-
Podstoli
Widzę,że Pan Pludrak zaciekle polemizuje stając w obronie żydowskich poglądów, zachowań i ich wersji historii. Chcę tu powiedzieć, ze jest mi Żydów żal bo zostali dokładnie wydymani. Cały czas chrześcijanie mają do nich żal i pretensje o zamordowanie Chrystusa, od 2 tys. lat. Ten zarzut powtarzał się przez stulecia. Natomiast Chrystus musiał być ukatrupiony przez Żydów bo taki był boski plan. Czy by Go ukamienowali, powiesili lub zarżnęli, musiał umrzeć by zbawić świat i następnie zmartwychwstać. Inaczej nie byłoby chrześcijaństwa. I tak Żydzi zostali wydymani i przez stulecia doświadczali niewinnie prześladowań za tą zbrodnię. Bóg zachował się wrednie wobec swego narodu wybranego. A przecież obiecał im panowanie nad światem. Wprawdzie nic straconego. Cała nadzieja w Chińczykach, że się nie dadzą i nas obronią bo na Wuja Sama nie ma co liczyć. Wrzeszczą na cały świat, z holokaustu ukręcili bicz którym chłostają tych co im stają okoniem oraz szermują antysemityzmem.Jak urządzają swoje obchody to wszyscy muszą do nich jechać i posłusznie mówić to co Żydzi chcą usłyszeć. Polak mógłby powiedzieć o zamordowanych nie tylko Żydach lecz również innych obywatelach polskich, to owszem niech przyjedzie lecz z zakneblowaną gębą.
Ciekawe kto przyjechał gdyby np. zebrała się rada plemion amerykańskich i zrobiła dzień holokaustu Indian czy by wszyscy tak galopowali przez prerię na obchody. Jestem bardzo ciekawy.
Ostatnio edytowane przez Wespazjan ; 01-03-2020 o 18:09
-
Uprawnienia umieszczania postów