Strona 599 z 631 PierwszyPierwszy ... 99499549589597598599600601609 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 981 do 5 990 z 6310

Wątek: Piłka Nożna

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    Z 0:2 na 3:2 by skończyć 3:3 z RM. Czapki z głów. Wielu kibiców Legii straciło możliwość oglądania meczu życia na żywo dzięki iluś tam głąbów. Ale nie wieszajmy na chłopakach psów. Za tydzień i trochę będą tworzyć pierwsze szeregi marszu i będą bohaterami.

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

2. Następujących 2 użytkowników podziękowało Gajusz Mariusz za ten post:

Moderatorzy Globalni
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    734
    Otrzymał 726 podziękowań w 478 postach
    Gajusz, serio nie mogłeś się nawet w tym momencie powstrzymać przed tego typu komentarzem? No błagam..

Bardzo żałuję, że nie mogłem oglądać tego meczu na żywo, chociaż miałem bilet. Ale ja nad tym nie płaczę. Tyle.

Legia zagrała świetny futbol, nawet przy 3:3 nie cofała się, tylko szukała swoich szans. Dosyć nietypowy obrazek, jak na mecz Dawida z Goliatem. A jednak wyszło na ich. I jeszcze te komentarze pomeczowe w stylu, że szkoda że nie dowieźliśmy 3:2. Bajka. O taki duch właśnie powinno chodzić!

Teraz w grudniu z dużym prawdopodobieństwem mecz o wyjście z grupy na 3. miejscu i awans do 1/16 LE. Kto by pomyślał..
    .

4. Następujących 2 użytkowników podziękowało Pirx za ten post:

Pampa
    Gość
    Gdzie te ogórki do LM.

Podkomorzy Awatar Pop517
    Tournaments Joined
    4
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    20
    Otrzymał 15 podziękowań w 14 postach
    Dawno nie było takiego meczyka w Polskiej klubowej, ale żeby myśleć o le najpierw trzeba ograć ten Sportnig.
    Vadis klasa.

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Well,well,well...Legia przez 120 sekund prowadziła żeby ostatecznie zremisować i zainkasować 120 tys. juro za pierwszy remis w LM.Spoko że drugi raz wyszli z chęcią walki co przyniosło wymierne skutki

I nie planujcie już meczy w LE bo jeszcze trzeba się tam dostać a najlepszą drogą do tego niech będzie zimny prysznic na gorące głowy,chłodna analiza przed kolejnym spotkaniem i zaangażowanie wszystkich piłkarzy.

Cytat Zamieszczone przez Presidente Zobacz posta
    Zakład przewalony. Legia strzeliła 3 gole w LM - golę głowę
    Oj łyso Tobie teraz .

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Zostałem pozytywnie zaskoczony.

Widać że jak zespół choć trochę się przyłoży i da trochę serca do gry to zawsze można coś ugrać. Szkoda tylko że nie zaczęli tak od początku LM.
    Największym plusem jest to że cr7 znowu nic nie trafił.

Zaś minusem jest strata bramki w 56 sekundzie meczu.

W sukces jednak nie wierzę, bo teraz przeciwnicy będą się bardziej pilnować. No i 1 punkt po 4 meczach jakiegoś wielkiego szału nie robi. Choć matematyka dużo może.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Moderatorzy Globalni
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    734
    Otrzymał 726 podziękowań w 478 postach
    Ja się nie podpalam LE, raczej jestem zaskoczony, że w ogóle taki temat może być na rzeczy. Sporting będzie bardzo ciężko ograć, umówmy się, o ile BVB i Real są 3 poziomy nad Legią, to Sporting jest 2. To jest przepaść, ale jak pokazuje wczorajszy mecz - i tę przepaść można czasem zasypać ambicją, wolą walki i.. indywidualnymi zdolnościami popartymi fartem. Wczoraj realnie wpadło im wszystko to, co do tej pory nie wpadało, bo i ze Sportingiem i z Realem w Madrycie Legia miała swoje szanse.

Co do fatalnego startu LM, Hasi poczynił ogromne zniszczenia w tym zespole. Ale z drugiej strony gdyby nie totalna wtopa z Albańcem, to "Magic" nie zostałby pewnie jeszcze z 2 lata trenerem Legii. A na razie ten angaż to największy plus całego sezonu.

Naprawdę miły wieczór, i to myślę, że nie tylko dla kibica Legii.

A swoją drogą, co bramka to kolejna perełka.

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    Cytat Zamieszczone przez Pirx Zobacz posta
    Gajusz, serio nie mogłeś się nawet w tym momencie powstrzymać przed tego typu komentarzem? No błagam..
    .
    Przecież niedawno tych gnoi nazywano tu zwierzętami włączając w to pilnującego globalnego. Myślę że moja opinia była zbyt delikatna.

Cytat Zamieszczone przez Pampa Zobacz posta
    A temu bydłu z żyłety (...) W ogóle wszędzie gdzie ci idioci z Legii nie pojadą to robią wstyd i hańbę na całą Polskę
    Cytat Zamieszczone przez Pampa Zobacz posta
    Dla mnie to nie są ludzie, ale zwierzęta w klatkach.
    Cytat Zamieszczone przez Presidente Zobacz posta
    Odpowiedzialność zbiorowa za wyczyny zwierząt
    Cytat Zamieszczone przez zajac Zobacz posta
    Wobec kiboli jak najbardziej ale w przypadku kibiców to przyniosło kolosalne konsekwencje w postaci absencji obejrzenia Galacticos na własne oczy.Nie wiem co się dzieje w zarządzie Legii ale jeżeli to nie on a "Żyleta" stawia warunki to nie ma o czym dyskutować.
    Piękny prezent od kiboli na 100 lecie Legii .
    Nie chce mi się dalej szukać, no ale jak masz taka opinię

Cytat Zamieszczone przez Pirx Zobacz posta
    Co do kiboli, Wy ich nie lubicie, ja lubię. Kwestia gustu.
    to się nie dziwię. Natomiast jeżeli chodzi o wpis o marszu, no cóż. Według moich znajomych kibiców Legii (którzy tak jak ja swoją aktywną część życia kibica mają za sobą, jednak ciągle żyją Legią i co jakiś czas zdarzy im się pójść na mecz tym razem z rodzinami) żyleta bez mała chodzi w komplecie i po marszu w pubach chwali się raczej swą aktywnością w ich trakcie. Ot i wszystko. W jednym miejscu są tymi złymi, w drugim są patriotyczną młodzieżą. I jak tu karać patriotyczną młodzież?

Wracajac do meczu. Jak się wychodzi na mecz bez wiary w siebie to już Legia pokazała jak to wygląda, jak z wiarą, także. I nawet gdyby było mniej szczęścia (w końcu było nie było grali otwarty futbol z RM!) i wynik by stanął np. na 2:4 to po takiej grze psy wieszaliby tylko ślepi. Wielkie gratki dla piłkarzy i oczywiście Magiery. Brawo!

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    11
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Cytat Zamieszczone przez zajac Zobacz posta
    Well,well,well...Legia przez 120 sekund prowadziła żeby ostatecznie zremisować i zainkasować 120 tys. juro za pierwszy remis w LM.Spoko że drugi raz wyszli z chęcią walki co przyniosło wymierne skutki .
    za remis jest znacznie więcej - 500 tyś juro...Cristiano pod względem sukcesów ma święty sezon jeśli zaś chodzi o grę to chyba nigdy nie grał gorzej wczoraj kolejny fatalny mecz możne powali zjeżdża do bazy ?

Pampa
    Gość
    Ja już uważam że nazwanie ich zwierzętami to i tak duży eufemizm. I trochę obraża to zwierzęta.

Strona 599 z 631 PierwszyPierwszy ... 99499549589597598599600601609 ... OstatniOstatni