sobie pisać na forach niż aktualnie zagrać. (chodzi mi o sceną multi)