Cytat Zamieszczone przez Nezahualcoyotl Zobacz posta
Widać doskonale w tle rozgrzewających się zawodników Arabii Saudyjskiej a dodatkowo w jakim celu piłkarska federacja wystosowała oficjalne przeprosiny:

https://au.sports.yahoo.com/football...esponse/#page1

Artykuł powstał nie na podstawie filmiku lecz relacji telewizyjnej którą oglądały miliony widzów.
Zazwyczaj nie bronię muzułmanów, ale tutaj muszę wtrącić. Mamy tutaj do czynienia ze sporą manipulacją mediów. Sam widząc ten film, w pierwszej chwili się oburzyłem. No ale żeyjemy w takich czasach, że prawicowcy dokonują większej ilości manipulacji niż TVN i GW razem wzięte, więc trochę poczytałem i poanalizowałem. Otóż w tym nagraniu nie ma niczego złego. Bo co, nie złapali się za ręce? Żaden z piłkarzy nie kopał piłki, nie robił ćwiczeń. Zachowali się tak jak się powinno zachować. Na minutę ciszy zgodziły się obie federacje. No i po trzecie nie każdy ma w zwyczaju w taki sposób okazywać minutę ciszy jak my czy Australijczycy. Piłkarze Arabii Saudyjskiej również oddali hołd, na swój sposób, być może z tego powodu że u nich nie ma takiej tradycji.

u nich się bierze odwet