Strona 213 z 368 PierwszyPierwszy ... 113163203211212213214215223263313 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 121 do 2 130 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Podczaszy Awatar SaperHeart
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    Otrzymał 140 podziękowań w 92 postach
    @Arroyo
    W sumie racja ale nie ma co się oszukiwać, CA głównie czerpie swój balans względem charakterystyk z bitewniaka niż fluffowego opisu.

Ja liczę na to, że jednak będzie znacząca różnica między 3 jednostkami u HE. Bo tak to zawsze jedna będzie pomijana, a tak to gracz będzie się zastanawiaj która mu się przyda podczas bitwy. IMO powinno wyglądać tak:
    SM - Kosiarze piechoty, mająca wysokie statystyki walki i obrony
    WL - Jednostka na potwory wszystko co jest "Twarde" wyróżniająca się dużym dmg
    PG - Bardzo wytrzymała jednostka, mogąca długo utrzymać pozycję i przyjąć atak wszystkich jednostek. Mająca dużą ochronę oraz statystyki defensywne.

Asuryan
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Ituriel32 Zobacz posta
    Bo na przykład w karciance chaos miał takiego mega koksa potwora Krwiopija lub Krwiopusza?
    Najsilniejsza karta w statystykach, ale nikt nią nie grał, bo koszt jej zagrania był kosmicznie wysoki. I jak ci trafiła na początku gry na rękę, to tylko zabierała miejsce.
    Pewno Krwiopijcę, wielkiego demona Khorne'a. Krwiopuszcz to pomniejszy demon tej samej potęgi Chaosu - http://pl.wh40k.wikia.com/wiki/Khorne
    Prawdopodobnie w grze pojawią się dopiero w 3 części, przy armii demonów.

W jedynce jest jeden wielki demon, Tzeentha, Władca Zmian (zwany potocznie przez graczy ptasiorem).

Szambelan Awatar Turek
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    323
    Otrzymał 525 podziękowań w 321 postach
    Jutro pokazują Mroczne Elfy! Info z FB
    Coś się kończy, coś się zaczyna.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56

Szambelan Awatar Turek
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    323
    Otrzymał 525 podziękowań w 321 postach

Old friend już wkrótce
    Coś się kończy, coś się zaczyna.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    @Turek
    W sumie to co miał mu odpisać ^^ Koleś ma całkowicie rację, ponieważ olali całkowicie graczy pod tym względzie. Mam nadzieje, że jednak będzie to spora niespodzianka, a nie jakiś tam oddział czy coś. Dodatkowo, taką samą odpowiedź widziałem gdzieś na przełomie marca-kwietnia ;P

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Ja za to mam nadal nadzieję, że w firmie CA ktoś kopnie prowadzących w miejsce, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę i zabiorą się do roboty nad łataniem rosterów, by dali wszystkie jednostki + postaci imienne każdej rasie (rzecz jasna z edycji 4-8 + kampanii dodatkowych). Bo sorry, Old Friend to jedno, a lenistwo i olewanie jednostek poprzednich ras to druga ważna rzecz. Jeśli tak prostych rzeczy nie potrafią wprowadzić do gry to przepraszam, ale po kiego grzyba się zabierali za trylogię Warhammera?

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Podczaszy Awatar Memnon[pl]
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    46
    Otrzymał 85 podziękowań w 52 postach
    Cytat Zamieszczone przez Turek Zobacz posta

Old friend już wkrótce
    To SOON dla anglika moze oznaczac nawet rok-wiec nie ma sie co ekscytowac za bardzo
    Kiedy życie Cię nie pieści,podnieś głowę w górę i zaciśnij pięści

9. Użytkownicy którzy uznali post Memnon[pl] za przydatny:

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Wiecie Bretonia miała być na święta (te grudniowe w 2016) a stary przyjaciel miał być nie długo po niej. A teraz mamy miesiąc lipiec 2017...
    Co tam 7 miesięcy, czekania na małe flc...

A tak na poważnie to poza info o rosterze mroczaków to za dużo się nie spodziewam.

Bo jak pisałem ja czekam na game playe z mapy kampanii każdą rasa. A w przypadku mroczaków na pokazanie wyglądu Nagaroth? Choć szczerze to trochę się obawiam tego.
    Ponieważ w młocie1 tereny norski bardzo mnie irytowały w bitwach, chodzi o śnieg na którym nic nie widziałem.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Właśnie Naggaroth to nie tylko skaliste, bagniste pustkowia, ale i lodowe terytoria, zwłaszcza niedaleko Północnego Pustkowia Chaosu.

EDIT: I taki trailer to ja lubię. Morathi i Malekith na jednym trailerze + zrobili z Wiedźmiego Króla badassa. To jest to! Oby jednak nie zepsuli tego dobrego wizerunku.
    Ostatnio edytowane przez Arroyo ; 13-07-2017 o 15:29

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Strona 213 z 368 PierwszyPierwszy ... 113163203211212213214215223263313 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów